Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Spuneti NU vaccinurilor-VACCINAREA: EROAREA MEDICALA A SECOLULUI (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15130)

bogdan81 25.06.2013 21:37:56

Nu imi place sa zic "vom trai si vom vedea" pentru ca sper din tot sufletul ca parintilor care refuza sa-si vaccineze copiii sa le vina mintea la cap, ca sa nu avem dupa aia probleme mai mari. Fiindca e mult mai usor sa previi decat sa tratezi.

bogdan81 25.06.2013 21:41:22

Problema avorturilor e alt capitol. Sa nu amestecam problemele.
Si eu personal sunt impotriva avorturilor si consider avortul o crima.
Dar ce are vaccinul cu avortul ?
Absolut nici o legatura.

antiecumenism 25.06.2013 21:55:23

Vaccinarea si riscurile ei de Dr. Mihnea DRAGOMIR
http://www.doctordragomir.ro/articol_vaccinarea.htm

"Inainte de a lua decizia de a ne vaccina sau nu, si mai ales inainte de a lua decizia de a-i vaccina sau nu pe copiii nostri, este intelept sa fim la curent atat cu beneficiile cat si cu riscurile vaccinarii.

Mult mai de temut decat riscurile imediate ale vaccinarii sunt riscurile la distanta. Acestea reprezinta subiect de controversa intre medici, in special intre medicii adepti ai metodelor naturiste si cei adepti ai alopatiei. Exista numeroase indicii ca unele boli dintre cele mai grave, asa cum sunt bolile in care neuronii degenereaza, sunt in legatura cu abuzul de vaccinuri. Exista banuiala ca intre vaccinul anti-hepatita B si scleroza multipla (numita si scleroza in placi) exista o legatura.

Din pacate, in Romania, ca si in restul lumii, a crescut mult numarul vaccinurilor care sunt obligatorii. Alte vaccinuri, deocamdata neobligatorii, sunt amplu promovate, din motive prea adesea impure, asa cum este vaccinul antigripal. Despre unele (asa cum sunt Polidin, Bronchowaxom si altele) nici nu se spune ca sunt de fapt vaccinuri."

-nu zici nimic de afirmatiile colegului tau Dr. Mihnea DRAGOMIR

bogdan81 25.06.2013 22:09:04

Am de spus ce am spus si pana acum. Beneficiile vaccinarii sunt mai mari decat esecurile.
Pot exista esecuri, pot exista reactii adverse. Medicina, ca orice stiinta practicata de oameni, este limitata. Dar e benefica.
Exemplul cel mai evident este ca azi, speranta de viata si media de viata au crescut simtitor fata de acum 100 sau 200 de ani.
Daca acum 100 de ani media de viata era probabil pe la 40-50 de ani, azi ea a crescut in tarile civilizate la 70-80 de ani.
Si apropos, v-ati intrebat vreodata de ce tarile cu cea mai mare speranta de viata sunt tarile cele mai dezvoltate precum Franta, Germania, Suedia, tari unde inclusiv vaccinarea se practica pe scara larga?
Raspunsul e evident. Medicina, desi e limitata, da roade, functioneaza.
In privinta medicinei alternative, nu e locul aici sa discutam.
Parerea mea e mai degraba proasta.

Florin-Ionut 25.06.2013 23:01:50

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 524419)
Riscul este insa, ca pe fondul ignorantei si tendintei tot mai mari a parintilor de a refuza vaccinarea copiilor, sa ne confruntam din nou cu epidemii grave chiar si in aceasta parte de lume pe care o consideram civilizata.

Dacă un copil nu e vaccinat și ceilalți 99 sînt vaccinați, de unde riscul de a se produce epidemia din moment ce respectivii 99 sînt imunizați?!

Florin-Ionut 25.06.2013 23:10:03

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 524277)
Vaccinarea si principiile vaccinarii NU sunt inventate sau descoperite de firmele producatoare.
Bazele vaccinarii sunt simplu de inteles si la indemana oricui. Se introduc in organism microbi morti sau atenuati care provoaca din partea organismului uman aparitia unui raspuns imun care duce la secretia de anticorpi impotriva acelor germeni atenuati.
Atunci cand organismul vine in contact cu microbul in starea lui virulenta, capabila sa produca imbolnavirea omului, pacientul are deja anticorpii formati de la vaccin si NU va mai pierde timp ca sa-i fabrice. Avand deja anticorpii formati el va lupta mai eficient impotriva infectiei.
Acesta este principiul. El e simplu si logic si da rezultate.
Pasteur de exemplu, cel care a descoperit serul anti-rabic, era un om profund credincios si NU avea nici o legatura cu firmele producatoare.
Aveti aici un link care arata ratele imbolnavirilor in Statele Unite inainte si dupa introducerea programului de vaccinare. Daca va veti uita pe acele date, veti vedea ca ele au scazut simtitor si in unele cazuri aproape au disparut cu totul dupa vaccinare.
La difterie de exemplu, din aproape 200 000 de cazuri anual in anul 1922, s-a ajuns dupa introducerea vaccinarii la doar 1 caz raportat in anul 1998.
La tuse convulsiva, din 150 000 de cazuri anual inainte de vaccinare, s-a ajuns la doar 6000 dupa vaccinare.
Si ratele sunt asemanatoare si pentru restul bolilor.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Vaccin

Cei care lupta impotriva vaccinurilor NU inteleg modul in care functioneaza medicina.
Se raporteaza esecurile la beneficii. Iar raportul beneficii / esecuri este mult mai bun dupa vaccinare decat inainte.
Cei care lupta sa impiedice vaccinarea NU stiu ce fac si risca sa se faca partasi la un adevarat genocid, daca va izbucni la un moment dat o noua mare epidemie din cauza lipsei vaccinarii.
Cunosc tot mai multi parinti care refuza sa vaccineze copiii fiindca se iau dupa prostii din astea.
E o atitudine sectara si periculoasa.
Dar pana la urma fiecare face ce vrea si raspunde pentru ceea ce face.

