Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   P.S.D.-ul cere grațiere si modificarea Codului Penal ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18784)

simpllu 01.02.2017 10:44:35

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642209)
Cu tine, Iuliu, simt că am tot mai puține în comun. Și nu pot să spun că mă bucur.

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642210)
Cristian si eu am simtit acelasi lucru despre tine inca de cand am aflat ca o sa votezi cu USR.

Pe mine amândoi m-ați surprins pe acest subiect, exact cum ați menționat unul despre celălalt. Nu cred că diferența de opinie ar trebui să ne dezbine.

iuliu46 01.02.2017 10:52:04

Pai daca eu cred ca oamenii care voteaza USR au exact mentalitatea celor care aplaudau in anii 50 cand intra cate un bandit la bulau, e clar ca nu pot avea nimic in comun cu el. :p
Am fost si eu tanar, nu stiu cat de frumos sau liber eram dar tanar am fost. Dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa sustin procuratura sau serviciile secrete. Macar atat stiam si eu, cine e principalul inamic al libertatii mele. Despre frumusete nu ma pronunt, ii las pe altii sa vorbeasca. :)

stefan florin 01.02.2017 10:53:34

deci pana la urma, au facut-o!

AlinB 01.02.2017 10:58:32

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642215)
Pai si atunci de ce ai ramas asa cum spui ca nu trebuie sa fii ? De ce ura ta fata de PSD te opreste sa vezi ca de fapt este o batalie intre doua mafii, nici una mai curata ca cealalta ? :)

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642232)
Eu nu imi doresc sa fiu condus de PSD

Asta nu e un argument ca sa tii cu una din ele.

Este mai degraba gen: "sunt mafiot din PSD si sunt mandru de asta"

CristianR 01.02.2017 10:59:16

Citat:

Eu nu imi doresc sa fiu condus de PSD. Dar daca e sa aleg intre PSD si plutonieri de la SRI atunci o sa aleg PSD. Cu speranta ca or sa apara partide care chiar tin la tara asta, nu doar partide care sunt gata sa vanda altora si viitorul nepotilor, nu doar al copiilor mei.

Că PSD nu vinde țara, doar o fură pentru ei? Nici măcar asta nu e adevărat. Ei, care se fac cei dintâi acuzatori ai celorlalți, o îndatorează și apoi o vând. Iar când vin alții la guvernare, iarăși le profită, că au pe cine da vina. După atâta mită de la buget (pe care acesta n-o poate susține) pentu o populație pe care vor să o adoarmă, nu sunt de așteptat niște împrumuturi împovărătoare?

iuliu46 01.02.2017 11:00:30

Ba nu tin cu ei, ma bucur un pic ca se restabileste echilibrul dar pe de alta parte imi dau seama ca nu va dura mult si imi doresc ca ambele mafii sa dispara. Desi nu imi dau seama cum s-ar putea intampla lucrul asta, probabil ca va disparea doar mafia PSD. :)

AlinB 01.02.2017 11:01:01

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642234)
Pai daca eu cred ca oamenii care voteaza USR au exact mentalitatea celor care aplaudau in anii 50 cand intra cate un bandit la bulau, e clar ca nu pot avea nimic in comun cu el. :p

Diferenta care iti scapa si pentru care lipsa inteligentei nu poate fi o scuza la tine, este ca aia chiar erau vinovati pe cand la astia singurul tau "argument" este ca undeva printre aia care ii inchid pe astia trebuie sa se afle unul care e si el demn de inchisoare dar n-a primit-o, inca, chipurile.

Citat:

Am fost si eu tanar, nu stiu cat de frumos sau liber eram dar tanar am fost. Dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa sustin procuratura sau serviciile secrete. Macar atat stiam si eu, cine e principalul inamic al libertatii mele. Despre frumusete nu ma pronunt, ii las pe altii sa vorbeasca. :)
Pai da, sigur, cine sa sustina institutiile Statului, se stie ca Statul e corupt, la fel si institutiile, deci anarhie?

A, nu anarhie doar ne-puscarie pentru "ai nostri" pe motiv ca "aialalti sunt securistii"

iuliu46 01.02.2017 11:02:30

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642237)
Că PSD nu vinde țara, doar o fură pentru ei? Nici măcar asta nu e adevărat. Ei, care se fac cei dintâi acuzatori ai celorlalți, o îndatorează și apoi o vând. Iar când vin alții la guvernare, iarăși le profită, că au pe cine da vina. După atâta mită de la buget (pe care acesta n-o poate susține) pentu o populație pe care vor să o adoarmă, nu sunt de așteptat niște împrumuturi împovărătoare?

