![]() |
Ma uit in jur si vad mai multi caini decat copii. Si nu ies pe strada dupa ora 22.00, sa cred ca pruncii sunt la culcare. Dar ce sa facem, e mai comod sa cresti un caine, decat un copil.
|
Citat:
Iubirea, mai bine spus, afectiunea pentru un animal la un anumit moment atinge un maxim si stagneaza. Iubirea pentru o persoana e fara de margini. Ma adancesc mai mult si mai mult prin iubire in cunoasterea tainei celui de langa mine. Adevarata relatie precum si adevarata iubire sunt posibile numai intre persoane. |
Iubesc animamalele in sensul ca , imi este mila de ele, le hranesc, nu am lovit in viata mea un animal si nu sunt de acord cu cei ce le chinuiesc si am suferit enorm cand am vazut un animalut batut, insa nu sunt de acord cu ele in casa, cel putin la apartament. Sotul meu in schimb e innebunit dupa ele ar fi in stare sa le ia acasa pe toate, orice maidanez i se pare frumos, se opreste din drum si vb cu el...
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa de cate ori am intrat intr-o casa cu un animalut, mirosul te izbeste de la usa, nu te poti aseza nicaieri fara sa te umpli de par pe haine. Este adevarat ca ma deranjeaza cand ies din scara blocului si ma izbesc de privelistea mizeriei de pisica(a vecinei de la trei). Insa asa cum oamenii nu-si educa copii sa puna un ambalaj la cos, ce sa mai zici de faptul ca in putinul spatiu verde de pe langa blocuri isi scot catelul sa-si faca nevoile si daca nu esti atent pe unde mergi te paste ''norocul''... Inca o chestie legata de dragostea exagerata fata de animale, o vecina din bloc cu mama mea si-a adus un maidanez la usa, nu zic cata mizerie face, latrat in puterea noptii in scara, ce sa mai zici sa treaca un copil pe acolo. La fel alta vecina nu merge cu catelul nici macar in fata blocului, ci ii da drumul direct pe scara si isi face novoile, deci va inchipuiti ce priveliste... Eu zic ca e foarte important pt. ce cresc si pretind ca iubesc un aminal sa-si asume sa faca curatenie in urma lui. Dar inainte pisicile mai prindeau si soareci, acum sunt satule de whiskas si alte alea... |
Citat:
Ce vezi tu sunt cainii nimanui,cainii aruncati pe strazi din neglijenta oamenilor si a caror soarta nu este deloc una fericita. Vorbiti de parca existenta animalelor este cauza pentru care anumite anomalii se petrec in jurul nostru,ceea ce este cum nu se poate mai eronat! Sa ne uita mai bine la lipsa credintei,iubirii fata de aproape,la faptul ca traim in era materialismului si decadentei,o era a haosului dirijat din umbra si datorita acestor factori a ajuns omenirea intr-un anumit stadiu si cu reale handicapuri emotionale,nu datorita animalelor,dragii mei! Sa ne pastram putin simtul realitatii si echilibrului interior... |
am avut o pisica 12 ani, am un caine de 9 si in curand voi avea un copil....eu zic ca totul se rezuma la mentalitatea fiecaruia si la educatie. niciodata nu am interzis unui copil sa imi mangaie cainele, chiar daca e foarte independent de felul lui si nu sta, intotdeauna l=am tinut.
niciodata nu a mirosit in casa, si nici nu miroase si ma repet.....e vb de educatia fiecaruia, de respectul pe care il are in primul rand pt el si dupa pt cei din jur. faza cu punguta si matruica....eu am sa va zic o chestie, stau in capitala europei unde chestia ar trebui sa se practice plus ca pungutele se distribuie gratuit, dar credeti=ma ca e un paradox......mai degraba miroase si risti sa calci aici decat in romania unde e plin de maidanezi. se dezbate un sub care e universal valabil....nu numai in rom oamenii au animale, nu numai in rom li se pun hainute, nu numai in rom li se iau bijuterii sau lasa mosteniri....a avea un animal nu e de condamnat, a nu avea grija de el da, asta e de condamnat. celelelte caderi in extrema ala unora....sunt lipsa de ocupatie, lipsa de cui da afectiunea, extravaganta si altea alea... |
Citat:
|
aici totusi ce e deranjant?????? ca unii oaemeni au animale de companie si nu au copii???? da e problema noastra?????? fiecare cu prioritatile lui in viata dragii mei. nu puteti voi spune ciu sa faca copii si cui nu. fiecare isi stie limitele......voi pe ale voastre, ei pe ale lor. eu as propune alt topic.....nu ma ambalez eu sa il deschid ca nu prea mai stau pe net din cauza apropierii termenului nasterii....BATAIA RUPTA DIN RAI.....asta as dezbate eu, nu ca X are caine sau pisica
|
Am doua pisici in casa ,si nu miroase absolut deloc!Bine,sunt si castrate.Curatenia tine de igiena fiecaruia.Probabil in casele in care miroase ar mirosi si fara animale.Pisicile mele sunt mai curate decat mine,in sensul ca eu mai intru incaltata in casa dupa ce-am calcat prin toti....si microbii,si am mainile pline de microbi de la cine-stie-ce ating eu pe-afara,bani,bare de autobuz,etc,de aceea nici nu pun mana pe ele inainte sa ma spal pe maini,nu vreau sa le murdaresc eu!
Si cainii care fac in scara blocului ,se scapa tot din vina stapanilor care nu-i scot la timp si nu se mai pot tine,dupa cum stiti nici-un caine nu face in casa. ''Dragostea dumnezeiasca le instiinteaza si pe animale,care il simt pe omul care le iubeste.'' ''Sarmanele animale il au pe om ca dumnezeu al lor.Asa cum noi cerem ajutor de la Dumnezeu,tot astfel si acestea cer ajutor de la om''. ''La coliba mea vin toate animalele....Toate se satura de revarsarea dragostei mele....si astfel,toti impreuna ...laudam,binecuvantam si ne inchinam Domnului''. Paisie Aghioritul,''Patimi si virtuti'',''Dragoste pentru intreaga zidire'' |
Ce fac rau in chestia ca imi iubesc papagalul si hamsterul?:9::21:Uneori cand nu gasesti afectiune din partea celor dragi sau te simti singur te poti orienta spre un prieten adevarat ,animalul, in general vorbesc...
|
Citat:
eu cred ca iubirea nu poate stagna decat daca sufletul din care izvoraste este in stagnare. si nu are neaparata legatura cu animalele. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:26:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.