![]() |
Cea mai frumoasa este muzica interioara a inimii,muzica cereasca,insa cine o poate asculta pe aceea,sau cine ravneste la ea?
|
Imi place sa ascult muzica clasica, folclor romanesc, muzica psaltica, muzica usoara de buna calitate- ritmuri clasice, ascult cu mare placere acatistele intonate de Moise Marian- sunt patrunzatoare, muzica psaltica - bizantina, muzica corala de buna calitate.
|
|
Citat:
|
Cu mult drag pentru voi toti:
http://www.youtube.com/watch?v=XhPMC...eature=related Fie ca binecuvantarile lui Dumnezeu sa coboare peste voi! :6: |
De ascultat ascult mai putin, in ultimii 3-4 ani nu stiu sa spun cate ore am ascultat muzica...dar imi place muzica.
De ex imi plac "anotimpurile" cantate de Tudor Gheorghe, muzica clasica, muzica gregoriana, muzica de relaxare, folk, disco, colindele lui Hrusca... |
|
Citat:
|
oameni buni,mai ascultati 1.muzica bisericeasca
2.muzica antica si medievala 3.muzica classica 4.Trinitas Radio aceste 4 sunt singure ce pot sa te linisteasca atat trupul cat si sufletul. Sfantul Ioan de Kronstadt ne da o idee foarte frumoasa care ne poate ajuta sa alegem: “Nu te lasa vrajit de armonia sunetelor scoase de instrumente si de voci omenesti, ci cauta sa descoperi efectul acestora asupra sufletului sau, cu alte cuvinte, care este spiritul lor. Daca acea muzica iti aduce in suflet o stare de liniste, de intelepciune, de sfintenie, ascult-o, nutreste-ti sufletul cu ea. Iar daca prin ea iti patrund in suflet patimi, nu o mai asculta, tine-te deoparte de trupul si de spiritul acelei muzici.” |
Ce imi place..? Imi plac extremele: De la muzica bisericeasca crestin-ortodoxa,coruri,mergand direct catre muzica de gen nu-metal,power-metal si gothic-metal,in special baladele de genul asta..
Ce urasc cel mai mult: Urasc manelele,house-ul,si melodiile populare de jale. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:06:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.