Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   dependenta de calitate (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2842)

mirelat 30.12.2007 23:53:17

:D indiferent daca unii sunt prea "induhovniciti" ca sa o recunoasca, calitatea lucrurile materiale exista! si consta in ceva mai mult decat ambalaj si reclama :thumbsup:

alexandra28again 30.12.2007 23:56:39

dar nu inteleg de ce s-a pus problema asta.este oare considerat pacat faptul ca iti cumperi lucruri de calitate?;)

mirelat 30.12.2007 23:58:18

Citat:

În prealabil postat de cozia
Rezervati-va mai mult timp decit un ceas doua, deoarece Sf. Vasile i-au placut rugaciunile luuuuuungi:)
Sa ne ajute Dumnezeu sa fie primite!

:) la noi se va oficia un Te-Deum, Slujba de Multumire... care am inteles ca va dura cca 1 h, dupa care la ora 9 pm va fi masa de Anul Nou in sala de festivitati a bisericii.

Hartford 31.12.2007 03:45:55

Citat:

În prealabil postat de erzbet
"Si mai ales pt copii nu merita sa arunc banii pe haine scumpe."

Eu cred ca pentru copii merita sa "arunci banii" si pe haine de calitate si nu numai.

Smart este sa nu cheltuim bani multi pt hainele copiilor.
Ei cresc in fiecare luna si asa trebuie sa le dai la altii sau stau prin dulapuri.
Smart este sa deschizi un accont pe numele copilului si la 18 ani se trezeste cu ceva.

Hartford 31.12.2007 03:50:22

Citat:

În prealabil postat de mirelat
:) Si eu tot la biserica fac Revelionul... Happy New Year!

Eu petrec Revelionul la restaurant tot cu rominii mei dragii de ei ca tare ii iubesc asa cum sint.
La multi ani tuturor anul 2008 sa aduca mai multa lumina in sufletele noastre.

cristiboss56 31.12.2007 06:54:43

Citat:

Rezervati-va mai mult timp decit un ceas doua, deoarece Sf. Vasile i-au placut rugaciunile luuuuuungi:)

Sa fie primite ! Un an nou bun intru toate cele de folos. LA MULTI ANI 2008 ! *

anita 31.12.2007 09:28:22

Citat:

Si apr.Teofil Paraian zicea sa dam zeciula de rugaciune din orele zilei ,adica in jur de 2 ore ,doa ore si jumatate pe zi din 24 ore.
Mare e puterea rugaciunii ,mult ne apara de pacat si de necazuri.
Va doresc multe binecuvantari de la Dumnezeu si ganduri frumoase in Noul An.

31.12.2007 09:41:28

Oriunde voi petrece revelionul voi veti fi cu mine.:)
Sa aveti un an binecuvantat!
Cu drag si respect ma inclin si va urez LA MULTI ANI tuturor!
jenica gavrila:)

cozia 31.12.2007 18:10:51

Citat:

În prealabil postat de mirelat
Citat:

:) la noi se va oficia un Te-Deum, Slujba de Multumire... care am inteles ca va dura cca 1 h, dupa care la ora 9 pm va fi masa de Anul Nou in sala de festivitati a bisericii.

Staretul minastirii unde merg eu ne-a spus ca dupa ora 5pm sa nu bagam nimic in gura pina dupa miezul noptii cind se va termina Liturghia, dupa care servim masa de Anul Nou. La noi slujba incepe la 9:45. Astfel el nu mai face Liturghie a doua zi.

Eu nu stiu ce poate fi mai frumos decit sa intri in Noul An in rugaciune alaturi de fratii si surorile tale intr-o minastire? Poate stiti voi?:)

LA MULTI ANI!
IERTATI!
MULTUMESC PENTRU TOT EFORTUL VOSTRU FRATESC DE A NE INDREPTA UNII PE ALTII!
Doamne da-ne un an cu PACE si SANATATE in 2008!

anita 31.12.2007 18:14:17

"Eu nu stiu ce poate fi mai frumos decit sa intri in Noul An in rugaciune alaturi de fratii si surorile tale intr-o minastire? Poate stiti voi? "

intr-adevar ,nu exista.
Fug si eu la biserica ,slujba tine pina la ora 20.
Multa sanatate si la multi ani!

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:56:27.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.