Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   sa ne amuzam oleaca (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15713)

laurastifter 17.09.2013 22:56:39

O blondă, o roșcată și o brunetă, condamnate la moarte, au ajuns în fața plutonului de execuție.
Era, mai întâi, rândul brunetei să fie împușcată.
Soldații au luat-o, au întrebat-o care-i e ultima dorință, apoi au pus-o la zid și au îndreptat puștile spre ea.
În ultima clipă, bruneta, disperată, a început să strige cât o țineau puterile: "cutremuuur!!!!".
Cei din plutonul de execuție, într-o panică extraordinară, au aruncat armele și au fugit, sărmana brunetă putând, astfel, să evadeze.
Vine rândul roșcatei.
I se îndeplinește ultima dorință, este pusă la zid, puștile sunt îndreptate către ea.
Atunci, roșcata începe să strige: "tsunamiiii!!!!!!!".
Intrând din nou în panică, membrii plutonului fug pe unde apucă, lăsând-o astfel și pe roșcată să scape cu viață și să evadeze.
Rândul blondei.
Este întrebată despre ultima dorință, este pusă la zid și toate puștile sunt îndreptate spre ea.
Atunci, ea se gândește să imite strategia colegelor ei care au reușit să evadeze... așa că începe să strige din toate puterile:
"foooc!!!".

laurastifter 17.09.2013 23:00:19

Bulă voia să-și ducă fiul la psihiatru.
Copilul: "tati, dar eu nu vreau să merg la psihiatru! Eu nu sunt nebun!".
Bulă, pe un ton categoric: "ba da, o să mergi la psihiatru neapărat".
Copilul: "dar de ce, tati?".
Bulă, la fel de autoritar: "ca să-mi spună din ce motiv plângi tu de fiecare dată când te bat".

laurastifter 17.09.2013 23:02:34

Cine a practicat, pentru prima dată, acupunctura în țara noastră?
Vlad Țepeș.
Cum se numește un dac care gândește?
Gândac.

laurastifter 17.09.2013 23:05:12

Un student foarte slab pregătit, la un examen dificil, nu știa nimic.
Profesorul, scos din sărite: "măi deșteptule, tu ai habar măcar ce-i ăla un examen?".
Studentul, încet, mucalit: "da, știu, domn' profesor. Un examen este... este atunci când doi oameni inteligenți stau de vorbă între ei".
Profesorul, din ce în ce mai enervat: "și dacă unul dintre ei este un idiot?!".
Studentul, pe același ton: "atunci... celălalt pică examenul".

laurastifter 17.09.2013 23:08:40

Doi studenți, care lipsiseră tot semestrul, se prezintă, derutați, la examen. Nici măcar nu-și cunoșteau profesorul/ profesoara.
Tot așteptând ei pe coridor, văd o tânără foarte frumoasă, care tocmai intra în sală.
Unul dintre ei spune (suficient de tare încât să fie auzit): "iată vine-un sol de pace c-o năframă-n vârf de băț...".
Când intră ei în clasă, își dau seama că acea tânără era exact... profesoara!
Vine rândul celui care spusese "iată vine-un sol de pace..." să tragă bilet.
Se apropie, cu pași nehotărâți, de catedră.
Profesoara: "tu ești Mircea?".
Studentul: "eu sunt, doamnă. Dau acum, sau vin la toamnă?" :)

laurastifter 17.09.2013 23:12:17

La ora 4 dimineața, telefonul unui profesor universitar suna de zor.
Proful se ridică din pat, buimac... și răspunde: "alo"!
Cel care sunase: "ce faci, dormi?..."
Profesorul: "da, normal că dorm la ora asta, spune, ce vrei?".
Celălalt: "aha!... Dormi, deci... iar noi stăm să-nvățăm, că nu știm ce-o să ne dai tu mâine la examen!"