Cine a zis ca PSD nu vinde tara ? Ca eu nu imi aduc aminte sa fi zis asta. Tocmai ce am spus ca mi-as dori sa apara si partide care tin la tara asta, nu doar partide care sunt gata sa vanda tot. Deci PSD e unul din alea care e gata sa vanda tot, ca nu are cum sa apara iar. :)

iuliu46 01.02.2017 11:04:30

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 642239)

Diferenta care iti scapa si pentru care lipsa inteligentei nu poate fi o scuza la tine, este ca aia chiar erau vinovati pe cand la astia singurul tau "argument" este ca undeva printre aia care ii inchid pe astia trebuie sa se afle unul care e si el demn de inchisoare dar n-a primit-o, inca, chipurile.

Pai da, sigur, cine sa sustina institutiile Statului, se stie ca Statul e corupt, la fel si institutiile, deci anarhie?

A, nu anarhie doar ne-puscarie pentru "ai nostri" pe motiv ca "aialalti sunt securistii"

Eu ti-am zis si tie si altora. Mi-ar placea sa puna PSD mana pe justitie si sa faca altfel decat ce au facut in anii 90. Sa se apuce si ei sa-i execute pe ceilalti. Poate atunci veti intelege ca uneori si daca ii bagi pe unii care merita la puscarie, tot o nedreptate faci. :p

AlinB 01.02.2017 11:07:42

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642155)
Cred ca PSD e definitiv compromis si merita sa dispara..

Citat:

Eu nu imi doresc sa fiu condus de PSD.

Hahaha...un mincinos bun trebuie sa aiba memorie buna :21:

AlinB 01.02.2017 11:08:36

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642238)
Ba nu tin cu ei, ma bucur un pic ca se restabileste echilibrul dar pe de alta parte imi dau seama ca nu va dura mult si imi doresc ca ambele mafii sa dispara. Desi nu imi dau seama cum s-ar putea intampla lucrul asta, probabil ca va disparea doar mafia PSD. :)

Nu, ceea ce ai predicat pana acum este ca ambele mafii sa beneficieze de protectie legala.

AlinB 01.02.2017 11:09:40

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642241)
Eu ti-am zis si tie si altora. Mi-ar placea sa puna PSD mana pe justitie si sa faca altfel decat ce au facut in anii 90. Sa se apuce si ei sa-i execute pe ceilalti. Poate atunci veti intelege ca uneori si daca ii bagi pe unii care merita la puscarie, tot o nedreptate faci. :p

Serios, unde e logica?

CristianR 01.02.2017 11:13:30

Care sunt ceilalți și care sunt faptele lor? A furat Cioloș? Guvernul tehnocrat?
Dacă te uiți pe saitul DNA, ai să găsești mii de dosare ale multora din administrația locală, manageri de spitale etc., condamnați pentru că s-au înfruptat din banul public, sărăcind instituțiile pe care trebuiau să le slujească. Avem ca rezultat localități jefuite, spitale jefuite, școli jefuite - o țară să-i plângi de milă.
Dacă procurorii ăștia, care fac o muncă asiduă de descăpușare, pe tine te deranjează, cred că ceva nu e în regulă.
„Poliție politică” strigă, în cazul de față, doar căpușele; și iubitorii acestora.

iuliu46 01.02.2017 11:15:15

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 642242)
Hahaha...un mincinos bun trebuie sa aiba memorie buna :21:

Ce vrei sa spui ? Poate nu ai baut cafea sau ai fost in strada aseara si inca esti infierbantat. Citeste iar si spune-mi ce trebuia sa tin minte.

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 642243)
Nu, ceea ce ai predicat pana acum este ca ambele mafii sa beneficieze de protectie legala.

Pai una din mafii are in mana aplicarea legii. Cealalta vrea sa puna mana pe instrumentul asta. Asa ca nu predic protectie legala ci resetarea sistemului. Cand o sa stea in aceeasi celula LCK cu amanta lui Dragnea, o sa beau sampanie linistit. :)

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 642244)
Serios, unde e logica?

Nu inteleg la ce te referi. Intreaba si tu mai pe larg.