Una e teoria și alta e practica. Metodele reale de producție la scară industrială a vaccinurilor nu sînt făcute publice.

Tot respectul pentru Pasteur. Vaccinurile de altădată sînt în altă categorie decît cele care se vînd acum la farmacie. Atunci scopul a fost într-adevăr eradicarea bolilor, nu profitul mult și imediat al producătorilor.

Vom vedea statistici și în următorii ani care mă rog să se păstreze pe aceeași linie de succes ca datele prezentate astăzi. Pînă atunci eu consider că îmi supun copilul la un mare risc dacă las să-i fie injectate substanțe de proveniență îndoielnică.

AlinB 25.06.2013 23:13:29

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 524462)
Vaccinarea si riscurile ei de Dr. Mihnea DRAGOMIR
http://www.doctordragomir.ro/articol_vaccinarea.htm

(...)
-nu zici nimic de afirmatiile colegului tau Dr. Mihnea DRAGOMIR

Iti zic eu, dl. Mihnea, nu e doctor, e homeopat (a se vedea topicul in cauza).
Statutul de homeopat este incompatibil cu cel de doctor.
O persoana care nu e in stare sa realizeze ca homeopatia este sarlatanie, nu are dreptul la o opinie medicala.
Indiferent de domeniu.
Ca are in schimb dreptul de a practica, asta e un alt aspect. Regretabil.

Florin-Ionut 25.06.2013 23:17:10

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 524434)
Cata, in principiu copilasul nu are de ce sa aiba probleme dupa vaccinare, in afara cazului de care am specificat, daca vaccinul este administrat pe fondul unei boli pre-existente a copilului.
De aceea am spus ca trebuie ca in momentul vaccinarii copilul trebuie sa fie sanatos, in caz contrar amanandu-se vaccinul pana la insanatosire.

Și pentru vaccinul care se face în prima zi a nou născutului ce teste de sănătate i se fac bebelușului? Sau toți copiii care sînt duși la pediatru sînt ei controlați corespunzător dacă au sau nu probleme care ar putea duce la conflict cu virusul ce îi va fi introdus în corp?

Nu mai spun de faptul că dozele în sine ar trebui pesonalizate, calculate funcție de fiecare organism în parte - ceea ce iarăși se omite la momentul injecției.

lore86 26.06.2013 09:10:24

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 524482)
O persoana care nu e in stare sa realizeze ca homeopatia este sarlatanie, nu are dreptul la o opinie medicala.
Indiferent de domeniu.

mai, Aline, daca ai avea o sabie japoneza i-ai face pe toti hara-chiri.

Dar nici sabia cuvantului nu face mai putine ravagii.

Ekaterina 26.06.2013 09:59:37

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 524459)
Nu imi place sa zic "vom trai si vom vedea" pentru ca sper din tot sufletul ca parintilor care refuza sa-si vaccineze copiii sa le vina mintea la cap, ca sa nu avem dupa aia probleme mai mari. Fiindca e mult mai usor sa previi decat sa tratezi.

Domnul doctor, vom trai si vom vedea are si un revers.

Un nou studiu, publicat in Human and Experimental Toxicology atrage atentia asupra faptului ca desi vaccinurile au fost testate in mod individual, nu au fost facute studii pentru a determina siguranta combinarii vaccinurilor.

"Desi fiecare vaccin pentru copii a trecut prin teste clinice in mod individual, nu au fost facute studii pentru a determina siguranta(sau eficacitatea) combinarii vaccinurilor in timpul unei singure vizitari pediatrice, asa cum a fost recomandat in liniile directoare ale CDC. De exemplu, este de asteptat ca bebelusii in varsta de 2, 4 si 6 luni sa fie vaccinati impotriva poliomielitei, hepatitei B, difteriei, tetanosului, tusei convulsive, rotavirusului, gripei Haemophus B, pneumococilor, toate in timpul unei singure vizite facute de doctorul pediatru – chiar daca aceasta combinatie de 8 vaccinuri nu a fost niciodata testata clinic."
http://viataverdeviu.ro/nou-studiu-b...zare-si-deces/

Daca dumneavoastra ati trai o experienta traumatizanta cu propriul copil in urma vaccinarii, ati mai avea aceasta siguranta ca ceea ce sustineti este corect?

antiecumenism 26.06.2013 12:45:26

Citat:

Indiferent de domeniu.

-Dr. Mircea Puscasu: Cateva probleme punctuale ale vaccinarilor “obisnuite”

http://www.sfnectariecoslada.ro/2010...uite%E2%80%9D/

“Daca vaccinurile au eradicat epidemii, de ce se mai administreaza acum cand nu mai sunt epidemiile?

Ca sa nu mai fie alte epidemii, ar zice unii.
Sa credem deci ca guvernantii nostri incheie din ce in ce mai multe contracte de milioane si zeci de milioane de euro cu Big Pharma (marile companii farmaceutice) din grija pentru sanatatea noastra, sa ne fereasca de epidemii de difterie, de tetanos, de tuse magareasca (pertusis), de oreion, rubeola si rujeola de TBC, de poliomelita, de hepatita etc. ?