laurastifter 18.09.2013 00:01:30

În vremea lui Ceaușescu, un bețiv mergea pe stradă la miezul nopții și cânta cât putea de tare: "lume, lume, soro lume...".
Un milițian îl oprește și-i spune: "tovarășe, ce-i cu dumneata la ora asta, noaptea, mort de beat, să strici liniștea publică? Și dacă tot cânți, de ce nu intonezi un cântec patriotic".
Bețivul, uimit, clătinându-se pe picioare: "da' eu nu știu nici un cântec patriotic..." și-ncepe iar să cânte: "lume, lume, soro lume...".
Milițianul: "ei, cum așa? Nu știi nici măcar imnul țării?".
Bețivul: "ba da-l știu".
Milițianul: "s-auzim!".
Bețivul: "Trei culori cunosc pe lume, lume, soro lume..." :))

laurastifter 18.09.2013 00:03:54

- Alo!
- Bună ziua, sunteți Biroul de consiliere pentru alcoolicii anonimi?
- Da, cu ce vă putem ajuta?
- Spuneți-mi, vă rog: la mici cu mămăliguță, ce fel de vin s-ar potrivi mai bine, alb sau roșu?

laurastifter 18.09.2013 00:07:06

- Cum se face că nu te-ai lăsat încă de băutură?
- păi... eu am vrut să mă las, numai că...
- Numai că?
- Numai că am primit, la cutia de scrisori, o reclamă: "dacă ești bețiv incurabil, sună la acest nr de telefon".
- Și?
- Și am sunat, doar că... acolo era un bar deschis non stop!

laurastifter 18.09.2013 00:11:33

În cabinetul unui psihiatru intră un tip cu un fir în mână, salută politicos, apoi se așează în mâini, ținând firul în gură și-ncepe să meargă prin cabinet.
Psihiatrul, urmărindu-l cu atenție: "Cine a venit la noi? Un cățeluș?".
Celălalt, fără să răspundă, se apropie de biroul medicului.
Medicul: "cine a venit la noi? O pisicuță?".
Tot nimic.
Tipul intră sub birou.
Psihiatrul, din nou: "tot n-am ghicit... Atunci, cine a venit? Un...".
Atunci, celălalt se ridică în picioare, scoate firul din gură și-ntreabă nervos:
"domnule doctor, până la urmă, mă lăsați sau nu să vă instalez internetul?"
:))

Florin-Ionut 18.09.2013 00:13:27

Citat:

În prealabil postat de laurastifter (Post 534378)
Doi studenți, care lipsiseră tot semestrul, se prezintă, derutați, la examen. Nici măcar nu-și cunoșteau profesorul/ profesoara.
Tot așteptând ei pe coridor...

Liceul PTTR Bacău, început de an școlar. Sala clasei a IX-a e undeva lîngă intrarea din spate, pe unde intră elevii, adică departe de cancelarie. Cuiva dintr-un an mai mare, unui tip înalt, îi vine o idee: se îmbracă în sacou și pantaloni la dungă și, curajos, intră la prima oră la clasa a IX-a. Noi eram pe hol (cineva ținea de 6), ciucure, și eram pe jos de rîs. Omul a rezistat vreo 2-3 minute înăuntru, nu știu ce le-o fi spus, dar elevii au crezut că el e proful. După care izbucnește în rîs și iese afară (nu știu cum o fi rezistat atît)... După care vine și proful adevărat care intră la oră.

laurastifter 18.09.2013 00:15:44

În cabinetul unui psiholog intră un tânăr extrem de obosit și spune: "domn' psiholog, știți, de o lună am, în fiecare noapte, același coșmar! Nu mai rezist!".
Psihologul: "vă rog să vă liniștiți, problema dvs se va rezolva. Mai exact, ce visați?".
Clientul: "visez așa, că tot trag de o ușă pe care scrie ceva... și tot trag de ea, și trag...".
Psihologul: "dar ce scrie pe ușă?".
Clientul: "împingeți"!

Florin-Ionut 18.09.2013 00:17:06

Doi copii numărau o bilă.

laurastifter 18.09.2013 00:17:52

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 534397)
Liceul PTTR Bacău, început de an școlar. Sala clasei a IX-a e undeva lîngă intrarea din spate, pe unde intră elevii, adică departe de cancelarie. Cuiva dintr-un an mai mare, unui tip înalt, îi vine o idee: se îmbracă în sacou și pantaloni la dungă și, curajos, intră la prima oră la clasa a IX-a. Noi eram pe hol (cineva ținea de 6), ciucure, și eram pe jos de rîs. Omul a rezistat vreo 2-3 minute înăuntru, nu știu ce le-o fi spus, dar elevii au crezut că el e proful. După care izbucnește în rîs și iese afară (nu știu cum o fi rezistat atît)... După care vine și proful adevărat care intră la oră.

