Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12201)

konijiro 02.03.2011 19:36:39

Citat:

Chiar si asa evolutionismul nu exista,pana si Darwin si-a dat seama de greseala lui la patul de moarte
Pe langa faptul ca asta e o minciuna, mai e si irelevanta. Ce a zis Darwin pe patul de moarte nu invalideaza dovezile descoperite de la moartea lui pana acum.

Citat:

vezi atatea animale unice cu abilitati la care alte vietuitoare nu au,exista milioane de specii cu comportari diferite,gandeste la complexitatea lucrurilor,omul-fiinta superioara de ce ar avea nevoie sa evolueze de la niste primate?
Mi se pare incredibil => e imposibil
Nu cunosc subiectul => e imposibil
Nu ma intereseaza sa citesc suficient despre asta => e imposibil

Cam la asta se rezuma rationamentul tau.

Notiunea de argument din ignoranta iti spune ceva? Daca nu, afla ca nu e de bine.

padrevicentiu 02.03.2011 19:37:13

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 343809)
oare de ce tocmai tarile care "fierb" de spiritualitate au cele mai inalte cote ale criminalitatii?

Din cauza noncorfornismului care o au unii oameni,adica ei au primit educatia crestina de acasa dar au vazut ca aceia care nu sunt crestini o duc mai bine.Sa faci rau este usor dar sa faci bine este greu.

konijiro 02.03.2011 19:39:53

Citat:

Poate este si asa,mai stii?Ce pierzi daca esti crestin?iti spun eu ca nimic.
Evident ca pierd.
Pierd viziunea obiectiva asupra realitatii (pentru ca ar contravine dogmei). Pierd o mare parte din libertate, pentru ca Biserica a avut grija sa eticheteze orice drept "pacat".
Imi pierd moralitatea, pentru ca voi adera la o moralitate anormala si inumana, bazata pe dogma religioasa, nu pe empatie.

Citat:

Din cauza noncorfornismului care o au unii oameni,adica ei au primit educatia crestina de acasa dar au vazut ca aceia care nu sunt crestini o duc mai bine.Sa faci rau este usor dar sa faci bine este greu.
Nu am inteles nimic.

Dumitru73 02.03.2011 21:00:56

Citat:

În prealabil postat de padrevicentiu (Post 343815)

e prima data cand aud o astfel de explicatie.
adica, in tarile in care religia ocupa un rol important, sunt unii ce tin sa fie nonconformisti comitand infractiuni?!

Dumitru73 02.03.2011 21:03:39

Citat:

În prealabil postat de padrevicentiu (Post 343811)
Poate este si asa,mai stii?Ce pierzi daca esti crestin?iti spun eu ca nimic.

pierzi ceva foarte important: timpul.

camy_d 02.03.2011 21:10:09

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 343847)
pierzi ceva foarte important: timpul.

Ce valoare are timpul pentru un ateu? :21:

Dumitru73 02.03.2011 21:13:38

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 343851)
Ce valoare are timpul pentru un ateu? :21:

muuult mai mare decat la un crestin.

mishul 02.03.2011 21:17:28

Voi ateii... Fierbeti in omniscienta 'dumneavoastra'. Sunteti amuzanti de-a dreptul.

camy_d 02.03.2011 21:18:35

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 343853)

Pentru un creștin timpul e foarte prețios, dar de ce să sufere ateul c-a pierdut timpul? Viața merge înainte, Dumnezeu nu-i cere socoteală pentru timpul pierdut. Oricum nu-i timp pierdut, în cel mai rău caz, religia e cel mai bun tratament psihiatric sau psihologic. Mi-a plăcut ce a zis N. Steinhardt și sunt de acord cu el, dacă s-ar dovedi că Iisus nu există, aș prefera să rămân cu Iisus, decât cu Adevărul. :1:

camy_d 02.03.2011 21:30:02

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 343853)

Cred că m-am prins de ce timpul e valoros la ateu, deși nu înțeleg prea bine aceasta. Tot la fel, nu înțeleg de ce ateului îi e mai frică de moarte, deși crede că nu va fi tras la răspundere pentru ce-a făcut în viață. Dar profesoara de religie mi-a spus că ateului îi e frică că „Dacă totuși există Dumnezeu?”. Trag concluzia că și timpul e mai prețios, cu cât timpul trece mai mult, cu atât clipa morții se apropie mai tare.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:00:46.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.