![]() |
Citat:
Drept sa-ti spun, nu mi-au iesit niciodata ardeii, nu stiu de ce, orice am facut. Nu le-a mers bine nici in gradina, nici in sera. Ardeii iuti ii pun in glastra si am chiar si iarna. Toamna tarziu i-am bagat in casa si incepand din februarie au aparut florile, iar acum e plin de ardei iuti, si in continuare apar flori. Glastra am pus-o peste calorifer si la geam, cu multa apa. Am vazut ca gradinarii fac concursuri de ardei iuti: castigatorul a avut 325 de ardei iuti pe o singura planta, tinuta in glastra in sera. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ce animatie!
Si uite asa,incet,incet,am trecut din gradina in bucatarie...ce urmeaza?? |
Citat:
|
Citat:
Chiar ma gandeam in mai multe dati(cand imi faceam shakeuri din fructe si lapte de caju)cat de rezistenta as fi eu pe durata unei crize fara cumparaturile bio,vegetale,vegane etc... Parerea mea personala este ca la o seceta,razboi sau foamete primii care mor sau se imbolnavesc vom fi noi astia,cu pretentii vegetariene,hrana sanatoasa si bio. Acum scuzati-ma de off topic :) |
Citat:
Este firesc sa se treaca din gradina in bucatarie deoarece ce produci in gradina aia pui pe masa! Si apoi este mai placuta atmosfera de aici decat de pe alte threaduri unde oamenii se impugn si ridiculizeaza pe motive mult mai mici decat melcii nostri :) |
Citat:
De altfel numai cei cu cochilie se gatesc nu si limaxii! Am nevoie de un soricel mic si dragut,si as scapa de ei urgent :) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:43:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.