Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Tinuta in Biserica (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5026)
-   -   Oare trebuie sa ne spalam? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6092)

andreicozia 04.05.2009 20:29:20

Doamne, ce s-ar mai clarifica relatiile intre noi pe aici daca ne-am putea privi direct in ochi.

cristiboss56 04.05.2009 20:43:57

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 133431)
Doamne, ce s-ar mai clarifica relatiile intre noi pe aici daca ne-am putea privi direct in ochi.

[COLOR=Red]Eu personal am reusit cu cativa prieteni de pe acest forum A fost o experienta extrem de placuta. Pe mine ma gasiti la Biserica Sfantul Mercurie, in pagina personala , deschisa tuturor , fara restrictii. Cel ce nu se ascunde, va privi totdeauna direct in ochi.:30::6:[/COLOR]

zoridezi 04.05.2009 21:02:35

:) cristiboss56, stiai ca smileyul :30: inseamna loser ? oricum ai fost simpatic :71:
Si apropo de privire, eu ma ascund cel mai bine atunci cand privesc pe cineva direct in ochi numai ca dupa un timp ma bufneste rasul.. nu pot sa mint :)

cristiboss56 04.05.2009 21:06:49

Citat:

În prealabil postat de zoridezi (Post 133439)
:) cristiboss56, stiai ca smileyul :30: inseamna loser ? oricum ai fost simpatic :71:
Si apropo de privire, eu ma ascund cel mai bine atunci cand privesc pe cineva direct in ochi numai ca dupa un timp ma bufneste rasul.. nu pot sa mint :)

Păi vezi ! . . .

zoridezi 04.05.2009 21:09:58

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 133442)
Păi vezi ! . . .

Eu vad si totusi sunt oarba :5:

cristiboss56 04.05.2009 21:16:05

Citat:

În prealabil postat de zoridezi (Post 133444)
Eu vad si totusi sunt oarba :5:

Pentru moment sau dacă nu cel ce chiar nu vede, Dumnezeu i-a dat un talant ce altcineva nu-l are. Asta cu siguranță !

Mihailc 04.05.2009 22:44:00

Citat:

De ce ? Iese fum, scântei și face Bumm ? Apăi , să nu facem discriminări . Nu prea sunt benefice !
Nu-i vorba de discriminari ci de o realitate pe care si străbunii noștrii o gestionau foarte bine. Femeile se ceartă tot ele se împacă cu pupături și îmbrățișări la final.

[/quote]Mihailc - m-ai facut sa rad...:21::53:
De ce ti-e frica?:21:
Pai femeia reprezinta frumosul si partea cea sensibila a barbatului, daca nu ma insel. S-a schimbat ceva intre timp?:21:[/quote]

Nu mi-e frică decât de gura femeii când e în stare de "conflict" cu altă femeie sau cu terți. "Suava" sonoritate a "gâlcevilor muierești" se poate ghici până și din text și trebuie să recunoașteți că genul ăsta muzical nu-i de recomandat și altora. Partea cu "frumosul si partea cea sensibila a barbatului" rămâne valabilă și în timpul războiului și după.

mirelat 05.05.2009 04:10:33

Citat:

În prealabil postat de sherlock_holmes (Post 133260)
"Un pas mic pentru Mirela, dar un salt urias pentru umanitate!"

ha ha, da adopt tehnica pasilor mici, desi nu sunt deloc liberala!! aviz amatorilor de judecati precipitate. :))

mirelat 05.05.2009 04:20:23

Citat:

În prealabil postat de ClaudiuT (Post 133357)
Dupa agitatia de pe acest topic care m-a scos din normal, sincer am si eu nevoie mare de relaxare... cu siguranta eu am fost acela care v-am incordat si pe voi si vreau sa-mi cer iertare de la toti ..... dar dupa cum spune banateanul: cand ii musai ii musai.

Har si Pace de la Domnul!

ma bucur ca te-ai mai linistit si eu una nu sunt suparata, cum am mai spus. dar adevarul este ca n-am inteles ce te-ai ambalat asa tare, mai ales ca esti nou-nout pe forum.

mirelat 05.05.2009 07:14:39

Citat:

În prealabil postat de eduardd (Post 133308)
unii useri, ma indeamna tot mai mult sa iau o pazua de forum din nou..

ai dreptate, jenica. si pe mine ma cam bate gandul sa ma las de lecturarea acestui forum, si sa ma apuc mai bine de citit Morometii. pentru revenire.

dar pentru ca sunt cativa aici, mai ales barbati, care au intr-adevar postari de exceptie, facute cu cap, dar si cu traire sufleteasca, inca n-am ajuns la aceasta "solutie finala".

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:34:51.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.