Sa fim seriosi ! Primele trei boli enumerate se trateaza cu …banala penicilina (AMOXICILINA, AUGMENTIN etc.), oreionul, rubeola si rujeola cu rabdare, TBC-ul face ravagii cumplite (7000 de morti pe an) desi suntem ultra vaccinati cu BCG, poliomielita a disparut, iar hepatita se transmite doar prin sange si alte lichide biologice si oricum nu este prevenita prin vaccin. (In SUA, in ciuda vaccinarilor masive impotriva hepatitei B, incidenta acestei boli a crescut cu 15% in 6 ani, de la 55 la 63 de cazuri la suta de mii de locuitori)
De ce se vaccineaza sugarii anti difterie? E vreo epidemie de difterie? Ati auzit in ultimii ani de vreun caz de difterie?

Serul antidifteric a fost descoperit in 1890 de von Behring, care a si luat pentru asta premiul nobel pentru medicina in anul 1901. De atunci se face vaccinare antidifterica pe scara larga. A fost o mare descoperire la vremea ei. Doar ca atunci nu se stia de antibiotice, de penicilina in special care trateaza difteria, pentru ca Flemnig cu Chain si Heatley, au terminat cercetarile incepute in 1929, abia in 1940, aducand lumii penicilina. La cata Amoxi inghitim pe cap de locuitor nu cred sa mai fie pe planeta vreo urma de Corynebacterium diphtheriae care este agentul cauzal al difteriei.
Stiati ca incidenta poliomelitei postvaccinale este mult mai mare decat cea a poliomelitei cu virus salbatic? Adica poti face poliomelita mai degraba de la vaccin decat din aer, alimente etc. !”

-nici el nu este doctor?

AlinB 26.06.2013 13:16:53

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 524514)
Domnul doctor, vom trai si vom vedea are si un revers.
Un nou studiu, publicat in Human and Experimental Toxicology atrage atentia asupra faptului ca desi vaccinurile au fost testate in mod individual, nu au fost facute studii pentru a determina siguranta combinarii vaccinurilor.

Vaccinurile care vin efectiv de la producator ca 5in1, Pentaxim de ex. este testat ca atare.

Si inca o data, crezi ca virusii si bacteriile cu care organismul intra in contact zi de zi, vin cate unul o data (sau o specie), stau la rand sa le faca pe rand "hara-chiri" (citat Lore) sistemul imunitar?

Si sa-ti mai zic un avantaj al vaccinurilor de tip "Xin1": in loc de X doze de conservanti, excipienti, activatori, decontaminati si alte chestii la care strambati din nas, se foloseste o singura doza.

Bine ca nu stiti ce e in mancare, ca urmand acelasi principiu, v-ati face cumparaturile doar la magazinele "bio".

Citat:

Daca dumneavoastra ati trai o experienta traumatizanta cu propriul copil in urma vaccinarii, ati mai avea aceasta siguranta ca ceea ce sustineti este corect?
Dar tu daca ai trai o experienta traumatizanta in urma imbolnavii ce ai face?

Te-ai consola ca s-ar fi imbolnavit si mai tare daca in loc de un virusul viu cu care a avut contact si l-a lasat handicapat i se face o injectie cu unul mort sau atenuat?

AlinB 26.06.2013 13:18:31

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 524505)

Mai Lore, hai sa-ti traduc ce tocmai ai spus:

"mai, Aline, daca ai avea o sabie japoneza i-ai sinucide pe toti".

Ai incercat sa fii amuzanta, sau ce? :)
Ca sa nu zic ca pentru a "sinucide" oameni nu-ti trebuie neaparat o sabie japoneza. :)

Multumesc pentru compliment, oricum. :)

AlinB 26.06.2013 13:28:18

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 524538)
De ce se vaccineaza sugarii anti difterie? E vreo epidemie de difterie? Ati auzit in ultimii ani de vreun caz de difterie?
[/b]

Diphtheria is a serious disease, with fatality rates between 5% and 10%. In children under five years and adults over 40 years, the fatality rate may be as much as 20%.[6] Outbreaks, though very rare, still occur worldwide, even in developed nations, such as Germany and Canada. After the breakup of the former Soviet Union in the late 1980s, vaccination rates in its constituent countries fell so low that there was an explosion of diphtheria cases. In 1991, there were 2,000 cases of diphtheria in the USSR. By 1998, according to Red Cross estimates, there were as many as 200,000 cases in the Commonwealth of Independent States, with 5,000 deaths.[13] This was so great an increase that diphtheria was cited in the Guinness Book of World Records as "most resurgent disease"

https://en.wikipedia.org/wiki/Diphtheria#Epidemiology

Stii, sa te informezi nu inseamna sa dai doar copy/paste din ce-ti cade sub ochii.
Cantitatea nu tine loc de calitate.

In plus, nu am timp sa-ti raspund la toate prostiile, am luat-o doar pe cea mai evidenta.

Iar Mircea Puscasu nu e doctor e un individ infantil (am avut discutii cu el) - vezi la comentariile de la articolele antivacciniste de pe blogul lui, ca i-au atras altii atentia cat de incompetent este ca si doctor prin afirmatiile penibile care le face.