CristianR 01.02.2017 11:15:36

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 642233)
Pe mine amândoi m-ați surprins pe acest subiect, exact cum ați menționat unul despre celălalt. Nu cred că diferența de opinie ar trebui să ne dezbine.

Oricât mi-ar plăcea să fiu de împăciuitor în general, cred că sunt momente în care ești obligat să te situezi de o parte sau de cealaltă.

iuliu46 01.02.2017 11:18:34

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 642246)
Care sunt ceilalți și care sunt faptele lor? A furat Cioloș? Guvernul tehnocrat?
Dacă te uiți pe saitul DNA, ai să găsești mii de dosare ale multora din administrația locală, manageri de spitale etc., condamnați pentru că s-au înfruptat din banul public, sărăcind instituțiile pe care trebuiau să le slujească. Avem ca rezultat localități jefuite, spitale jefuite, școli jefuite - o țară să-i plângi de milă.
Dacă procurorii ăștia, care fac o muncă asiduă de descăpușare, pe tine te deranjează, cred că ceva nu e în regulă.
„Poliție politică” strigă, în cazul de față, doar căpușele; și iubitorii acestora.

Bre terminati cu prostiile. Cand va arata omul ca politicienii nu-s trimisi in judecata pentru ce au furat ci pentru tombole sau amante o dati cu Al Capone. Cand vreti sa aparati prostiile alora, incepeti sa ne aratati cat de mult s-a furat in tara asta, de parca neaga vreunul ca s-a furat.
Da, si Ciolos a facut exact ce au facut si restul. A dat si el spaga strainilor la fel cum a dat si Nastase si ar trebui sa fie amandoi in puscarie pentru ca AU DAT SPAGA DE MILIARDE DE EURO STRAINILOR. Nu pentru termopane, amante sau tombole.

iuliu46 01.02.2017 11:27:39

Cand Curtea de Conturi descopera acum nereguli de 300 de milioane la SRI, toata lumea tace. Hai ba, doar nu ne fura ai nostri. :)
Eu le-as spune si pe unde sunt banii dar mi-e mila de Tapalaga sau CTP, sa-i las fara loc de munca.

Lancelot 01.02.2017 11:40:52

domne, discutiile cu hahalerele de genul astuia nu duc decat la nervi, suntem oameni batrani, nu ati inteles asta? unuia ca asta ii tragi o injuratura serioasa pe net sau doua castane face to face si gata, ai terminat cu el.

noi am avut doua drumuri in 90, votandu-l pe piaza rea si fsn am ajuns pe drumul asta. suntem ceea ce suntem, nu trebuie sa ne amagim si sa ne miram, romanii si-au dorit-o, politicienii le-au facut pe plac, suntem partasi! ganditi-va numai la cele peste 750 000 de false diplome universitare cumparate de romani! le-am vrut, ei ni le-au dat! si au facut si legi ca statul sa le plateasca, sa beneficieze tot romanul de impostura. ganditi-va la doctoratele plagiate, compilate si fara valoare stiintifica prin care facem de ras invatamantul si ce implica asta, toate asa zisele capete luminate ale tarii asteia sunt implicate, nu va amagiti, exceptiile se numara pe degete. am devenit o tara de impostori, de hoti. guvernul psd doar a legiferat acest lucru.

cristiboss56 01.02.2017 11:42:06

Președintele Klaus Iohannis merge miercuri, la ora 12.00, la Avocatul Poporului, pentru a discuta despre ordonanța de urgență privind modificarea Codurilor Penale.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, în ședința CSM de miercuri dimineața, că se gândește să îi facă o vizită Avocatului Poporului. " Nu mi-e dor de el dar trebuie să-i comunic personal că așteptăm cu toți o poziție din partea lui" spus Iohannis.

Șeful statului va ajunge la ora 12.00 la Avocatul Poporului pentru a discuta despre moificările aduse legilor din Justiție.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, întrebat ce demers va face privind OUG pe Justiție adoptată marți seara, că instituția pe care o conduce nu are competența, potrivit legii de funcționare, să atace la CCR prevederi din acte normative care nu sunt în vigoare.

Ciorbea a precizat că prevederile controversate din OUG pe Justiție, adoptată marți seara de Guvern, intră în vigoare la zece zile de la publicarea în Monitorul Oficial.

Întrebat de MEDIAFAX dacă peste zece zile Avocatul Poporului va face un demers de atacare a acestor prevederi sau a OUG la CCR, el a arătat că acest interval poate fi folosit pentru analiză și pentru a vedea care sunt criticile aduse OUG, o decizie în acest sens urmând a fi luată după acest interval.

