![]() |
Citat:
|
Citat:
NOI TRĂIM ÎN ROMÂNIA.La noi sunt wc.în curte,la noi sunt zile când nu curge apa și muuuulți oamnei care nu au baie dar care se spală. Am lucrat mulți ani la țară și nu orice lucru(trebuia să fiu îngrijită mereu).Locuiam la o casă de gospodari și trăiam asemenea lor.Aduceam apă de la fântână,o încălzeam și mă spălam și de trei ori pe zi dacă era nevoie. Dar deja cele spuse de mine sunt în afara subiectului.Iertare! |
Oamenii instariti nu au decat sa-si faca baie daca le trebuie, ca au cu ce.
Aici vorbim de 6 suflete nevinovate, care nu au resurse; aproape nu au cu ce trai; le curgea ploaia prin tava, si dormeau in doua paturi 7 persoane. Pentru rabdarea lor de a suporta aceste greutati m-as bucura daca, punand mana de la mana, noi si prietenii si cunoscutii nostri, am putea sa le facem un loc in care sa se spele, feriti de privirea cuiva. Si m-as bucura ca cei, care nu pot contribui material, macar sa se roage pentru reusita. |
Citat:
Mesterul, care ne-a renovat apartamentul, ne-a povestit despre mama lui, pe care o iubeste f mult. Este bolnava si s-a gandit sa ii faca un WC in casa. Zis si facut. Problema a fost cu mama, care nu se putea hotarî sa foloseasca WC-ul din casa... Deh, puterea obisnuintei. |
Citat:
Domnul s-o odihnească în pace acum! |
Citat:
|
Citat:
|
Oricum, imaginile acelea nu au legatura cu cazul de fata. Sapte oameni in 2 camere trebuie sa se spele, altfel e prapad. Pentru asta le trebuie o camera de baie, asa cum avem cu totii acasa.
|
Citat:
Cunosc foarte bine țara, știu ce înseamnă să trăiești în România. Tocmai de aceea intenționez să mă întorc ACASĂ după ce îmi închei misiunea aici. România este ACASĂ, o țară civilizată care se zbate cu nevoințele ei. Prefer nevoințele țării mele decât nevoințele Occidentului răvășit, în plină decadență spirituală. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:40:04. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.