Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   propunere (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5951)

cristiboss56 25.04.2009 20:32:40

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 130950)
Nu a deranjat raspunsul tau, cel putin nu pe mine, daca ma deranja, altfel aratau replicile mele

Replica a venit din munții Vrancei , o replică de aproape 3, 5 grade. Asta , așa pentru a vă descreții frunțile. Doamne ajută! +
:6:

Trandafir_Alb 25.04.2009 20:40:46

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 130953)
Replica a venit din munții Vrancei , o replică de aproape 3, 5 grade. Asta , așa pentru a vă descreții frunțile. Doamne ajută! +

...iar replica de pe forum a venit din muntii Banatului. Manca-te-ar primavara ! :-)

cristiboss56 25.04.2009 20:45:04

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 130956)
...iar replica de pe forum a venit din muntii Banatului. Manca-te-ar primavara ! :-)

Super urare ! Mulțumesc mult.

Trandafir_Alb 25.04.2009 21:15:18

Sar'mana !

veilur 25.04.2009 21:23:16

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 130872)
[...]Nu suntem nici macar doi de pe acest forum care sa fie in acelasi loc cand ne rugam ca sa poti spune ca facem vreun ritual...[...]

Nu, stai linistita, nu sunt chiar atat de retard incat sa banuiesc ca va intilneati pe undeva sa faceti faze din astea :21:, am inteles din prima ce ai vrut sa spui cu verbu "vedem". Asta a fost buna ca m-a plesnit rasu...

sofiaiuga 25.04.2009 21:25:42

poate ca e prea pretentiosa aceasta rugacine ,eu NU AM DEZLEGARE SA O FOLOSESC CA SI UN MONAH,adica in felulcum ziceti voi ar sa o zicem ca monahii.!!
Mai bine este a se citi IMUL ACATIST AL MAICII DOMNULUI DE LA RARAU ,caci MAICA DOMULUIare multe acatiste ,dar un singur imn!

ab123floare 25.04.2009 21:30:12

Doamne Ajută bine v-am găsit

Trandafir_Alb 25.04.2009 21:36:52

Citat:

În prealabil postat de veilur (Post 130974)
Nu, stai linistita, nu sunt chiar atat de retard incat sa banuiesc ca va intilneati pe undeva sa faceti faze din astea :21:, am inteles din prima ce ai vrut sa spui cu verbu "vedem". Asta a fost buna ca m-a plesnit rasu...

VEILUR spunea asa: "Parerea mea este ca imi suna a secta treaba asta puncte, puncte" si Trandafir_Alb raspundea: "Nu suntem nici macar doi de pe acest forum care sa fie in acelasi loc cand ne rugam ca sa poti spune ca facem vreun ritual." specific sectelor.
Chiar imi pare bine ca te fac sa zambesti, pe cuvant!

Anca-Miha 25.04.2009 21:43:39

Citat:

În prealabil postat de veilur (Post 130941)
Acum un minut in urma a fost un cutremur mic in Bucuresti. Am vazut cum s-a inclinat un pic peretele de la geam.

Stefane, daca ai sti ca un mare cutremur ar putea fi oprit de catre Dumnezeu la rugaciunile noastre, nu ai participa la acele rugaciuni si nu ti-ai pune cenusa in cap precum ninivitenii? La ei a dat rezultat ca s-au rugat si s-au smerit; noi de ce nu am putea? De ce sa fie dubios ca ne rugam mai multi si Il rugam pe Dumnezeu sa aiba mila de X si Y si sa-i vindece de bolile lor?
Dealtfel nu ne-ai dat nici un motiv pentru care esti impotriva; doar ai asemanat cu rugaciunile sectarilor.

veilur 25.04.2009 22:13:37

Citat:

În prealabil postat de Trandafir_Alb (Post 130982)
[...]
Chiar imi pare bine ca te fac sa zambesti, pe cuvant!

Si eu ma bucur ca are cine sa ma faca sa rad, :3:
Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha
Stefane, daca ai sti ca un mare cutremur ar putea fi oprit de catre Dumnezeu la rugaciunile noastre, nu ai participa la acele rugaciuni si nu ti-ai pune cenusa in cap precum ninivitenii?[...]
Dealtfel nu ne-ai dat nici un motiv pentru care esti impotriva; doar ai asemanat cu rugaciunile sectarilor.

Nu mi-as pune cenusa-n'cap, pentru ca regulile vechiului testament nu mai sunt valabile dupa ce a venit Iisus. Iar motivele pentru care eu nu ma bag in astfel de combinatii sunt unele foarte intemeiate si-l vei gasi cu siguranta intr-o carte pe care ti-o recomand cu foarte multa placere: Patericul despre visuri si vedenii. Daca vei citi cartea, vei descoperi ce tzepe zdravene isi luau si unii dintre pustnici de la "prietenii" lor in legatura cu rugaciunile facute dupa propria voie. :22:

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:39:26.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.