AlinB 01.02.2017 11:45:14

Citat:

În prealabil postat de Urbanophon (Post 642201)
"Un polițist oprește o mașină. Șoferul e baștan, are relații, așa că sună pe cineva sus. Acel cineva de sus sună polițistul și îi zice să-l lase în pace că e un prieten de-al lui. Dacă polițistul îl lasă în pace este abuz în serviciu. Pardon! Era! Acum nu mai e."

Sau, cumpar in primarie pixuri de 1 milion de Euro.
Daca nu am nici o verificare in 3 luni (6?) am scapat.
Cu exceptia cazului in care eu (care reprrezint partea vatamata) nu depun reclamatie impotriva mea :21:

iuliu46 01.02.2017 11:45:58

Hai ca se duce ambasadorul ala mare la guvern si se rezolva, nu va mai faceti probleme, Justitia e pe maini bune. :71:

CristianR 01.02.2017 11:46:44

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642250)
Da, si Ciolos a facut exact ce au facut si restul. A dat si el spaga strainilor la fel cum a dat si Nastase si ar trebui sa fie amandoi in puscarie pentru ca AU DAT SPAGA DE MILIARDE DE EURO STRAINILOR. Nu pentru termopane, amante sau tombole.

Dacă așa stau lucrurile, de ce nu faci o plângere la DNA? Sunt curios de răspuns. Deocamdată, nu mă grăbesc să te cred pe cuvânt. Nu știu pe ce te bazezi.

cristiboss56 01.02.2017 11:46:52

Au dat bir cu fugitii :)

Președintele PSD Liviu Dragnea și premierul Sorin Grindeanu nu au participat, miercuri dimineața, la evenimentele publice la care ar fi trebuit să ia parte sau la care își anunțaseră prezența.

Astfel, președintele PSD Liviu Dragnea, ar fi trebuit să participe, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, la ședința Birourilor permanente reunite, programată pentru ora 9.00, pentru a stabili calendarul de dezbatere al bugetului pe anul 2017.

De asemenea, atât Dragnea cât și premierul Sorin Grindeanu ar fi trebuit să participe, începând cu ora 10.00, la un eveniment organizat de o televiziune, privind relația dintre stat și mediul de afaceri în 2017, programat pentru ora 10.00, ei fiind anunțați cu o zi înainte ca făcând parte dintre vorbitori și confirmând prezența.

AlinB 01.02.2017 11:47:31

Citat:

În prealabil postat de Lancelot (Post 642254)
domne, discutiile cu hahalerele de genul astuia nu duc decat la nervi, suntem oameni batrani, nu ati inteles asta? unuia ca asta ii tragi o injuratura serioasa pe net sau doua castane face to face si gata, ai terminat cu el.

noi am avut doua drumuri in 90, votandu-l pe piaza rea si fsn am ajuns pe drumul asta. suntem ceea ce suntem, nu trebuie sa ne amagim si sa ne miram, romanii si-au dorit-o, politicienii le-au facut pe plac, suntem partasi! ganditi-va numai la cele peste 750 000 de false diplome universitare cumparate de romani! le-am vrut, ei ni le-au dat! si au facut si legi ca statul sa le plateasca, sa beneficieze tot romanul de impostura. ganditi-va la doctoratele plagiate, compilate si fara valoare stiintifica prin care facem de ras invatamantul si ce implica asta, toate asa zisele capete luminate ale tarii asteia sunt implicate, nu va amagiti, exceptiile se numara pe degete. am devenit o tara de impostori, de hoti. guvernul psd doar a legiferat acest lucru.

Sau sa vorbim de pensionarile pe caz de "boala"? :)

Pai de ce sa nu dam o OUG prin care toate astea sa fie dezincriminate, nu doar cele a alora de sus?

Daca n-ai fost prins in 6 luni cu diploma falsa, cu actul medical contrafacut, cu lucrarea plagiata, etc. sa treaca de bune.

iuliu46 01.02.2017 11:47:39

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 642256)
Sau, cumpar in primarie pixuri de 1 milion de Euro.
Daca nu am nici o verificare in 3 luni (6?) am scapat.
Cu exceptia cazului in care eu (care reprrezint partea vatamata) nu depun reclamatie impotriva mea :21:

Dar daca le cumperi pentru SRI ? Sau DNA ? Sau Hotnews, Digi si asa mai departe ? Sau daca nu iti platesti ani de zile taxele si ai datorii mai mari ca Sidex dar ii dai inainte cu asistatii astia care voteaza PSD si hotii astia care vor sa scape de parnaie ? :)

cristiboss56 01.02.2017 11:49:27

Plenul CSM a decis sesizarea Curții Constituționale a României cu privire la ordonanța de modificare a codurilor penale, Klaus Iohannis fiind unul dintre cei care au ridicat această problemă în cadrul ședinței consiliului pe care a prezidat-o.

