![]() |
Citat:
Ce m-ai amuzat!!! Multam de bancuri ! :25: |
Citat:
Se spune ca cea mai mare razbunare pentru cel care iti ia nevasta, este sa il lasi s-o pastreze!:-))) |
Ce cred barbatii :
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea. si Femeile sunt ca medaliile olimpice: trebuie sa lupti pentru ele, apoi iti atirna de gât o viata intreaga. si Sotia: “Mai bine ma casatoream cu dracul!” Sotul: “Aiurea, scumpo! Casatoria intre rudele de sange este interzisa!” |
Citat:
Trei ardeleni vin cu trenul de la Bucuresti la Cluj. Pe la Ploiesti unul zice: - Oof! Pe la Sibiu al doilea zice: - Oof! Oof! Pe la Alba-Iulia al treilea zice: - Oof! Oof! Oof! Ajung la Cluj si primul zice: - No, bine c-am ajuns ca, iaca, tat drumul vorbiram numai politica! Ion este tare bolnav. Intra la doctor. Marie il astepta afara. Ion iese cu o prescriptie in mana. Marie: No? Ion: Mi-o dat niste supozitoare si mi-o spus ca se iau pe cale anala... Marie: Anala? Ce-i aia? Ion: Da, nu stiu tu Marie... Marie: Pai du-te de-l intreaba... Ion intra sa-l intrebe pe doctor...iese imediat afara. Marie: No? Ion: Pai o zis ca-i pe cale rectala... Marie: Da' aia ce-i? Ion: Nu stiu, tu Marie, la-s ca vaz acasa... Marie: Ba' du-te de-l intreba acum Ion: Nu mai intru a treia oara... Marie: Ba du-te Ion se decide sa intre si iese repede: Marie: No? Ion: Vezi, acum s-a 'nervat si o zis sa mi le bag in cur!!! |
Ciudate declaratii de dragoste, avand in vedere ca suntem la topicul "Declaratii de dragoste". Sa revenim deci!
|
Hmm...
Sunt atat de plina de romantism precum e si broasca plina de par... Caut sa-l fac pe cel de langa mine sa simta ce as face pentru el, prin gesturi si nu prin cuvinte... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
pentru andreicozia
E atat de tare primul banc!:)):))
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:47:39. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.