catalin2 |
28.09.2014 21:10:54 |
Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r
(Post 568208)
Multumesc de indicatii, dar la ce anume inseamna TE prefer sa ma iau dupa ce scrie dictionary.com:
"change in the gene pool of a population from generation to generation by such processes as mutation, natural selection, and genetic drift."
De fapt, schimbari mici, abia observabile intr-o populatie care au dus la o schimbare substantiala, usor vizibila, pana cand se delimiteaza noua specie (nu se mai incruciseaza cu cea veche) sunt multe si bine documentate. Chiar eu am dat exemple chiar pe acest thread.
|
Exact asa am spus si eu. Schimbarile mici cumulate ar trebui sa determine pana la urma o schimbare mare. Doar ca la schimbare mare individul ori capata o boala ori moare. Iti dau un exemplu: daca pui un litru de apa intr-o sticla de jumatate de litru dintr-o data se varsa, asa e? Dar daca pui un litru picatura cu picatura nu e acelasi lucru?
Eu stiam ce spune evolutionismul, cu mutatii mici cumulate. De ce crezi ca au spus asa? Pentru ca stiu ca muatiile mari, care ar insemna schimbarea speciei, duc la moartea individului, sau macar la boli grave. Asa ca au spus mutatii mici, cumulate, ca unii nu se prind ca e acelasi lucru.
Nu ai dat niciun exemplu, eu am dat dovada clara si practica. In conditii de laborator, deci nu mai conteaza milioanele de ani, prin mutatii de orice fel, nu au reusit sa schimbe nici un milimetru o biata musca.
|