Președintele României a cerut șefului CSM sesizarea CCR în privința ordonanței de urgență privind modificarea codurilor penale, ordinea de zi a ședinței consiliului fiind suplimentată cu un punct care prevede acestă solicitare. În unanimitate, plenul CSM a decis sesizarea Curții Constituționale.

"Singura cale pe care nu o accept este să nu facem nimic. Asta nu se poate. Este o ofensă adusă justiției și în acest cadru dumneavoastră, acum în mod exceptional și cu participarea mea, răspundeți de independența justiției și eu cred că ea a fost încălcată și este încălcată printr-un astfel de comportament în mod grav. Părerea mea este că trebui luată atitudine nu doar declarative, ci și institutional. Îmi imaginez că primul pas instituțional este sesizarea CCR. Acest lucru vi-l propun dar nu vreau să vi-l impun. Înțeleg de la doamne președinte și domnul vicepreședinte că aveți un singur punct pe ordinea de zi, avizarea actului care a fost deja adoptat. Eu vă propun să completăm ordinea de zi cu un punct care s-ar putea numi decizia privind declașarea unui conflict constitușional la CCR", a declarat Klaus Iohannis în ședința plenului.

Klaus Iohannis și-a arătat sprijinul față de magistrați, precizând că îi va susține în ceea ce privește sesizarea CCR. Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat că ar putea fi invitat și Avocatul Poporului "să ia atitudine", întrucât "a fost foarte activ în ultima perioadă". În replică, Iohannis a declarat: " Mă gândesc să-i fac o vizită astăzi, nu mi-e dor de el dar trebuie să-i comunic personal că așteptăm cu toți o poziție din partea lui".

AlinB 01.02.2017 11:50:39

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642252)
Cand Curtea de Conturi descopera acum nereguli de 300 de milioane la SRI, toata lumea tace. Hai ba, doar nu ne fura ai nostri. :)
Eu le-as spune si pe unde sunt banii dar mi-e mila de Tapalaga sau CTP, sa-i las fara loc de munca.

Un mizilic. Pai a descoperit cateva miliarde tocate aiurea prin toate institutiile Statului.

Destul de probabil ca toata datoria publica a Romaniei plus ceva extra e formata din pradaciuni

Solutia sustinuta de tine? Sa dezincriminam astfel de fapte si nu ar mai fi o problema.

iuliu46 01.02.2017 11:53:54

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 642263)
Un mizilic. Pai a descoperit cateva miliarde tocate aiurea prin toate institutiile Statului.

Destul de probabil ca toata datoria publica a Romaniei plus ceva extra e formata din pradaciuni

Solutia sustinuta de tine? Sa dezincriminam astfel de fapte si nu ar mai fi o problema.

Pai daca e un mizilic atunci de ce sari in sus la 200.000 ? :)
Avem securisti patrioti care sigur au cheltuit banii in interesul statului si politicieni mafioti care sigur au furat. :)

AlinB 01.02.2017 11:54:32

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642261)
Dar daca le cumperi pentru SRI ? Sau DNA ? Sau Hotnews, Digi si asa mai departe ? Sau daca nu iti platesti ani de zile taxele si ai datorii mai mari ca Sidex dar ii dai inainte cu asistatii astia care voteaza PSD si hotii astia care vor sa scape de parnaie ? :)

Pai vezi ca le cam amesteci. Pune mana pe o carte ceva, se pare ca nu stii sa faci diferenta intre abuz in serviciu si frauda manageriala.

Ma rog, vorba vine, stii, dar iti place perversitatea..

AlinB 01.02.2017 11:55:53

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642264)
Pai daca e un mizilic atunci de ce sari in sus la 200.000 ? :)

Pai inmulteste 200k cu numarul de primarii PSD cu numarul de contracte care le are o primarie intr-un an.

Poti sa furi linistit cat PIB -ul Romaniei, sub protectia legii.