Foarte nostim!
"Viața bate filmul", nu-i așa?
În cazul acesta, viața bate bancurile! :)

VladCat 20.09.2013 11:08:42

http://s3-ec.buzzfed.com/static/enha...7675308-10.jpg

VladCat 20.09.2013 12:22:33

buferinc...

http://www.youtube.com/watch?v=tafBMx-fuqk

antiecumenism 20.09.2013 13:08:09

Un individ intra intr-un spital si pe coridor se intalneste cu un om care ii spune ca el este Napoleon. Merge mai departe ajunge la medicul spitalului si ii spune: "M-am intalnit cu un domn pe coridor care mi-a spus ca el este Napoleon, problema e ca pe urmatorul coridor m-am mai intalnit cu un domn care spunea acelasi lucru."
Medicul raspunde:"Lasa-i domnle pe astia, ca sunt pacienti din spital, nu vezi ca sunt cam nebuni?! Eu sunt Napoleon."

Un pacient care suferea de personalitati multiple, merge la control la medicul psihiatru si acesta il intreaba:
- Cum te simiti astazi?
- Pai cred ca m-am vindecat, astazi ne simitim mai bine.

Robotul telefonic la spitalul de psihiatrie:
Daca suferi de tulburare obsesivo-compulsiva apasa repetat tasta 1.
Daca esti co-dependent , roaga pe cineva sa apese tasta 2.
Daca ai personalitati multiple apasa 3, 4, 5 si 6.
Daca esti paranoic, nu e nevoie sa apesi vreo tasta. Deja stim cine esti; ramai pe fir, sa iti detectam telefonul.
Daca esti schizofrenic, asculta cu atentie, si o voce iti va spune ce tasta sa apesi.
Daca esti deprimat, nu conteaza ce tasta apesi. Oricum nu iti va raspunde nimeni.
Daca suferi de halucinatii, fii atent ca obiectul acela pe care il tii la ureche este viu si o sa te muste de ureche.

Ce se intampla cand un psiholog si o prostituata petrec noaptea impreuna?
Dimineata amandoi zic: 100 de dolari, te rog.

la psiholog:
-Doctore, pe mine toate lumea ma ignora…
-Urmatorul.

Un nebun incerca sa il convinga pe un doctor ca pisicile zboara aruncand in sus cu pisici. La o fereastra, doi doctori stau de vorba:
- Astazi o sa ploua!
- Cu siguranta, raspunde celalalt, vezi ce jos zboara pisicile?

Cabinetul unui psihiatru.Se deschide usa si intra un barbat, in patru labe cu un cablu in gura.
Psihiatrul :
- Vai! Cine a venit la noi? O pisicuta?
Barbatul se taraie pana in coltul cabinetului. Doctorul il urmareste.
- Un catelus?
Barbatul trece cu mana pe langa perete si se taraie in celalalt colt.
Doctorul nu renunta
- Ah...! Cred ca e un arici! Nu? O broasca testoasa?
Barbatul scoate cablul din gura si zice :
- Auzi, mah? Ma lasi sa iti trag internetul sau nu?!?!?!

VladCat 20.09.2013 15:59:25

doi-rusi-s-au-impuscat-dupa-o-disputa-legata-de-critica-ratiunii-pure-a-lui-kant

http://www.cotidianul.ro/doi-rusi-s-...i-kant-222605/

Mai bine decat sa te impusti dupa o disputa legata de cine va ajunge in finala la „Burlacul” :)

Parascheva16 20.09.2013 17:54:00

http://www.youtube.com/watch?v=zJ_pw1iqISA

laurastifter 22.09.2013 02:19:42

Citat:

În prealabil postat de VladCat (Post 534757)
http://www.cotidianul.ro/doi-rusi-s-...i-kant-222605/

Mai bine decat sa te impusti dupa o disputa legata de cine va ajunge in finala la „Burlacul” :)

Sau decât să te împuști pentru o dispută legată de Kant,
mai bine te-mpuști pt o dispută legată de Hegel! :))

laurastifter 22.09.2013 02:31:16

Un filosof merge la munte și întâlnește un baci cu o turmă de oițe.
Filosoful:
"O, păstorule ancestral, ale tale sunt mirificele ovine, care se autofurajează pe acest mioritic plai?"
Baciul:
"Indubitabil!"

