Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Suntem crestini, intrebati-ne orice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8149)

Dumitru73 22.03.2010 09:58:11

Citat:

În prealabil postat de tailgunner4A (Post 225753)
Cu permisiunea dvs. o sa va pun si eu niste intebari:

- Pamantul e fix sau se roteste?
- Pamantul se invarte in jurul soarelui sau viceversa?
- Ce varsta aproximativa are Pamantul?
- Au existat dinozauri? Daca da, au fost contemporani cu oamenii?

Multumesc anticipat.

Pamantul se roteste atat in jurul soarelui cat si in jurul axei sale.
Varsta aproximativa este de 4.5 miliarde de ani.
Cred ca nimeni nu poate nega faptul ca au existat dinozauri. Nu aveau cum sa fie contemporani cu oamenii.

tailgunner4A 22.03.2010 14:23:03

Multumesc, Dumitru73.

Andreicozia, prietene, mintea mea de acum nu prea pricepe ce-o fi in mintea ta...

CosminN 22.03.2010 20:46:57

1. De ce este bine să mergem la cimitir?
2. De ce trebuie să ducem flori și lumânări?
Întrebările poate par puerile însă tăcerea de acolo mă usucă. Sufletul oricum e praf.

andreicozia 22.03.2010 21:44:39

Citat:

În prealabil postat de CosminN (Post 226794)
1. De ce este bine să mergem la cimitir?
2. De ce trebuie să ducem flori și lumânări?
Întrebările poate par puerile însă tăcerea de acolo mă usucă. Sufletul oricum e praf.

Nu este musai, dar o facem ca sa nu ne uscam de tot.

ciprian22 22.03.2010 23:29:16

Ne pomenim stramosii si cunoscutii..astfel aratam ca suntem in continuare cu sufletul alaturi de ei..poate ca sunt inca undeva si ne vad..pana la judecata de apoi..se spune ca lumanarile aprinse de noi..ai calauzesc in intuneric..iar noua ne dau sperantza.

luminita- 23.03.2010 12:06:02

am si eu o intrebare pt cine se pricepe....am vazut si am auzit mereu la tv de protejarea mediului,de generatia verde...daca cineva polueaza mediul sau arunca gunoi pe jos este luat ca pe un pacat pt ca ne distrugem lumea in care traim sau totul tine doar de bunul nostru simt?

Dumitru73 23.03.2010 12:52:57

Citat:

În prealabil postat de luminita- (Post 227071)
am si eu o intrebare pt cine se pricepe....am vazut si am auzit mereu la tv de protejarea mediului,de generatia verde...daca cineva polueaza mediul sau arunca gunoi pe jos este luat ca pe un pacat pt ca ne distrugem lumea in care traim sau totul tine doar de bunul nostru simt?

Faptul ca din cauza noastra, a neglijentei si nesimtirii noastre, pot sa moara plante si animale, sa afecteze ecosisteme intregi, iar in final sa ne afecteze chiar pe noi, nu ar trebui sa se considere pacat?

topcat 23.03.2010 13:46:52

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 227083)
Faptul ca din cauza noastra, a neglijentei si nesimtirii noastre, pot sa moara plante si animale, sa afecteze ecosisteme intregi, iar in final sa ne afecteze chiar pe noi, nu ar trebui sa se considere pacat?

Dar daca nu ne-ar afecta chiar pe noi?

Fani71 23.03.2010 13:50:45

Citat:

În prealabil postat de luminita- (Post 227071)

Cred ca tine de respectul fata de creatie (daca contribuim la distrugerea ei), dar si de respectul fata de semeni. Daca eu las in urma mea o dara de gunoi inseamna ca nu imi pasa de ceilalti si astept sa fiu servit eu (sa vina altii sa faca curat dupa mine).

Dumitru73 23.03.2010 13:58:02

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 227100)
Dar daca nu ne-ar afecta chiar pe noi?

pe "noi" ca neam omenesc nu ca persoane.

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:44:43.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.