Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   121212-sfarsitul lumii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15857)

Mihailc 22.12.2012 17:36:07

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 490354)
acuzele de habotnicie care se aduc ortodoxiei....

Sezi blândă, coniță! Ortodocșii nu-s toți bătuți în cap, cum lasă impresia curentele de opinie isterico-sectare care numai în mod formal mai aparțin creștinismului răsăritean.
E trist pentru creștini să cadă, patetic, în capcana propagandei islamismului extremist. Habotnicia este doar pista de aterizare pentru această ideologie, în rest vorbim de plagiat de prost gust și vasalitate mentalitară cu posibilitate de agravare în sclavie .

ioanna 22.12.2012 18:22:29

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 490354)
TOTUL se deruleaza in cel mai SUBTIL mod si prevede acelasi SCOP: pregatirea venirii Antihristului!

Te sperie venirea antihristului mai mult decat bucuria de a fi contemporana cu Hristos Cel intrupat?
Nu trebuie sa luptam impotriva apocalipsei, ea va veni oricum,caci face parte din iconomia divina,ci trebuie sa luptam pentru capacitatea noastra de a o traversa fara vatamari sufletesti. (IPS Bartolomeu Anania)

nesperatu 22.12.2012 21:07:29

C'mon man

Citat:

În prealabil postat de vsovivivi (Post 489476)
Calendarul maiash este în conformitate cu calendarul cel vechi ortodox și care nu a fost dat înainte cu 13 zile, deci ziua de 12.12.12 nu a venit încă și sigur ea ne va aduce sfârșitul lumii.

Este și o taină aici, și un sofism satanic, și toți cred că nu vine chiar atunci sfârșitul sau cred orbește într-un sfârșit absurd ca un cataclism general.

E vorba deci de un sofism întortocheat în credință și doar deștepții smeriți vor fi cei care vor reuși să nu cadă în ispita aceasta foarte sofisticată.

Deci sigur maiașii au avut dreptate chiar dacă sunt doar niște păgâni slujitori de idoli și făptuitori de spurcăciuni grozave, căci în 12.12.12 după calendarul a căror ceasuri nu au fost date înainte cu 13 zile va veni sigur sfârșitul lumii!

Dacă nu veți crede veți greși iar dacă veți crede gLumește tot veți greși căci este vorba de un sofism satanicesc.

Vă sfătuiesc deci să credeți că în data de 12.12.2012 vine sfârșitul lumii căci maiașii socoteau după calendarul 'neîndreptat'.

Nimeni nu știe cum va fi, dar trebuie să fim pregătiți... nu ca pentru un incendiu sau un război atomic sau pentru un țunami ci ca pentru sfârșitul lumii căci atunci vine și nimeni nu crede exact ca pe vremea lui Noe. Doar el a crezut și atunci doar el și familia sa au scăpat.

Vsovi fii barbat.
Am pariat toti banii pe tine, mi-am donat toata averea la saraci.
Acuma ce ma fac ?
Cred ca ai niste deconturi de facut.
Hai, ia-ti inima in dinti si baga niste explicatii si eventual da-ti si un cap in gura.

Dumitru73 22.12.2012 21:16:11

Citat:

În prealabil postat de nesperatu (Post 490394)
Vsovi fii barbat.
Acuma ce ma fac ?
Hai, ia-ti inima in dinti si baga niste explicatii si eventual da-ti si un cap in gura.

ai pariat sau ai donat?!

Dumitru73 22.12.2012 21:18:27

Citat:

Vsovi fii barbat.
Acuma ce ma fac ?

hai că a fost prevăzător.
și-a pus ... mopul în cap dinainte :))

ovidiu b. 22.12.2012 21:23:47

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 490334)
Ar fi bine sa observi comportamentul tau, graba cu care cataloghezi oamenii, cum pui simptomul de " sinod bolnav" fara nici cea mai mica retinere (sinod din care au facut parte mari duhovnici) si dupa sa te uiti la ceilalti.

Nu am făcut referire la sinodul menționat de tine, pentru care tot respectul dacă a spus nu actelor biometrice. Eu mă refeream la purtătorii de cuvânt ai sinodului care afirmau că vor fi primii care vor primi actele biometrice. A fost greșeala mea că nu am fost destul de clar, iertare. :1:

ovidiu b. 22.12.2012 21:40:45

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 490313)
-deci tu personal nu o sa accepti acest buletin cu cip din 2013?

Sincer nu știu ce să-ți răspund acum. De ce să zic că nu le voi primi, până nu voi fi pus în situația concretă de a alege. Întradevăr va fi foarte greu. Oricum până îmi expiră buletinul mai am timp să găsesc un răspuns clar. Până atunci se vor clarifica toate necunoscutele astea. Să înțeleg că numai BI din 2013 e cu cip?

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 490313)
-si ce faci ? te retragi in munti?

Sicer am început să mă gândesc la variante. Mi-ar place să mă retrag cu cei dragi într-un loc mai izolat. Știu o comunitate de ortodocși, care s-au retras să viețiuiască împreună. Aceștia sunt ajutați de starețul unei mămnăstiri, care de altfel a avut inițiativa. Sunt în jur de 7 familii, acum vor să-și facă o grădiniță, apoi probabil o școală si încet cu ajutorul lui Dumnezeu o să se dezvolte probabil comunitatea.

stefan florin 22.12.2012 21:51:36

Citat:

ce tare este asta!

nesperatu 22.12.2012 22:58:37

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 490397)
ai pariat sau ai donat?!

E o expresie, insemnand ca am avut incredere.

AlinB 22.12.2012 23:41:40

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 490401)
Sicer am început să mă gândesc la variante. Mi-ar place să mă retrag cu cei dragi într-un loc mai retars. Știu o comunitate de ortodocși, care s-au retras să viețiuiască împreună. Aceștia sunt ajutați de starețul unei mămnăstiri, care de altfel a avut inițiativa. Sunt în jur de 7 familii, acum vor să-și facă o grădiniță, apoi probabil o școală si încet cu ajutorul lui Dumnezeu o să se dezvolte probabil comunitatea.

Unde e asta?

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:16:48.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.