Citat:

Avem securisti patrioti care sigur au cheltuit banii in interesul statului si politicieni mafioti care sigur au furat. :)
Asta cu securisti in sus si securisti in jos - este cel mai frecvent "argument" al tau si miroase fix a ce a zis Lancelot.

Securistii care striga "securistii".

Pai nu cu asistenta "serviciilor" au jefuit Iliescu, Nastase & echipa tara mai bine de un deceniu?

iuliu46 01.02.2017 11:59:28

Si tie iti place, nu doar mie. Eu recunosc ca as fi preferat ca nimic din ce s-a intamplat in ultima luna sa nu se intample. Pentru ca oricum nu se va schimba nimic si "organele" vor iesi si mai intarite din treaba asta. Ba chiar si guvernul Ciolos 2 va avea mult mai mult tupeu.

Dar asta nu inseamna ca nu cred ca exista o mafie care detine controlul catuselor si ca ar trebui distrusa. Atata timp cat nu se intampla lucrul asta, nu dau doi bani pe "lupta anticoruptie". :p

iuliu46 01.02.2017 12:01:52

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 642266)
Pai inmulteste 200k cu numarul de primarii PSD cu numarul de contracte care le are o primarie intr-un an.

Poti sa furi linistit cat PIB -ul Romaniei, sub protectia legii.

Asta cu securisti in sus si securisti in jos - este cel mai frecvent "argument" al tau si miroase fix a ce a zis Lancelot.

Securistii care striga "securistii".

Pai nu cu asistenta "serviciilor" au jefuit Iliescu, Nastase & echipa tara mai bine de un deceniu?

Pai voi nu vedeti nici evidenta. Face Iohannis lobby sa nu le scada aia bugetul SRI ca sa nu se inchida Hotnews sau Digi dar voi tot pe mine ma faceti securist. Deci nu voi care sustineti serviciul ati fi securisti, eu care dau in el sunt.
Eu ar trebui sa fiu in cel mai rau caz corupt sau spion sovietic. Dar nu pot fi securist pentru ca altfel as fi de partea buna a luptei. :p

Urbanophon 01.02.2017 12:02:30

Acest domn foloseste retorica dosului de palma. Daca-i spui ca ma-sa-i femeie cinstita el spune ca nu-i asa, ca si vecina e curva. ;)

AlinB 01.02.2017 12:05:10

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642267)
Si tie iti place, nu doar mie. Eu recunosc ca as fi preferat ca nimic din ce s-a intamplat in ultima luna sa nu se intample. Pentru ca oricum nu se va schimba nimic si "organele" vor iesi si mai intarite din treaba asta. Ba chiar si guvernul Ciolos 2 va avea mult mai mult tupeu.

Nu, nu imi place cand vad o persoana inteligenta ca face un joc murdar.

Inteligenta nu valoreaza nici cat o carpa murdara daca e dublata de un caracter josnic.

Incerci sa gasesti niste argumente pentru legitimarea hotiei dar tot ce iti ies sunt niste artificii jalnice cu tonuri josnice.

Citat:

Dar asta nu inseamna ca nu cred ca exista o mafie care detine controlul catuselor si ca ar trebui distrusa. Atata timp cat nu se intampla lucrul asta, nu dau doi bani pe "lupta anticoruptie". :p
Nu, ceea ce te deranjeaza este ca mafia PSD nu detine controlul catuselor asa cum a facut-o cand a fost inainte la putere.

Dar sunteti baieti descurcareti, aveti OUGetul si v-ati acoperit in buna masura spatele.

iuliu46 01.02.2017 12:05:43

Citat:

În prealabil postat de Urbanophon (Post 642269)
Acest domn foloseste retorica dosului de palma. Daca-i spui ca ma-sa-i femeie cinstita el spune ca nu-i asa, ca si vecina e curva. ;)

Uite despre mamica ta cred ca e o femeie cinstita. Din pacate a crescut o loaza care se ia de mamele altora.

AlinB 01.02.2017 12:08:19

Citat:

În prealabil postat de Urbanophon (Post 642269)

Nu chiar.

De fapt lucrurile stau cam asa: daca i-ai zis ca maicasa stationa pe ulita cu felinare rosii, imbracata de lucru, o sa-ti zica ca in mod sigur si maicata a trecut pe strada aia candva.

Daca nu ea, o sora, o verisoara ceva, eventual bunica, cineva trebuie sa fi trecut candva pe acolo.