Iar tu il citezi copios - inteleg ca nu esti doctor dar daca ai relaxa mana crispata pe copy/paste si ai cauta informatie mai de calitate, ai putea sa intelegi si singur, de ce dl. Puscasu are degeaba diploma de doctor.

Ekaterina 26.06.2013 16:37:55

Citat:

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 524547)
Iar Mircea Puscasu nu e doctor e un individ infantil (am avut discutii cu el)

Doctorii nu sunt de fapt doctori :-) daca nu vrem noi. Sa inteleg ca ai facut medicina, si acum esti un fel de taticul lor. Facultatea pe care au facut-o n-are importanta, important este daca primesc de la experti titlul de doctor sau nu :-).

antiecumenism 26.06.2013 16:46:45

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 524547)
Diphtheria is a serious disease, with fatality rates between 5% and 10%. In children under five years and adults over 40 years, the fatality rate may be as much as 20%.[6] Outbreaks, though very rare, still occur worldwide, even in developed nations, such as Germany and Canada. After the breakup of the former Soviet Union in the late 1980s, vaccination rates in its constituent countries fell so low that there was an explosion of diphtheria cases. In 1991, there were 2,000 cases of diphtheria in the USSR. By 1998, according to Red Cross estimates, there were as many as 200,000 cases in the Commonwealth of Independent States, with 5,000 deaths.[13] This was so great an increase that diphtheria was cited in the Guinness Book of World Records as "most resurgent disease"

https://en.wikipedia.org/wiki/Diphtheria#Epidemiology

Stii, sa te informezi nu inseamna sa dai doar copy/paste din ce-ti cade sub ochii.
Cantitatea nu tine loc de calitate.

In plus, nu am timp sa-ti raspund la toate prostiile, am luat-o doar pe cea mai evidenta.

Iar Mircea Puscasu nu e doctor e un individ infantil (am avut discutii cu el) - vezi la comentariile de la articolele antivacciniste de pe blogul lui, ca i-au atras altii atentia cat de incompetent este ca si doctor prin afirmatiile penibile care le face.

Iar tu il citezi copios - inteleg ca nu esti doctor dar daca ai relaxa mana crispata pe copy/paste si ai cauta informatie mai de calitate, ai putea sa intelegi si singur, de ce dl. Puscasu are degeaba diploma de doctor.

-si tu daca ai dat copy -paste de pe wikipedia esti mai destept? ceea ce ai postat tu e adevarat 100%?
-dr Chirila e nu stiu cum,astia sunt homeopati,dr Mircea Puscasu e infantil,Dr. Christa Todea Gross e subiectiva,toti pe care ii citeaza la repere bibliografice-in cartea ei- sunt cine stie cum,numai tu esti desteptul lui peste

"Dacă femeia gravidă este vaccinată pentru tetanos și difterie (cazuri spe‑ ciale), cu vaccinul diftero‑tetanic pentru adulți, ea va primi, alături de aluminiu și o cantitate mare de mercur (Thiomersal) și nu se știe unde se va acumula această substanță toxică: în sistemul nervos sau în rinichii fătului.

“în ultimul timp, s‑a remarcat un fenomen de deplasare a morbidității date de difterie spre grupele mai mari de vârstă, din cauza vaccinurilor antidifterice (DTP), care se fac în prima copilărie” [Gh. Marin Voiculescu, Boli infecțioase, vol. II, Editura Medicală, București, 1990, p 229‑233]

Când, în 1925, a izbucnit o epidemie de difterie în Germania, în armata de pe Rhein, s‑a introdus și aici vaccinarea antidifterică. Medicul german Zöller, din Mainz, realizase atunci primul lui test de control al vaccinului: “A vaccinat 305 de recruți cu anatoxina difterică, de două ori, la un interval de 3 săptămâni. Un alt grup de 700 de recruți nu au fost vaccinați, fiind grupul de control.
Dintre cei 305 de soldați vaccinați, s‑au îmbolnăvit 11, iar la cei nevaccinați nu s‑a înregistrat un singur caz... Rezultatul a fost unul catastrofal. La cei vaccinați îmbolnăvirea a fost de 11 ori mai frecventă decât la cei nevaccinați. Acest rezultat trebuia să ducă de pe atunci la interzicerea vaccinului… Dar acest lucru nu s‑a întâmplat, căci producătorii de vaccinuri ar fi fost nevoiți să oprească vaccinarea, care începuse deja de doi ani. Atunci, au falsificat statisticile: au spus că s‑au îmbolnăvit 11 dintre cei vaccinați fiindcă nu au fost suficient imunizați, intervalul de 3 săptămâni fiind prea scurt. Din acest motiv, ei puteau fi considerați la fel ca și cei neimunizați… Ca urmare, cele 11 cazuri au fost trecute la grupul de control, adică la cei nevaccinați. Rezultatul, evident fals, a fost: nu s‑a îmbolnăvit nimeni dintre cei vaccinați, dar au fost 12 cazuri la cei nevaccinați… “Argumentul acesta nu poate fi decât unul fals și fără logică pentru orice cititor… iar toate aceste date sunt istoric dovedite și s‑au petrecut în anul 1925”, ne mai spune J. Tissot. Dacă s‑ar fi sistat atunci vaccinarea, s‑ar fi putut preveni o serie de alte catastrofe. Cu toate acestea, un asemenea argument fals este folosit și în ziua de astăzi, pentru a pune pe piață vaccinuri sau pentru a continua folosirea lor, cum s‑a întâmplat și în cazul vaccinului poliomielitic.

