![]() |
Citat:
Pe de alta parte Sinodul se poate impotrivi prin Hotarari dar nu o face .De ce?Pt ca sunt masoni in sinod. |
Da antiecumenist, poate ai dreptate (sincer eu nici nu stiu exact ce e masonieria deci nu asta "combat")dar vreau sa intelegi ca unul ca mine, un om simplu, vine si citeste mesajele tale (spre ex.) si se dezechilibreaza. Am primit si eu pe email cateva mesaje de la o cunostinta care a terminat teologia tot felul de site si mes. legate de masoni, fratilor intrebarea mea este: OARE NU ACELASI DUMNEZEU TINE IN MANA, FURTUNA CARE DISTRUGE DAR SI SOARELE CARE REINVIE? stii cum vad eu problema? Suntem impartiti in doua categorii: unui care se bucura de ce va veni, ptr ca au ocazia sa se jertfeasca ca niste adevarati ostati ai Lui Hristos. Si cea de-a doua categorie care plange speriata ca va veni sfarsitul...Nu stiu daca e corect sa folosim drept "scuza" masoneria pentru slabiciunile si neputintele noastre. Acum poate tema, grija ta este mult mai profunda si eu pur si simplu nu o pot pricepe..ma iarta dar atat pot eu:D
|
Citat:
Aici ai dreptate.Totusi eu cred ca in ziua de azi crestinii trebuie sa fie informati sa stie ce e ecumenismul si ce e masoneria.Si sa se fereasca de masoni (chiar preoti sau ierarhi daca sunt) si de ecumenism. Imi pare rau daca am smintit pe cineva.Eu nu sunt de acord cu atata plecaciuni in fata ierarhilor care sunt unii masoni sau ecumenisti.Atata li se zice IPS ,preasfintit,,etc cand ei poate accepta erezia ecumenista,sau fac parte dintr-o loja masonica sau pur si simplu sunt oameni lumesti.Preasfintiti ar trebui numiti Parintele Iustin Parvu si Parintele Arsenie Papacioc si alti duhovnici. |
Poi da, m-am intristat foarte tare sa-l vad pe Florian Pitish in randurile masonilor shi pe Adrian Pintea in randurile Cavalerilor Templieri... cat de mult i-am iubit shi mi-au placut shi cum au fost inshelatzi spre sfarshitul vietzii lor apuse prematur...
L-am vazut shi pe Virgil Iantzu intre masoni shi iar m-am intristat... cum ii poate prosti cu un pic de elevatzie intelectuala... ei n-au cunoscut ca masoneria este echivalenta cu paganismul?... cu impertinentza in fatza lui Dumnezeu?... or fi fost atrashi de unii intelectuali de marca sau de moda filmelor sau inedit shi uitand cui datoreaza realizarile lor uriashe, shi-au lasat originile pentru o loja, pentru ceva ocult shi obscur, pentru politetzea shi snobismul gentilomic dinpacate... s-au pierdut... Cat de simplu se imbraca shi purta Florian Pitish... Cat de trista este inima mea, cat ma doare ca munca shi talentul lor acum zornaie pe panopliile masonice... cat de iubite mi-au fost cantecele shi vorbele lor, rolurile lor... dar bine ca "sfarshitul nu-i aici, sfarshitul nu-i aici" shi tind sa cred totushi ca mai au o shansa ca inima lor buna shi cauza drapta pe care au purtat-o cat au trait nu a putut fi biruita de uraciunile cluburilor in care au fost atrashi, in care au intrat, shi ca a ramas cinstita shi la fel de frumoasa caintotdeauna, shi banui ca deaceea, cel rau n-a rabdat shi i-a starpit... de aceea ma gandesc ca au murit prematur...Dar ce sunt totzi ca ei sa fie scuipatzi de balaur pentru ca nu le sunt folositori? Sa ajunga sa moara pentru ca n-au putut fi strivitzi? Cat de frumos vorbea Pitish de Dumnezeu? Sau Adrian Pintea? cat de bine l-a jucat pe Iancu, ce rezonantza curata shi demna avea glasurile lor... Dinpacate ceilalatzi luindu-i ca model se vor masoniza, se vor templieriza in sensul rau shi