![]() |
Citat:
|
Iarta-ma frate, dar ai un debit verbal pe tastatura.... Cred ca daca-ti dai drumul la vorba, cu greu te poate urmari cineva, dar sa te mai si opreasca. Mai ia o pauza, mai respira ca n-au dat turcii.
Pt sovidiu |
http://www.ortodoxmedia.com/inregistrare/193/Predica-la-Duminica-Infricosatoarei
|
Citat:
|
Chupacabra: Chiar tu spui: evolutionismul exclude ideea de Dumnezeu.
|
Citat:
|
Citat:
Cuvintele mele sunt de prisos. |
Chupacabra: am si eu o intrebare la tine: ce ii vei spune copilului tau, cand va afirma ca tu desi esti tatal lui, nu ai nici un rol in treaba asta, adica in viata lui.
|
Citat:
Citat:
Am si eu o intrebare pentru tine: cum au reactionat copii tai cand au aflat ca nu exista Mos Craciun? :) |
Chupacabra: Exemplul cu copilul e ca sa intelegi ca simte Tatal Ceresc, cand noi Il ignoram, ne asumam meritele, care sunt numai ale Lui, si ii intoarcem spatele, desi face atatea pentru noi.
Nu e cazul sa te faci ca nu intelegi,; intelegi prea bine, dar nu vrei sa accepti. Cand copiii mei au aflat ca noi suntem "Mos Craciun", au inceput sa ne faca si ei cadouri. Dar pentru tine, Chupacabra, Mos Craciun nu este Dumnezeu. Mos Craciun mai mult il indeparteaza pe Dumnezeu din inimile noastre, inlocuind bucuria pentru nasterea Domnului, cu bucuria pentru, mancare, bautura si zile libere. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:12:13. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.