Din 1938, vaccinul antidifteric devine obligatoriu, ceea ce va duce la izbucnirea celei mai mari epidemii de difiterie din Franța. Începând cu anul 1940, cazurile cresc de la an la an, iar din 1943, anual se numărau peste
40.000 de cazuri de difterie. În perioada 1940‑1946, s‑au înregistrat 150.000 de cazuri de difterie, dintre care peste 15.000 de cazuri mortale. Mortalitatea la copiii vaccinați era de 4 ori mai mare decât la cei nevaccinați.”

AlinB 26.06.2013 17:58:41

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 524571)
Doctorii nu sunt de fapt doctori :-) daca nu vrem noi. Sa inteleg ca ai facut medicina, si acum esti un fel de taticul lor. Facultatea pe care au facut-o n-are importanta, important este daca primesc de la experti titlul de doctor sau nu :-).

Important este daca ceea ce fac si spun e compatibil cu titulatura.

Si da, trebuie o doza de discernament pentru a face diferenta.

AlinB 26.06.2013 18:03:26

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 524572)
-si tu daca ai dat copy -paste de pe wikipedia esti mai destept? ceea ce ai postat tu e adevarat 100%?

Poti verfica, Wikipedia fata de ce prezinti tu, are link -uri spre surse serioase, care nu sunt contestate sau indoielnice.

Citat:

Nici un antivaccinist nu contesta victimele sau mortalitatea bolilor in cauza, doar le trec sub tacere
mizand pe faptul ca nu mai sunt prezente in memoria colectiva.

Citat:

-dr Chirila e nu stiu cum,astia sunt homeopati,dr Mircea Puscasu e infantil,Dr. Christa Todea Gross e subiectiva,toti pe care ii citeaza la repere bibliografice-in cartea ei- sunt cine stie cum,numai tu esti desteptul lui peste
Pai hai sa vedem care e desteptul si care e ala "desteptul lui peste" si naiv care inghite pe nemestecate.

90% din ce am scriu este creatie originala 100% cu trimiteri la surse
90% din ce scrii tu, este copy/paste de la altii.

Citat:

(bla bla...)
40.000 de cazuri de difterie. În perioada 1940‑1946, s‑au înregistrat 150.000 de cazuri de difterie, dintre care peste 15.000 de cazuri mortale. Mortalitatea la copiii vaccinați era de 4 ori mai mare decât la cei nevaccinați.”
Imi poti indica o sursa obiectiva unde se pot verifica statisticile astea sau trebuie sa inghitim pe nemestecate maculatora dne. Todea Gross?

A, scuze, nu este a ei personal, si ea a facut acelasi efort extraodinar de gandire ca si tine, a luat de pe Internet, site -uri antivacciniste (copy) a tradus si a pus in carte (paste).
Respect pentru Clubul Copiutza.

Dumitru73 26.06.2013 18:16:51

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 524505)

Dar nici sabia cuvantului nu face mai putine ravagii.

poate, dar are dreptate.

antiecumenism 26.06.2013 18:30:11

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 524583)
Poti verfica, Wikipedia fata de ce prezinti tu, are link -uri spre surse serioase, care nu sunt contestate sau indoielnice.

mizand pe faptul ca nu mai sunt prezente in memoria colectiva.

Pai hai sa vedem care e desteptul si care e ala "desteptul lui peste" si naiv care inghite pe nemestecate.

90% din ce am scriu este creatie originala 100% cu trimiteri la surse
90% din ce scrii tu, este copy/paste de la altii.

Imi poti indica o sursa obiectiva unde se pot verifica statisticile astea sau trebuie sa inghitim pe nemestecate maculatora dne. Todea Gross?

A, scuze, nu este a ei personal, si ea a facut acelasi efort extraodinar de gandire ca si tine, a luat de pe Internet, site -uri antivacciniste (copy) a tradus si a pus in carte (paste).
Respect pentru Clubul Copiutza.

-sursa serioasa creatie originala 100%:
“în ultimul timp, s‑a remarcat un fenomen de deplasare a morbidității date de difterie spre grupele mai mari de vârstă, din cauza vaccinurilor antidifterice (DTP), care se fac în prima copilărie” [Gh. Marin Voiculescu, Boli infecțioase, vol. II, Editura Medicală, București, 1990, p 229‑233]

-orice carte stiintifica ar scrie orice autor trebuie neaparat sa se inspire din niste surse,carti,bibliografie..asa a facut si Dr Todea Gross

-de ex "Între anii 1970 și 1978, când au avut loc din nou campanii de vaccinare în masă în Germania, se constată o ușoară creștere a cazurilor de difterie" [ sursa:Biroul Federal de Statistică Wiesbaden, Grupa VII D]; normal ca nu s-a dus ea in Germania sau alte tari din Europa sau America sa culeaga toate aceste date statistice,de aceea da citate din diverse carti,studii ale unor scriitori care unii au verificat,sau cules acele date statistice...

-"...se constata o scădere foarte clară a incidenței bolii până în 1925, când este introdus vaccinul antidifteric. Din acest moment se înregistrează o creștere a cazurilor de difterie, declanșându‑se o adevărată epidemie, cu un apogeu în 1946. În 1926, s‑au înregistrat 30.000 de cazuri de difterie, ajungând în 1937 la 147.000 de bolnavi, iar în 1946 s‑a atins apogeul de 153.335 de cazuri (vaccinarea era obligatorie sub conducerea lui Hitler). După aceea, o dată cu terminarea celui de‑al doilea război mondial, se înregistrează o scădere constantă până în 1970. Interesant este faptul că în doar 5‑6 ani (1946‑1952), când nu s‑a făcut deloc vaccinarea, a scăzut numărul de cazuri la 20.905, deci cu 86%! Unul dintre motive este și acela că, după războiul pierdut de către armata germană, din lipsă de fonduri, nu s‑a mai putut continua vaccinarea."

