Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   preotul bataus, staretul unei manastiri din judetul Constanta (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10516)

Dumitru73 31.08.2010 18:10:23

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 284059)
Păi vezi că nu e una ci sunt cel puțin două... directe, una la ficați și una la ochiul ăla deschis... prea larg deschis.

Și așa e precum ai zis, cine zice că bătaia nu e ruptă din Rai e puțin la minte orcine ar fi el... Deci rămîâne cum ne-am înțeles. Una la ficați și una direct în ochi... asta ca să nu te deochi singur când prea te privești la goglindă.

waw ... Ca in Fight Club ... unde? cand? ;)

Lasand gluma la o poarte, eu te-am mai intrebat o data si nu mi-ai raspuns.
Postarile tale pe acest forum fac parte din terapie?

vsovivi 31.08.2010 18:29:28

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 284059)
Citat:

În prealabil postat de Dumitru73
E prima data cand primesc o amenintare directa

Iar bataia nu e rupta din Rai ... cine zice asta e putin la minte, oricine ar fi el ...
Păi vezi că nu e una ci sunt cel puțin două... directe, una la ficați și una la ochiul ăla deschis... prea larg deschis.

Și așa e precum ai zis, cine zice că bătaia nu e ruptă din Rai e puțin la minte orcine ar fi el... Deci rămîâne cum ne-am înțeles. Una la ficați și una direct în ochi... asta ca să nu te deochi singur când prea te privești la goglindă.

Uite ceva de genul ăsta.

Citat:

În prealabil postat de Dumitru
waw ... Ca in Fight Club ... unde? cand?

Lasand gluma la o poarte, eu te-am mai intrebat o data si nu mi-ai raspuns.
Postarile tale pe acest forum fac parte din terapie?

Lăsând gLumea la o parte, din nefericire, pentru unii ca mine și ca tine... da, e o terrăpie.
Și din păcate n-am avut ce face, m-am legat la cap cu ce nu mă doare și a trebuit să mărturisesc... dar te rog să rămînă între noi.

Bine?

The_Fallen 31.08.2010 18:34:30

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 284000)
Acum nici din povestea cu drepturile omului n-ar trebui sa ne facem un idol. Se stie doar ca povestea cu drepturile omului este o inventie masonica menita sa instituie haosul in societate. Nu-i da parintele o palma copilului de teama sa nu-l reclame copilul! Chiar si bataia are rolul ei daca scopul nu este de a rani, ci de a indrepta. E mai corect sa-l lasi pe om sa se bata singur cu capul de pereti, ori sa-i dai o palma la timp, daca situatia o cere?

Pai zi-mi unde stai, sa vin sa te "indrept".Cred ca fara 20 de palme peste muianu' ala nu scapi.Si tu si toti apostolii violentei.Voi savarsi dreapta izbanda bagandu-ti un sut in cur, ca sa apuci raiul, ca te-ai indepartat de el.
Acum daca ma scuzi ies de pe net, ca copilul vecinului a injurat deDumnezeu si ma duc sa ii dau 30 palme + 10 shuturi in cur + 15 capace, ca sa vada ce-i aia respectul.AMIN!

vsovivi 31.08.2010 18:42:14

Citat:

În prealabil postat de The_Fallen (Post 284071)
Pai zi-mi unde stai, sa vin sa te "indrept".Cred ca fara 20 de palme peste muianu' ala nu scapi.Si tu si toti apostolii violentei.Voi savarsi dreapta izbanda bagandu-ti un sut in cur, ca sa apuci raiul, ca te-ai indepartat de el.
Acum daca ma scuzi ies de pe net, ca copilul vecinului a injurat deDumnezeu si ma duc sa ii dau 30 palme + 10 shuturi in cur + 15 capace, ca sa vada ce-i aia respectul.AMIN!

Băi înainte să ieși fii atent că Domnul nu te bate cu bâta... ci te lasă să dai singur cu capul de pragul de sus... dacă te încăpățănezi să-L asculți viceversa ... pragul de sus de la ușa vecinului...

vsovivi 31.08.2010 18:57:20

Deci dragul meu „căzut în cap” cum poți să vorbești așa de urât cu o domnișoară sau doamnă? Cu Antonia P... Fiica cea bună a sfântului Antonie... cel mare.

Sau vrei să vie valu* să-ți ia calu*? Cu milițian cu tot! Valul de vodkă și goliciuni... adică.

The_Fallen 31.08.2010 19:48:26

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 284073)
Băi înainte să ieși fii atent că Domnul nu te bate cu bâta... ci te lasă să dai singur cu capul de pragul de sus... dacă te încăpățănezi să-L asculți viceversa ... pragul de sus de la ușa vecinului...

Vrei sa zici "ca o sa-ti trimita Domnu' pe un preot sa-ti faca spectacol de chei oan cu tine pe post de adversar, lol".
Si de ce pui linkuri la toate tampeniile care nu au decat legatura tangentiala cu ce se discuta?Desene animate, muzica...pe bune acum, incep sa cred ca ai luat-o un picutz razna. Hai sa pun si eu acum link la youtube cu un clip care arata ploaia (te-ai prins-picutz-pic-picatura de apa=ploaie)

vsovivi 31.08.2010 19:56:56

Citat:

În prealabil postat de The_Fallen (Post 284107)
Vrei sa zici "ca o sa-ti trimita Domnu' pe un preot sa-ti faca spectacol de chei oan cu tine pe post de adversar, lol".
Si de ce pui linkuri la toate tampeniile care nu au decat legatura tangentiala cu ce se discuta?Desene animate, muzica...pe bune acum, incep sa cred ca ai luat-o un picutz razna. Hai sa pun si eu acum link la youtube cu un clip care arata ploaia (te-ai prins-picutz-pic-picatura de apa=ploaie)

Chiar așa că bine zici, o să trimită Domnul pe Cineva și o să facă spectacool... din ăla de cheiIoan ... așa că îmi pare că ai prins exact ce voiam să-ți spun.

Dumitru73 01.09.2010 09:36:40

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 284070)
Lăsând gLumea la o parte, din nefericire, pentru unii ca mine și ca tine... da, e o terrăpie.
Și din păcate n-am avut ce face, m-am legat la cap cu ce nu mă doare și a trebuit să mărturisesc... dar te rog să rămînă între noi.

Bine?

De acord. Ramane intre noi ;)

Dumitru73 01.09.2010 09:42:41

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 284083)
Deci dragul meu „căzut în cap” cum poți să vorbești așa de urât cu o domnișoară sau doamnă? Cu Antonia P... Fiica cea bună a sfântului Antonie... cel mare.

Sau vrei să vie valu* să-ți ia calu*? Cu milițian cu tot! Valul de vodkă și goliciuni... adică.

Eu au fost destul de finut cu "terapia" ... dar tu vad ca esti foarte direct ... citez din semnatura ta (sau cum s-o numi): "... schizofren nu sufiycent! ...". Este o autocaracterizare?

antoniap 01.09.2010 16:20:00

Uite ca am primit si niste bobarnace. Asa-mi trebuie, daca ma amestec unde nu-mi fierbe oala!

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:30:55.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.