![]() |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Mai departe nu știu ce vrei de la mine. |
Este un simplu termen,sinonim cu concubinajul. Asa si amicitia e recunoscuta,sa curvia,si tot desfraul din lume sunt CUNOSCUTE,insa nu produc niciun efect juridic! Asta incercam sa iti explic. Pana si logodna e consemnata in Codul Civil,dar de uniune consensuala nu am citit nimic. Lamureste-ma tu asadar.
|
Nu-ți merge google?
|
N-am nevoie de Google,am Codul Civil in fata. La ce articol sa dau? Hai,ca doar tie iti merge Google. Uita-te si zi-mi unde sa-l deschid.
|
Draga Raoul, trebuie sa te gandesti care dintre ele va fi o buna mama pentru copiii tai. Pentru ca tu vei forma o familie in care nu veti fi doar voi doi in ecuatie. Sa stii ca o femeie - si iti spun din proprie experienta, macar ca sunt nemaritata - se bucura mai mult atunci cand un barbat o vede ca potentiala mama a copiilor lui decat atunci cand ii sunt pretuite calitatile fizice si morale.
Eu as zice sa mai astepti "in curatie", decat sa faci un pas gresit, casatorindu-te cu cine nu trebuie si apoi sa suferiti ponoasele si voi si copiii. |
Citat:
În orice caz, nu e bine să alegi cu inima îndoită. Mai bine aștepți. |
Citat:
15. Ci, dupa cum Cel ce v-a chemat este sfant, fiti si voi sfinti in toata purtarea voastra. 16. Caci este scris: "Fiti sfinti, caci Eu sunt sfant". |
Citat:
Inafara de casatorie si concubinaj care ar mai fi"circumstantele si legaturile"dintre copiii si parinti? Daca copilul se naste dintr-o relatie de concubinaj si nu poarta numele tatalui,posibil ca familia tatalului sa nu-l priveasca ca si mostenitor,desi prin lege este(chiar daca nu poarta numele tatalui).Iar daca nu este reconuscut de familie si de tata,prin proces+martori+test de paternitate se poate demonstra. Asta voiam sa subliniez. Desi vrei sa demonstrezi ca relatiile de concubinaj nu au nici o acoperire juridica,trebuie sa stii ca exista unele drepturi pt a se evita situatiile de escrocare,de pierdere materiala precum si a se implementa drepturile copilului. La fel ,sunt legi si drepturi si pentru"logodnici",dar nu doresc sa te bag in ceata acum... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:36:02. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.