[sursa:Simone Delarue, Impfschutz:Irrtum oder Lûge?, 3.Auflage 1997, Hirthammer Verlag GmbH, Germany, pagina 107- deci este un scriitor german care ma gandesc ca a verificat in Germania veridicitatea acestor date statistice]

antiecumenism 27.06.2013 00:12:33

Nou studiu: bebelusii care primesc cele mai multe vaccinuri au cea mai mare probabilitate de spitalizare si deces

http://viataverdeviu.ro/nou-studiu-b...zare-si-deces/

"Un nou studiu, publicat in Human and Experimental Toxicology(Toxicologia umana si experimentala), un jurnal de specialitate de pe lista Bibliotecii Nationale de Medicina – National Library of Medicine, a analizat mai mult de 38 000 de rapoarte de spitalizare si decese infantile dupa administrarea de vaccinuri [1]. Cercetatorii au gasit corelatii statistice semnificative intre numarul de doze de vaccin administrate copiilor si ratele de spitalizare si decese infantile: bebelusii care au primit cele mai multe vaccinuri tind sa aiba rate mai inalte de spitalizare si deces.

Bebelusii care au primit 2 vaccinuri simultan au avut o probabilitate semnificativ mai mica de a fi spitalizati decat copiii care au primit 3 sau mai multe vaccinuri simultan. Bebelusii care au primit 3 vaccinuri simultan au avut o probabilitate mai mica de spitalizare decat cei care au primit 4 sau mai multe vaccinuri in acelasi timp. Bebelusii care au primit 6, 7 sau 8 vaccinuri in timpul unei singure vizite pediatrice aveau cea mai mare probabilitate de spitalizare dupa injectare. De fapt rata spitalizarii a sporit liniar de la 11% pentru bebelusii primitori de 2 doze de vaccinare la 23,5% pentru copilasii vaccinati cu 8 doze."

Pt AlinB

Surse pentru acest articol cuprind:

1. Relative trends in hospitalizations and mortality among infants by the number of vaccine doses and age, based on the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), 1990-2010. Hum Exp Toxicol October 2012; 31(10): 1012-1021.

2. Mixed exposures research agenda: a report by the NORA Mixed Exposures Team. Department of Health and Human Services (DHHS), Centers for Disease Control and Prevention (CDC), National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH); DHHS (NIOSH) 2004. December 2005. p.106: vi.

3. Infant mortality rates regressed against number of vaccine doses routinely given: is there a biochemical or synergistic toxicity? Hum Exp Toxicol September 2011; 30(9): 1420-1428. [Read this study here: Miller-Goldman Vaccine Study (PubMed)]

http://www.naturalnews.com/038457_va...#ixzz2WwP4XnpJ

http://het.sagepub.com/content/31/10/1012.full

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/arti...5/?tool=pubmed

lore86 27.06.2013 18:30:25

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 524545)
Mai Lore, hai sa-ti traduc ce tocmai ai spus:

"mai, Aline, daca ai avea o sabie japoneza i-ai sinucide pe toti".

Ai incercat sa fii amuzanta, sau ce? :)
Ca sa nu zic ca pentru a "sinucide" oameni nu-ti trebuie neaparat o sabie japoneza. :)

Multumesc pentru compliment, oricum. :)

daca dai un search mai departe, ajungi la:
a face (cuiva) harachiri expr. 1. a ucide (pe cineva), a distruge (pe cineva). 2. a ridiculiza (pe cineva), a pune în situație de inferioritate (pe cineva).
sursa http://dexonline.ro/definitie/harachiri
A, cuv harachiri provine din cuv frantuzesti (‹ fr.; japonezul hara „stomac” + kiri „tăiere”)

nu era un compliment ca sa-mi multumesti. Iar tonul meu e departe de a fi unul amuzant.

Patrie si Credinta 27.06.2013 18:47:26

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 524572)
Dintre cei 305 de soldați vaccinați, s‑au îmbolnăvit 11, iar la cei nevaccinați nu s‑a înregistrat un singur caz... Rezultatul a fost unul catastrofal. La cei vaccinați îmbolnăvirea a fost de 11 ori mai frecventă decât la cei nevaccinați.

de fapt au fost infinit mai multi bolnavi in primul grup:))

Statistic vorbind, imbolnavirea a fost de 0,5% in primul grup, in timp ce in al doilea a fost 0%.

AlinB 27.06.2013 19:01:31

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 524712)
daca dai un search mai departe, ajungi la:
a face (cuiva) harachiri expr. 1. a ucide (pe cineva), a distruge (pe cineva). 2. a ridiculiza (pe cineva), a pune în situație de inferioritate (pe cineva).
sursa http://dexonline.ro/definitie/harachiri
A, cuv harachiri provine din cuv frantuzesti (‹ fr.; japonezul hara „stomac” + kiri „tăiere”)

Daca citesti cu atentie scrie deasupra a ceea ce ai citat:

Citat:

Definiții din dicționare neoficiale
Deoarece nu sunt editate de lexicografi, aceste definiții pot conține erori, deci e preferabilă consultarea altor dicționare în paralel.
Si daca ai sa consulti toate definitiile din partea de sus, n-ai sa gasesti nimic care sa se potriveasca cu definitia "neoficiala" iar daca mergi la intelesul de origine al cuvantului nici atat.