Si la sfarsit, o sa-ti spuna ca n-are pace pana nu o sa fie dezincriminata prostitutia. :21:

iuliu46 01.02.2017 12:09:46

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 642271)
Nu, nu imi place cand vad o persoana inteligenta ca face un joc murdar.

Inteligenta nu valoreaza nici cat o carpa murdara daca e dublata de un caracter josnic.

Incerci sa gasesti niste argumente pentru legitimarea hotiei dar tot ce iti ies sunt niste artificii jalnice cu tonuri josnice.

Nu, ceea ce te deranjeaza este ca mafia PSD nu detine controlul catuselor asa cum a facut-o cand a fost inainte la putere.

Dar sunteti baieti descurcareti, aveti OUGetul si v-ati acoperit in buna masura spatele.

Asta-i atac de 2 bani. La fel cum tu crezi ca argumentele mele sunt artificii josnice, cred si eu despre argumentele tale. Care nu-s nici macar ale tale ci preluari de la bodyguarzii lulutei.

As putea si eu scrie ca te deranjeaza de fapt ca ai tai ar putea pierde controlul catuselor si nu ai mai putea fura, de aia tii cu dintii de independenta justitiei. :)

Dar uite, despre tine chiar cred ca esti cinstit. Cam "legalist " dupa opinia mea, cam in peluza organelor, dar cinstit. Dezinformat dar cinstit. :p

iuliu46 01.02.2017 12:13:14

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 642273)
Nu chiar.

De fapt lucrurile stau cam asa: daca i-ai zis ca maicasa stationa pe ulita cu felinare rosii, imbracata de lucru, o sa-ti zica ca in mod sigur si maicata a trecut pe strada aia candva.

Daca nu ea, o sora, o verisoara ceva, eventual bunica, cineva trebuie sa fi trecut candva pe acolo.

Si la sfarsit, o sa-ti spuna ca n-are pace pana nu o sa fie dezincriminata prostitutia. :21:

La fel iti spun si tie, chestia asta cu maica-mea nu iti face cinste si sunt indicii temeinice ca ai gestionat fraudulos aia 7 ani de acasa. :p

AlinB 01.02.2017 12:14:07

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642274)
Asta-i atac de 2 bani. La fel cum tu crezi ca argumentele mele sunt artificii josnice, cred si eu despre argumentele tale.
Care nu-s nici macar ale tale ci preluari de la bodyguarzii lulutei.

Atat timp cat asta e singurul gen de contr-argumente pe care poti sa-l oferi..

Ti-am oferit spre rumegat niste aspecte foarte punctuale, le-ai ocolit cu gratie tipica de activist si pastile de (dez)informator.

Citat:

As putea si eu scrie ca te deranjeaza de fapt ca ai tai ar putea pierde controlul catuselor si nu ai mai putea fura, de aia tii cu dintii de independenta justitiei. :)
Tu ai spus ca ti-ar place sa fii condus de PSD.

Arata-mi unde mi-am exprimat eu vreun soi de afinitate politica.

Ba chiar dimpotriva, dar iti place sa nu vezi.
Ai grija ca poate tot asa cu prefacutul, s-ar putea sa ramai asa.

Citat:

Dar uite, despre tine chiar cred ca esti cinstit. Cam "legalist " dupa opinia mea, cam in peluza organelor, dar cinstit.
Pai da, revenim la clasicul "argument", hotul care striga hotul.

Ce faci tu aici miroase de la o posta a "organe".

Daca erai un nou venit pe forum, puteam pune asta pe seama limitarilor intelectuale.

Dar cum ziceam, la tine asta nu poate fi o scuza.

Citat:

Dezinformat dar cinstit. :p
Chiar te-am rugat sa ma informezi, da' nu cu texte de activist ci cu argumente.
Ratare totala.

AlinB 01.02.2017 12:17:01

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 642275)
La fel iti spun si tie, chestia asta cu maica-mea nu iti face cinste si sunt indicii temeinice ca ai gestionat fraudulos aia 7 ani de acasa. :p

Eu doar am prelucrat argumentul colegului, nu l-am propus :)

Si desigur ca e o discutie strict ipotetica dar care emuleaza si demonstreaza destul de bine atasamentul care il ai fata de o anumita grupare pe care incerci sa o aperi chiar cu pretul prestigiului, fie el si virtual pe care ti l-ai facut pe acest forum pana la discutia asta.

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:39:38.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.