VladCat 22.09.2013 02:33:30

Citat:

În prealabil postat de laurastifter (Post 534947)
Sau decât să te împuști pentru o dispută legată de Kant,
mai bine te-mpuști pt o dispută legată de Hegel! :))

:)))))))))))))))))))))))))))))))) corect, e mai metafizic asa :P

Ekaterina 23.09.2013 18:22:06

"Testele ADN dezvăluie adevărul: maidanezii nu au făcut niciodată rău nimănui, totul a fost o înscenare pusă la cale de pisici!

Câinii închiși pe nedrept în ultimele zile au fost eliberați în această dimineață de hingheri, cu scuzele de rigoare

Răsturnare de situație în cazul câinilor fără stăpân! După ce legiștii au realizat toate testele ADN, EuroNCAP, TUV și cu carbon 14, concluzia finală a fost absolut șocantă: toate atacurile și incidentele violente atribuite până acum maidanezilor sunt de fapt înscenări puse la cale de pisici!

Acestea au încercat să manipuleze opinia publică pentru a curăța străzile de eternii lor rivali, câinii, ba, mai mult, se pare că pregăteau o campanie de denigrare și la adresa șoriceilor. De asemenea, atunci când au văzut că înscenarea lor a fost demascată mâțele au încercat o diversiune, aruncând vina pe câinii de luptă. Realitatea este însă că niciun câine nu a făcut vreodată ceva rău, totul fiind o campanie de PR negativ făcută de pisici.

Ca urmare, hingherii i-au eliberat în această dimineață pe toți maidanezii închiși pe nedrept în ultimele zile și le-au adresat scuzele de rigoare. Polițiștii au demarat, la rândul lor, o anchetă pentru a stabili dacă nu cumva pisicile sunt de vină și pentru starea proastă a drumurilor din orașe, pentru rezultatele slabe de la Bac și pentru rata scăzută de absorbție a fondurilor europene." (sursa: audvoci.ro)

Albinutza303 26.09.2013 00:57:13

Bancuri

Om de stiinta renumit. Vin niste oaspeti in vizita. Cand intra in camera,
observa ca deasupra patului are o potcoava.
-Cum se intampla asa ceva ? Doar nu sunteti superstitios ?
-Nicidecum, dar mi-a zis cineva ca ii ajuta si pe cei care nu cred in superstitii.

-Salut, bine ca te-am intalnit ! Poti sa-mi imprumuti 100 de lei ?
-Imi pare rau, dar n-am bani la mine !
-Dar acasa ?
-Acasa toti sunt bine, sanatosi, multumesc !

-Sa vezi ca ieri am facut vreo 10 insi sa fuga.
-Da cum asa ?
-Eu fugeam in fata, ei dupa mine.

Un barbat se plimba agitat, de vreo 10 minute, in fata unei gradinite.
Educatoarea il intreaba :
-Buna ziua! Asteptati un copil ?
-Nu, doamna, asa sunt eu, mai gras !!!

Tatal vine de la cresa cu copilul.
Mama isi pune mainile in cap :
-Mai, asta nu-i copilul nostru !
El, mirat :
-Ce importanta are, maine tot la cresa il duc.

Albinutza303 26.09.2013 01:21:26

Scrisoare catre postul de televiziune :
-Va rog terminati cu stirile difuzate pe banda din josul ecranului !
Soacra-mea crede ca e karaoke !

Ion vede pe soacra sa mergand cu bicicleta :
-Unde mergi, mama draga ?
-La cimitir.
-Si cine aduce inapoi bicicleta ?

Doua blonde la dus:
-Da-mi, te rog, samponul tau !
-Dar ai unul langa tine.
-Stiu, dar asta e pentru par uscat si eu am parul ud !

Daca o persoana ajuta un hot inainte de a savarsi un furt se numeste complice
si va plati pentru asta... Daca o alta persoana ajuta un hot dupa ce a savarsit fapta
se numeste avocat si este platit pentru asta.

Doi oameni se plimbau printr-un desert foarte mare. Amandoi cara cate ceva dupa ei.
Unul dintre ei cara o portiera de masina, iar celalalt un butoi.
Primul i se adreseaza celui de al doilea :
-Mai, dar tu de ce cari butoiul ala dupa tine ?
Cel de al doilea raspunde :
-Pai ca sa am ce bea ca aici este apa.
Cel de al doilea i se adreseaza primului :
-Dar tu de ce cari portiera aia dupa tine ?
Primul raspunde :
-Pai daca mi-i cald nu trebuie sa mai deschid si eu geamul ??

