![]() |
Am facut si eu acelasi lucru cu ING Homebank si mi l-a afisat ca un cont in euro. IBAN-ul este verificat ca exista, nu ca ar fi in lei.
Dar doamna Adriana are dreptate, mai bine sa asteptam clarificari. |
@DragosP: Cred că răspunsul Dorianei este corect. Într-adevăr, aplicația a verificat IBAN-ul, însă nu ți-a confirmat că este în lei. Este firesc să apară RON, pentru că așa e contul tău. Probabil că dacă ai încerca să parcurgi pașii următori, ai vedea că n-ai putea finaliza viramentul.
|
Citat:
Citat:
http://img859.imageshack.us/img859/2970/iban1.png Până una alta, cred că îmi datorați 7,51 lei.:26: |
Citat:
Aveti dreptate,pana la urma exemplul cu mura-n gura este cel mai concludent. Postati si dvs contul sa va trimitem aia 7,51 lei :10: |
Se pot transfera lei intr-un cont in euro, dar sunt comisioane mai mari, doar iti taxeaza placerea conversiei valutare :)
|
cont nou
Azi am fost la banca si am obtinut noul cont ,cu ajutorul bunului D-zeu am sa-l afisez;...RO46CARP099100212654R001,........D-zeu sa va dea gindul cel bun si sanatate tuturor ,....va multumesc ,Doamne ajuta,....contul in euro ,este;,...RO67CARP025000212654EU01,....ASA AM PRIMIT TOATE DATELE DE LA BANCA ,...ASA VI LE AFISEZ,........
|
Citat:
Nu pot fi folosite acele conturi inchise, dar daca contul e in stare dormanta, se activeaza prin plata unui comision (usturator) si apoi e activ. |
Citat:
Dacă în ciuda imaginilor atașate de mine încă mai apar posturi d'astea, mă duc să mă culc. Extrasul de cont, unde se vede cum apare o plată din lei în valută și cum apare plata făcută de mine azi la ora 10 : 10 : 06, nu-l atașez.:68: Multă sănătate fetei și Dumnezeu să ne lumineze pe toți! |
Citat:
Contul este insa in euro. Observa extensiile EU pentru euro si RO pt RON. |
Cornel Urs
Te legi de niste cuvinte. Nu e indicat sa se foloseasca, nu e recomandat sa trimiti lei intr-un cont in euro, deci “nu-l mai folositi, nu se poate folosi ” [pt. donatii in lei] , o sa zica doamna de la banca.
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:29:20. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.