E asa greu sa accepti ca gresesti?

Citat:

nu era un compliment ca sa-mi multumesti. Iar tonul meu e departe de a fi unul amuzant.
Fiecare o ia cum vrea.
Unii se ofeseaza din nimic, altii dimpotriva..
Tonul nu reiesea dar in orice caz m-a amuzat folosirea gresita a cuvantului.

lore86 04.07.2013 12:52:30

Parintii ai caror copii au suferit de pe urma vaccinului BCG iau atitudine.

http://www.realitatea.net/vaccinul-a...i_1217771.html

ovidiu b. 04.07.2013 13:04:20

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 524441)
Acum pe bune. Doctorita aia probabil ca a trecut prin facultate ca gasca prin apa.

Părerea ta.

Citat:

Intreaba si tu un profesor universitar sau un infectionist despre vaccinuri, sau macar un pediatru, daca e bine sa vaccinam copiii.
Si dupa ce intrebi, sa vii sa-mi spui si mie.

Sunt medici pediatri care lucrează numai cu copii nevaccinați, într-adevăr sunt puțini. Eu cunosc unul. Și pe deasupra medicul este o măicuță. Woow!

ps: dacă e nevoie am să-ți dau și numele să te asiguri că afirmația e verificabilă.

ovidiu b. 04.07.2013 13:07:08

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 524459)

Sau să tratezi ceea ce puteai preveni, adică un vaccin care în loc să întărească copilul, îl slăbește în fața bolii. Explică-mi de copii nevaccinați nu sțiu ce sunt alea spitalele, pe când copii vaccinați se îmbolnăvesc mult mai ușor? Cunosc cazuri concrete.

AlinB 04.07.2013 13:12:55

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 525380)
Sau să tratezi ceea ce puteai preveni, adică un vaccin care în loc să întărească copilul, îl slăbește în fața bolii. Explică-mi de copii nevaccinați nu sțiu ce sunt alea spitalele, pe când copii vaccinați se îmbolnăvesc mult mai ușor? Cunosc cazuri concrete.

Opiniile tale subiective nu tin loc de un studiu temeinic care inseamna ca trebuie sa existe o baza suficienta de studiu (nu de genul: stiu eu doi din aia si doi din aia) si o evaluare obiectiva a tutoror parametrilor luati in considerare.

La fel de bine, unul ca tine care "observa" ca ciorile stau pe sarmele de curent, ar putea trage concluzia ca ele produc curentul electric.

Sau mai pe intelesul tau si in context, degeaba si-a vaccinat ala copilul daca il indoapa cu antibiotice la cea mai mica raceala si manca de doua ori pe zi cartofi sau carnati prajiti.

ovidiu b. 04.07.2013 13:13:21

Citat:

Intreaba si tu un profesor universitar sau un infectionist despre vaccinuri, sau macar un pediatru, daca e bine sa vaccinam copiii.
Si dupa ce intrebi, sa vii sa-mi spui si mie.

Un duhovnic înaintat duhovnicește ai întrebat? Sau chiar mai mulți? Eu am întrebat stareți de mănăstiri și răspunsul a lor fost categoric să spunem "NU vaccinurilor". Voi aștia cu "știința" cam uitați de unde vine știința și că cei mai buni medici au fost și sunt sfinții părinți.

ovidiu b. 04.07.2013 13:14:53

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 525383)
Opiniile tale subiective nu tin loc de un studiu temeinic.

Aline, scutește-mă cu studiile tale, de ce nu spui asta unui duhovnic, să vedem dacă la fel de tare te ții în studii.

AlinB 04.07.2013 13:17:27

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 525379)
Sunt medici pediatri care lucrează numai cu copii nevaccinați, într-adevăr sunt puțini. Eu cunosc unul. Și pe deasupra medicul este o măicuță. Woow!

Ce inseamna ca "lucreaza"? Adica ii pune sa faca exercitii, sau ce?
Si daca sunt vaccinati le da cu flit?
Si e maicuta sau doctorita, adica care e meseria ei pana la urma, calugaria sau pediatria?

ovidiu b. 04.07.2013 13:18:15

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 525383)
Sau mai pe intelesul tau si in context, degeaba si-a vaccinat ala copilul daca il indoapa cu antibiotice la cea mai mica raceala si manca de doua ori pe zi cartofi sau carnati prajiti.

Să înțeleg că o alimentație sănătoasă și echilibrată ar putea preveni mai ușor boala?

AlinB 04.07.2013 13:22:19

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 525385)
Aline, scutește-mă cu studiile tale, de ce nu spui asta unui duhovnic, să vedem dacă la fel de tare te ții în studii.

Adica sa ma duc la un mecanic ca sa-mi zica cum sa-mi fac casa.
Si pe urma daca imi pica casa in cap, vine mecanicul sa o repare sau zice ca asa a vrut Dumnezeu?

Si de unde ai tu certitudinea ca boala antivaccinismul a muscat din toti duhovnicii din BOR?

Ca Patriarhia nu cred ca a dat o declaratie in acest sens.

AlinB 04.07.2013 13:24:50

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 525387)
Să înțeleg că o alimentație sănătoasă și echilibrată ar putea preveni mai ușor boala?

