![]() |
Citat:
"ECUMENISMUL ACTIV" - este fiferit de abureala ta! S-a discutat despre asta in postarile anterioare. Nu revin. Daca esti interesat cauta! |
OK, aveti o parere fiecare si tineti de ea cu dintii... dar chiar trebuie sa citati MESAJE INTREGI atunci cand postati ceva??
|
marius_daniel intalnirile ecumenice nu sunt incriminatorii deoarece pana in prezent nu ai dat nici un sigur argument prin care sa arati ca ecumenismul este o erezie. Daca tu il acuzi pe IPS DAniel ca este eretic pe baza unor poze facute in timpul unor rugaciuni comune atunci, avand in vedere ca in toate marile orase se desfasoara asa niste evenimente rezulta ca toti ierarhii sunt eretici nu doar IPS Daniel.
http://acatiste.crestinortodox.ro/A_xxx_a_intalnire_ecumenica_la_Neuendettelsau-119-7191.html Bau, bau iaca si un exemplu din straintate.. cred ca ecumenismum inseamna dialog si cheama la o omplicare comuna a bisericilor in rezolvarea unor chestiuni/ probleme care apar si se dezvolta in contextul globalizarii privitoare la alte aspecte decat cele religioase: discriminare, efect de sera etc. red ca interesul fiecarei biserici este de a-si mentine particularitatile, credintele, dogma si ritul si ca probabil nici ei nu se vor deveni ortodocsi dar nici noi nu vom deveni altceva din ceea ce suntem A dialoga cu un rom nu te face rom ci iti da posiblitatea cunoasterii si acceptarii a diversitatii |
Citat:
|
Spune-mi si mie un singur Sf.Parinte ce i-a primit cu lauri pe eretici si s-a rugat cu ei!Probabil ca se rasucesc in mormant cand vede cum le cautam noi in coarne si ne vindem credinta,credinta pe care ei au aparat-o cu sangele lor!Cred ca suntem cea mai ecumenista tara ortodoxa la ora actuala.Iata de ce nu-mi convine mie autocefalia Bisericii si as fi vrut sa apartinem de patriarhia rusa.
|
MIREAN
Te sfatuiesc eu mai intai pe tine sa cauti ce inseamna ecumenism,care mai e si activ...si pe urma mai vorbim.Tu nu faci altceva decat sa pui acest paravan aparent nevinovat in fata,sa smintiti lumea cu ereziile voastre! ANATEMA!ANATEMA!ANATEMA! |
Citat:
Tu si "ai tai" practicati o dezindormare care serveste propriilor interese...schismatice! Despre "vanzarea credintei" nu ai adus nici un argument, in special legat de schimbarea invataturii de credinta. Referitor la implicarea catolicilor in ecumenism...nu au nici o legatura...a explicat la alt topic Odin. Asta arata cat de (ne)pregatit esti in domeniu... Cat despre anatema sunt convins ca nu ai autoritate sa o "arunci", desi ti-ar placea. Raman la convingerea mea ca servesti alte interese, diferite de cele ale BOR. Eu atat am avut sa-ti spun. |
Citat:
chiar asha...ia spune care ne este paiul din ochi si nu-l vedem... hm?! sau tepomeneshti si o fi asha cum spui dumneata, ditamai barna sau stalpul :(... |
sa zicem ca pana la urma esti convingator Sinodul este eretic etc bun si care este solutia pe care o propui tu si cei ce gandesc ca tine Asa cum aspus cineva daca fantana e otravita trebuie sa le spui oamenilor Corect dar in acelasi timp cred ca trebuie sa le oferi o posibilitatea de a bea apa din alta parte
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:15:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.