Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ROCK-ul !! = ''Satanism'' =)) (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11316)

medusa 14.12.2010 16:57:53

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313148)
Daca mai citesc odata ce se asculta icisa intru in coma Ca sa nu imi sece inima de ras..haideti pentru numele lui Dumnezeu..sa fim on topic.Deci care sunt argumentele pentru care niste pitigoi scheunatori ne-ar binecuvanta cu satanism?

ce faza de doi lei !
Belphegore, iti spun eu: pentru ca multi membri ai trupelor care canta death, doom, black sunt practicanti ai satanismului, de aia ! ce mare lucru ! evident ca muzica lor te influenteaza in rau. doh !

Belphegor 14.12.2010 17:04:49

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 313151)
ce faza de doi lei !
Belphegore, iti spun eu: pentru ca multi membri ai trupelor care canta death, doom, black sunt practicanti ai satanismului, de aia ! ce mare lucru ! evident ca muzica lor te influenteaza in rau. doh !

Maica Precista!
Deci ce legatura are blackul ,deathul si doomul cu satanismul avand in vedere ca nu stim religia membrilor?Inteleg ca te lauzi ca stii niste sub-genuri dar totusi..sa fim deschisi subiectului!

medusa 14.12.2010 17:06:50

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313158)
Maica Precista!
Deci ce legatura are blackul ,deathul si doomul cu satanismul avand in vedere ca nu stim religia membrilor?Inteleg ca te lauzi ca stii niste sub-genuri dar totusi..sa fim deschisi la obiect!

nu ma laud, draga, ca stiu aceste sub-genuri, de fapt, nici nu stiu mare lucru in domeniul muzicii metal, ca nu ascult, dar vreau sa exemplific pentru unul ca tine ca esti pierdut daca mai faci voia demonilor ascultand muzica demonica.
uita-te numai ca sunt plini de simboluri satanice, Tapul Belphegor stapanul iadului, pentagrame etc. !

Belphegor 14.12.2010 17:09:49

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 313160)
nu ma laud, draga, ca stiu aceste sub-genuri, de fapt, nici nu stiu mare lucru in domeniul muzicii metal, ca nu ascult, dar vreau sa exemplific pentru unul ca tine ca esti pierdut daca mai faci voia demonilor ascultand muzica demonica.
uita-te numai ca sunt plini de simboluri satanice, Tapul Belphegor stapanul iadului, pentagrame etc. !

Ar-gu-men-te!
Daca baieteii aia care canta in bar poarta trii pintagrami ca sa fie smecheri nu inseamna ca nea Ionica de colo ascultator o sa umble cu treburi necurate
Beelphegor nu e un tap,trebuie sa mai citesti ceva demonologie daca nu ti-e cu suparare.

medusa 14.12.2010 17:12:25

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313161)
Ar-gu-men-te!
Daca baieteii aia care canta in bar poarta trii pintagrami ca sa fie smecheri nu inseamna ca nea Ionica de colo ascultator o sa umble cu treburi necurate

versurile proslavesc pe satana si astfel cheama demonii.

Belphegor 14.12.2010 17:14:19

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 313162)
versurile proslavesc pe satana si astfel cheama demonii.

Versurile sunt puse pentru elitism,nimic mai mult.

medusa 14.12.2010 17:16:22

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313163)
Versurile sunt puse pentru elitism,nimic mai mult.

bine, bine, cum zici tu, tu stii cel mai bine...

Belphegor 14.12.2010 17:24:54

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 313164)
bine, bine, cum zici tu, tu stii cel mai bine...

In absenta argumentelor tale,da..

camy_d 14.12.2010 17:31:53

Ce ai crede, Belphegor, dacă prietena ta ar asculta muzică în care cântărețul și-ar bate joc de tine? (presupunând că ar fi posibil) Ai zice "Nu-i nimic, ascultă în continuare!" ?

medusa 14.12.2010 17:33:16

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313167)
In absenta argumentelor tale,da..

si in prezenta argumentelor...nu ai avea dreptate? right?

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:20:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.