Albinutza303 26.09.2013 01:42:50

-Domnule doctor, am nevoie de ajutorul dvs. Am incercat tot felul de medicamente
dar tot n-am ramas gravida!
-Stati s-o luam metodic! Poate e o chestiune de ereditate.
Mama dvs a avut copii ?

Intr-un autobuz un barbat se plange :
-Ce tineret in ziua de azi?! Needucat! Se asaza, nu le pasa ca sunt femei care stau in picioare!
-Ce nu va convine ? Sunteti pe scaun.
-Da, dar sotia sta in picioare !

Doi prieteni la vanatoare :
-De ce nu ai tras in potarnichea aia ? Puteai s-o dobori !
-Zbura asa de incet ca am crezut ca nu e proaspata !

Un englez merge prin Carpati sa culeaga folclor.
Ajunge intr-o pajiste unde un cioban canta din fluier.
Englezul asculta uimit dibacia baciului si cand acesta isi termina doina
isi rasfoieste ghidul de conversatie si ii zice :
-Tu cantat forte frumos, badje...
La care baciul :
-Yes, I like music ! ...

laurastifter 27.09.2013 00:48:23

Un barbat e adus in fata judecatorului pentru ca a omorat-o pe sotia lui.
- Fapta dumneavoastra e sub orice critica. Daca aveti intentia ca tribunalul sa nu va condamne la inchisoare pe viata, trebuie sa ne expuneti motive cat de cat plauzibile care sa va poate reduce pedeapsa.
- Domnule judecator, sotia mea era asa de proasta incat nu am putut sa ma controlez si a trebuit sa o arunc de la balcon.
- Declaratia dumneavoastra este o obraznicie nemaiauzita si daca nu doriti ca juratii sa va condamne inainte sa continuam procesul trebuie sa aveti argumente cu adevarat plauzibile.
- Pai sa va povestesc. Locuim intr-un bloc cu 10 etaje la ultimul etaj si la parter locuieste o familie de pitici. Parintii au 1 metru si copii, cel de 12 ani 70 de cm si cel de 14 ani are 90 de cm.
- In ziua respectiva i-am spus sotiei:
- E teribil sa fii pitic. Saracii vecini de la parter, toti sunt asa mici!
- Da, raspunde sotia sunt o adevarata specie de pirinei.
- Pigmei ai vrut sa spui!
- Nu, pigmei e ceea ce are omul in piele si de la care se alege cu pistrui.
- Aia se numeste pigment.
- Ma lasi? Pigment e chestia aia pe care scriau vechii romani.
- Ala se numeste pergament.
- Cum poti draga sa fii asa de incult? Pergament e cand un scriitor publica o parte din ce a scris.
- Domnule judecator, va inchipuiti ca mi-am inghitit cuvantul "fragment" ca sa nu mai continui discutia asta aberanta. M-am asezat pe fotoliu si am luat un ziar sa-l rasfoiesc. Nici nu m-am asezat bine ca apare sotia mea langa mine cu o carte in mana si imi spune:
- Uite draga, asta e ceea ce scrie un scriitor si se numeste carte, daca nu aveai idee ce e aia. Ia si citeste Veranda de la Pompadur.
Iau cartea in mana si ii spun "Draga mea, asta e o carte in limba franceza Marchiza de Pompadour, nu trebuie sa interpretezi numele in romana.
- Asta e buna draga, imi dai tu lectii de franceza, mie care am facut meditatii cu un vector de la facultate!
- Ala nu se numeste vector, se numeste lector.
- Esti prost, Lector a fost un erou grec din antichitate.
- Ala a fost Hector si era troian.
- Hector e unitate de masura a suprafatei, blegule.
- Ala e hectar draga mea.
- Ma uimesti cu incultura ta. Hectar e o bautura a zeilor.
- Ala se numeste nectar, spun eu, oftand din adancul sufletului.
- Habar nu ai, eu stiu sigur ca era si o melodie pe tema asta pe care o cantau doua prietene in duo.
- Nu se spune duo se spune duet.
- Ma scoti din sarite, cum dracu de esti asa de incuiat? Duet e cand doi barbati se bat cu sabiile!
- Ala se numeste duel.
- Pe dracu, duel e gaura aia neagra din munte de unde apare trenul.
- Domnule judecator, aveam tunel pe limba, dar am simtit ca mi se face negru in fata ochilor si nu m-am mai putut stapani si am aruncat-o pe geam.
Liniste in sala. Judecatorul ia ciocanelul de pe masa, loveste cu el puternic si spune:
- Esti liber, a fost un caz clar de legitima aparare. Eu o aruncam deja de la Hector.