Sa intelegi ca nici mama alimentatiei sanatoase nu te salveaza daca te musca un caine turbat.

Daca poate preveni si ce poate preveni este discutabil - atat timp cat ai deja o problema sau un fond genetic care te dezavantajeaza, dar ce e cert este ca in mod sigur ti-o poate ruina daca e nesanatoasa.

ovidiu b. 04.07.2013 14:23:21

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 525386)
Ce inseamna ca "lucreaza"? Adica ii pune sa faca exercitii, sau ce?

Ce întreabare aiurea.

Citat:

Si daca sunt vaccinati le da cu flit?

Ea lucrează doar cu copii nevaccinați (probabil îi înregistrează la cabinetul ei), bineînțeles că ajută și copilașii vaccinați.

Citat:

Si e maicuta sau doctorita, adica care e meseria ei pana la urma, calugaria sau pediatria?

Pediatru.

ovidiu b. 04.07.2013 14:27:40

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 525389)
Sa intelegi ca nici mama alimentatiei sanatoase nu te salveaza daca te musca un caine turbat.

S-ar putea să te salveze și mama natură, dar în cazul acesta previi ferindu-te de câine.

bogdan81 04.07.2013 15:57:14

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 525384)
Un duhovnic înaintat duhovnicește ai întrebat? Sau chiar mai mulți? Eu am întrebat stareți de mănăstiri și răspunsul a lor fost categoric să spunem "NU vaccinurilor". Voi aștia cu "știința" cam uitați de unde vine știința și că cei mai buni medici au fost și sunt sfinții părinți.

L-am intrebat odata pe parintele Adrian Fageteanu. El NU era impotriva vaccinurilor, nici a tratamentelor medicale, respecta foarte mult doctorii si NU amesteca capra cu varza.
Tu daca ai avea ulcer perforat sa zicem (fereasca Dumnezeu, nu-ti doresc), unde te duci sa te operezi, la medicul chirurg sau la duhovnic, fie el si inaintat duhovniceste ?
Eu zic sa te operezi la chirurg, chiar si ateu de-ar fi, ca stie clar mai multa meserie decat duhovnicul.
Ideea ca duhovnicul poate fi orice, si medic, si avocat, si profesor, si chimist, si specialist in fizica cuantica, e ridicola.
Un om smerit NU poate sa-si dea cu parerea in toate domeniile, chiar si in cele in care NU se pricepe absolut deloc.

ovidiu b. 04.07.2013 16:18:43

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 525402)
L-am intrebat odata pe parintele Adrian Fageteanu. El NU era impotriva vaccinurilor, nici a tratamentelor medicale, respecta foarte mult doctorii si NU amesteca capra cu varza.

Și eu am întrebat 4 duhovnici dacă sunt pentru sau împotriva vaccinurilor. Ei NU sunt pentru vaccinuri, la fel știu că era și pr Iustin Pârvu (Dumnezeu să-l odihnească). Dar acești duhovnici sunt pentru tratamente medicale chiar ei apelând la medicina apolată la nevoie.

Citat:

Tu daca ai avea ulcer perforat sa zicem (fereasca Dumnezeu, nu-ti doresc), unde te duci sa te operezi, la medicul chirurg sau la duhovnic, fie el si inaintat duhovniceste ?

Nu e concludentă întrebarea, vorbim de vaccinuri și deci de prevenție. Și dacă tot mă întrebi, prima dată merg și iau o binecuvântare de la duhovnic pentru a mă trata/opera și apoi bineînțeles voi merge la medic.

Citat:

Eu zic sa te operezi la chirurg, chiar si ateu de-ar fi, ca stie clar mai multa meserie decat duhovnicul.

Nimeni nu a afirmat ca mă va trata duhovnicul, deși sunt cazuri în care ceea ce medicii nu au putut trata, au tratat duhovnicii. Nu e cazul să intrăm în detalii, părinți care tratează au fost și sunt. Numai să ni-i decopere Dumnezeu și să fim noi vrednici de tratamentul lor. Aici ține mult și de noi.

ps: nu înțeleg de ce ai vaga impresie că dacă un om nu e de acord cu vaccinul nu e de acord cu orice tratament medical.

ps: eu personal nu am nimic cu tratamentele medicale, dar încerc pe cât posibil să le evit apelând la dietoterapie, repet în măsura în care este posibil acest lucru, însă NU sunt pentru vaccinuri.

AlinB 04.07.2013 16:27:28

[quote=ovidiu b.;525391]
Ea lucrează doar cu copii nevaccinați (probabil îi înregistrează la cabinetul ei), bineînțeles că ajută și copilașii vaccinați.
[quote]

Pai hotaraste-te, ori "doar" ori "si".
Nu esti prea clar in idei.

Citat:

Pediatru.
Si ce inseamna in cazul asta "e si maicuta"?
E mama adica?

Sau a deschis manastirea cabinet de pediatrie?

ovidiu b. 04.07.2013 16:32:38

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 525407)
Si ce inseamna in cazul asta "e si maicuta"?
E mama adica?

Sau a deschis manastirea cabinet de pediatrie?

Există cabinete medicale (medicină de familie) patronate de Arhiepiscopii. Doctorița poartă haine de monahie, e vreo problemă în acest sens? Sau călugăr poți fi numai în mănăstire? Modul e adresare este maica ..... și nu doamna doctor, deși nici o formă de adresare nu e greșită.

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:07:29.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.