Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   (totul) Despre desfranare (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13647)

fallen 30.08.2011 16:17:27

Citat:

În prealabil postat de NeInocentiu (Post 394821)
Voiam sa vad care este parerea altora despre relatia sex de placere - autoexcitare.

De ce mai are rost acest sondaj, cand Domnul Isus a spus clar parerea Lui : cel ce vede o femeie si o doreste, a si preacurvit cu ea in gand.

Vrei sa stii cati dintre noi am facut chestia asta? Sincer, eu cred ca toti.

Theodor_de_Mopsuestia 30.08.2011 16:30:01

Citat:

În prealabil postat de fallen (Post 395127)
De ce mai are rost acest sondaj, cand Domnul Isus a spus clar parerea Lui : cel ce vede o femeie si o doreste, a si preacurvit cu ea in gand.

Exact! Ce mult ne place sa o dam cotita dupa gard, lasand Scriptura, Traditia si Magisteriul undeva, into oblivion... "Oare ceilalti ce fac cu corpurile lor? Te autoexciti si tu? Interesant. Hai, cine o mai face?" :106::(:31::mad:

NeInocentiu 30.08.2011 17:39:27

Citat:

În prealabil postat de fallen (Post 395127)

Eu consider ca autoexcitarea este mai putin grava decat sexul de placere si voiam sa vad cati useri mai sunt de acord cu mine.
Nu ma interesa sa stiu daca este autoexcitarea pacat sau nu pentru ca stiu ca este pacat.

Dumitru73 30.08.2011 17:47:23

Citat:

În prealabil postat de NeInocentiu (Post 395137)
Eu consider ca autoexcitarea este mai putin grava decat sexul de placere si voiam sa vad cati useri mai sunt de acord cu mine.
Nu ma interesa sa stiu daca este autoexcitarea pacat sau nu pentru ca stiu ca este pacat.

daca ai in vedere canoanele ce se dau pentru masturbare si cele pentru curvie, atunci masturbarea este mai putin grava.
dar subiectul este periculos.
pentru ca multi adolescenti vor spune: hai ca nu e asa de grav...

NeInocentiu 30.08.2011 18:14:38

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 395140)
daca ai in vedere canoanele ce se dau pentru masturbare si cele pentru curvie, atunci masturbarea este mai putin grava.
dar subiectul este periculos.
pentru ca multi adolescenti vor spune: hai ca nu e asa de grav...

Avti dreptate.

laviniu 30.08.2011 18:17:15

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 395129)
Exact! Ce mult ne place sa o dam cotita dupa gard, lasand Scriptura, Traditia si Magisteriul undeva, into oblivion... "Oare ceilalti ce fac cu corpurile lor? Te autoexciti si tu? Interesant. Hai, cine o mai face?" :106::(:31::mad:

Poate tu? Poate noi, poate unii, poate toti..Cati pot recunoaste? Iar gardurile sunt facute atat pt a imprejmui cat si pt a fi "sarite"....Numai bine!

fallen 30.08.2011 18:40:12

Citat:

În prealabil postat de NeInocentiu (Post 395153)
Avti dreptate.

Dar voi acum ce vreti, sa ajunga sa se sinucida vreun adolescent care a comis-o si el/ea, dintr-un exces de vinovatie ?

NeInocentiu 30.08.2011 18:51:50

Citat:

În prealabil postat de fallen (Post 395166)
Dar voi acum ce vreti, sa ajunga sa se sinucida vreun adolescent care a comis-o si el/ea, dintr-un exces de vinovatie ?

Nu ! Decat sa faca sex cu o persoana de sex opus din care sa rezulta sarcina nedorita si avort mai bine (atentie, nu bine, exista o diferenta intre bine si mai bine) autoexcitare. Bine este sa se abtina. Parerea mea.

cristiboss56 30.08.2011 18:59:33

Citat:

În prealabil postat de NeInocentiu (Post 395137)

Cred , sun convins chiar , ca tu cauti raspunsuri pentru propria-ti consolare , iar asa ceva chiar nu se face , pentru ca smintesti pe cei mai slabi ca tine , si nu numai . Raspunsul il cunosti , dar cauti neaparat un mic OK. , pentru "linistea ta " , iar asta se numeste viclenie , mult mai grav decat toate cele ! Atentie deci . . . !:30:

fallen 30.08.2011 19:02:49

Citat:

În prealabil postat de NeInocentiu (Post 395173)
Nu ! Decat sa faca sex cu o persoana de sex opus din care sa rezulta sarcina nedorita si avort mai bine (atentie, nu bine, exista o diferenta intre bine si mai bine) autoexcitare. Bine este sa se abtina. Parerea mea.

Nu cred ca vreun adolescent dezlantuit poate sa se abtina. Sa fim seriosi.

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:03:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.