laurastifter 27.09.2013 00:52:42

- Domnule doctor veniti repede ca sotia mea nu se simte prea bine.
Ajunge doctorul, intra in camera si dupa 5 minute iese si ii cere sotului o surubelnita.
Sotul se duce si ii aduce surubelnita. Doctorul ia instrumentul si intra inapoi. Sotul sta pe coridor nerabdator. Dupa alte 5 minute iese doctorul si ii cere o ranga. Sotul se duce sa-i aduca ranga. Ii da instrumentul si intra la loc. Dupa 5 minute doctorul iese din nou si ii cere o dalta si un ciocan. Sotul disperat alearga, se impiedica pe scari, cade, dar in final, ii aduce ciocanul si dalta. Apoi il intreaba pe doctor:
- Ce are sotia mea domnule doctor?
- Pai nu stiu ca de cand am venit ma chinui sa-mi deschid trusa.

cezar_ioan 27.09.2013 02:16:55

Citat:

În prealabil postat de laurastifter (Post 535727)
Un barbat e adus in fata judecatorului pentru ca a omorat-o pe sotia lui.
- Fapta dumneavoastra e sub orice critica. Daca aveti intentia ca tribunalul sa nu va condamne la inchisoare pe viata, trebuie sa ne expuneti motive cat de cat plauzibile care sa va poate reduce pedeapsa.
- Domnule judecator, sotia mea era asa de proasta incat nu am putut sa ma controlez si a trebuit sa o arunc de la balcon.
- Declaratia dumneavoastra este o obraznicie nemaiauzita si daca nu doriti ca juratii sa va condamne inainte sa continuam procesul trebuie sa aveti argumente cu adevarat plauzibile.
- Pai sa va povestesc. Locuim intr-un bloc cu 10 etaje la ultimul etaj si la parter locuieste o familie de pitici. Parintii au 1 metru si copii, cel de 12 ani 70 de cm si cel de 14 ani are 90 de cm.
- In ziua respectiva i-am spus sotiei:
- E teribil sa fii pitic. Saracii vecini de la parter, toti sunt asa mici!
- Da, raspunde sotia sunt o adevarata specie de pirinei.
- Pigmei ai vrut sa spui!
- Nu, pigmei e ceea ce are omul in piele si de la care se alege cu pistrui.
- Aia se numeste pigment.
- Ma lasi? Pigment e chestia aia pe care scriau vechii romani.
- Ala se numeste pergament.
- Cum poti draga sa fii asa de incult? Pergament e cand un scriitor publica o parte din ce a scris.
- Domnule judecator, va inchipuiti ca mi-am inghitit cuvantul "fragment" ca sa nu mai continui discutia asta aberanta. M-am asezat pe fotoliu si am luat un ziar sa-l rasfoiesc. Nici nu m-am asezat bine ca apare sotia mea langa mine cu o carte in mana si imi spune:
- Uite draga, asta e ceea ce scrie un scriitor si se numeste carte, daca nu aveai idee ce e aia. Ia si citeste Veranda de la Pompadur.
Iau cartea in mana si ii spun "Draga mea, asta e o carte in limba franceza Marchiza de Pompadour, nu trebuie sa interpretezi numele in romana.
- Asta e buna draga, imi dai tu lectii de franceza, mie care am facut meditatii cu un vector de la facultate!
- Ala nu se numeste vector, se numeste lector.
- Esti prost, Lector a fost un erou grec din antichitate.
- Ala a fost Hector si era troian.
- Hector e unitate de masura a suprafatei, blegule.
- Ala e hectar draga mea.
- Ma uimesti cu incultura ta. Hectar e o bautura a zeilor.
- Ala se numeste nectar, spun eu, oftand din adancul sufletului.
- Habar nu ai, eu stiu sigur ca era si o melodie pe tema asta pe care o cantau doua prietene in duo.
- Nu se spune duo se spune duet.
- Ma scoti din sarite, cum dracu de esti asa de incuiat? Duet e cand doi barbati se bat cu sabiile!
- Ala se numeste duel.
- Pe dracu, duel e gaura aia neagra din munte de unde apare trenul.
- Domnule judecator, aveam tunel pe limba, dar am simtit ca mi se face negru in fata ochilor si nu m-am mai putut stapani si am aruncat-o pe geam.
Liniste in sala. Judecatorul ia ciocanelul de pe masa, loveste cu el puternic si spune:
- Esti liber, a fost un caz clar de legitima aparare. Eu o aruncam deja de la Hector.