vor ingrasha oshtile ienicerilor shi spahiilor de inalta clasa... pushi pe dezintegrare... nu stiu tinerii ce-i ashteapta... nu stim cat de rau este... speram doar ca Dumnezeu va cunoashte ce se afla in inima lor shi va tzine seama shi de acestea cand va rosti cuvintele Sale shi nu se va uita doar la gruparile din care face parte fostul Sau bun creshtin... "Lume lume sooro lume, De ce esti tu rea de gura, De ce ne priveshti cu ura? Vinovatzii fara vina cer sa se faca lumina..." "Nu conteaza cat de lung ai parul, important e cat shi cum gandeshti" sa ne amintim ca securitatea a vrut sa-l tunda... nu s-a temut... Shi daca imi aduc aminte shi de Valeriu Sterian mort in accident atunci nu pot sa nu aduc sincere regrete shi urari de bine oriunde s-ar afla aceshtia, catre toata generatzia de aur a folk-ului romanesc decimata shi sa cant cam ca la revolutzie, un fel de rugaciune: Doooooaaaamne, vinoo Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni.... "1.Nopti lungi si triste acasa ma gandesc Si pe voi acolo va zaresc Sunt nopti pline de groaza pentru mine in razboi Sunt nopti de basm acolo la voi Doamne pentru ce o viata de cosmar? Si pentru cine se moare in zadar? Sunt nopti pline de groaza cand teama mi-e sa fiu Sunt nopti de basm de care nu mai stiu R:Doamne, vino Doamne Sa vezi ce-a mai ramas din oameni 3.De ce nu incetati acest cumplit razboi? De ce va ganditi numai la voi? Si nici nu va pasa de mama care-si plange Copilul sau ucis ce zace-n balti de sange Si nici nu va pasa de cei ce nu mai sunt De cei ce va acuza de-acolo din mormant" |
:thumbsup:
|
Fiecare natiune are conducatorul pe care-l merita!
Chestia asta se refera si a conducatorul duhovnicesc. Asa ca ne dam noi sau nu de ceasul mortii intr-o luna o sa culegem ce am semanat. |
Asa cum am spus "Toata stapanirea este numai de la Dumnezeu si cine se opune stapanirii, lui Dumnezeu i se opune".(afara de cazul de erezie cum este ecumenismul, pan-erezia sec XX si XXI cum a spus Pr. D. Staniloae. Deci ecumenismul este erezie, asa ca trebuie sa spunem clar tuturor acest lucru pentru ca lupta se va da pentru a introduce aceasta erezie cu tot ce presupune ea: rugaciune in comun cu toate sectele, cu musulmanii, evreii, apoi a invata in scoala ca toate religiile sunt bune si a da libertate copiilor sa le aleaga cu mult inainte de majorat, etc. Asta vreti????
|
Sa ne feresca Dumnezeu conducatori eretici!
|
Sa fie cum o vrea Domnul.
Si ce am citit pe aici, barfele la adresa clericilor pe timplul comunismului, masoni etc, sunt pure speculatii si chiar de ar fi fost asa, sa imi spuna si mie cine nu are pacat sa i-a piatra si sa o arunce cum a zis Mantuitorul. |
Dillema ,masonii ne vor obliga sa servim o mare varza in loc de ortodoxie si va fi un ghiveci de religii ;isi vor pune amprenta si asupra educatiei(deja au scos icoanele din scoli)..sa vedem atunci daca ne mai culcam pe-o ureche eu personal nu-i urasc nu-i condamn,cine-s eu,pur si simplu as vrea sa stea departe de noi ca natie..pacat ca oameni valorosi au fost amagiti de Satan care de multe ori s-a prefacut pentru ei in inger de lumina..am aflat si eu cu stupoare de marii nostri actori,sa ne rugam pentru ei..ca si pentru cei in viata(masoni)sa le aratam indulgenta daca se intorc inapoi,nu poti sluji la doi domni..mintea mea refuza sa creada cum oameni atat de mari s-au lasat inselati
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:31:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.