Asta merită (s)pusă în scenă!!!
Ar ieși un film de 5 premii Hanibal Lector!

antiecumenism 27.09.2013 22:42:03

Pe o autostrada din Italia, are loc un accident; un Mercedes s-a ciocnit cu un Opel. Din Mercedes coboara Papa; iar din Opel, Rabinul.
- O, buna ziua sfintia ta, ai patit ceva? intreaba Rabinul.
- Nu, doar o zgarietura, raspunde Papa, dar sfintia ta?
- Eu, chiar nimic, doar o mare sperietura. In schimb, masinile erau PRAF!
- Hai sa bem ceva, de bucurie ca am scapat, spune Rabinul
Zis si facut. Intra intr-un bar, comanda de baut si Papa imediat da paharul peste cap.
- Tu nu bei, il intreaba Papa pe Rabin?
- Nu, eu dau telefon la Politie, ca sa vada cine este in stare de ebrietate!!!

laurastifter 27.09.2013 23:08:20

Citat:

În prealabil postat de cezar_ioan (Post 535748)
Asta merită (s)pusă în scenă!!!
Ar ieși un film de 5 premii Hanibal Lector!

Daaa, ar ieși minunat, cu siguranță! :)

laurastifter 27.09.2013 23:09:30

Foarte nostim!

http://www.youtube.com/watch?v=vWGcLd2_d0E

laurastifter 28.09.2013 14:04:34

Dialog între 2 obsedați de internet:
Măi, ai văzut ce frumos e afară azi?
- N-am văzut, mă. Dă-mi și mie link-ul! :)

laurastifter 29.09.2013 00:57:11

În primii ani ai secolului trecut, într-o școală din Germania, la ora de geografie.
Profesorul: "care este capitala Germaniei?"
Elevul: "Berlin!"
Profesorul: "Foarte bine. Dar capitala Poloniei?"
Elevul: "Berlin"
Profesorul: "Dar a Franței?"
Elevul: "Berlin"
Profesorul: "măi Adolf, iar ai dat răspunsuri greșite..."

laurastifter 29.09.2013 01:01:45

Întrebare la un congres internațional:
"care este opinia dvs despre lipsa alimentelor de pe celelalte continente?"
Răspunsul Americii: ce sunt acelea "alte continente"?
Răspunsul Africii: ce sunt acelea "alimente"?
Răspunsul Europei occidentale: ce este aceea "lipsă"?
Răspunsul Uniunii Sovietice: ce e aceea "opinie"?

laurastifter 29.09.2013 01:03:14

Întrebare la Radio Erevan

- Este adevărat că va avea loc al treilea Război Mondial?
- Nu, dar va fi o luptă pentru pace, de nu va mai rămâne nici piatră peste piatră!

laurastifter 29.09.2013 01:05:13

Cum au reușit chinezii să obțină datele confidențiale din computerul de la Casa Albă?
Au încercat fiecare câte o parolă. :))

laurastifter 29.09.2013 01:06:05

Care este diferența dintre un teolog și un geolog?
De la cer la pământ. :)

laurastifter 29.09.2013 01:07:01

Nevroticii construiesc palate în cer;
psihoticii locuiesc în ele;
psihiatrii adună chiria.

laurastifter 29.09.2013 01:09:55

Bulă voia să se angajeze.
- Avem un loc de muncă foarte bine plătit, dar va trebui să munciți mult.
- Nu, mulțumesc; dacă am bani mulți, sunt tentat să-i cheltuiesc pe țigări, băutură, femei etc.
- Atunci, vă propunem un loc de muncă prost plătit, unde veți avea foarte puțin de lucru.
- Nu sunt mulțumit nici așa: având mult timp liber, voi merge la femei, la băutură... Aș dori, dacă se poate, un loc de muncă prost plătit, unde să am de lucru de dimineața până seara.
- Ne pare rău, nu se poate... Nu aveți studii superioare.
:))

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:13:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.