![]() |
Citat:
|
Citat:
p.s reminescente din perioada "underground": in anul 1, ii pune sa jure pe T si echer, intr-un ritual de initiere :) cam cum fac medicii cu juramantul lui Hippocrat, insa nu atat de "oficial". Pana la urma toti se initiaza in meserie cu un juramant. |
Citat:
Cei pe care ii stii sunt doar de fatada cum a fost si Florian Pitis.Acestia sunt folositi de masoni pentru defilare ca sa arate ca nu au nimic de ascuns. Importanti sunt cei din spatele lor, cei care trag sforile. Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
Doamna mea, m-am referit la masonii (persoane publice) care si-au declarat public apartenenta la acesta organizatie. Spune-mi si mie ce legatura exsita intre Iisus Hristos cu Marele Arhitect al Universului? Cand am sa ma intorc din concediu am sa postez un mesaj cu numele dumnezeului masonilor. Doamne ajuta! |
Citat:
|
sunt ff multi cei ce iau apararea slujitorilor lui satan (masonilor)!
|
Citat:
|
Nu fac nicio confuzie, sunt foarte multe lojii , ramuri si ordine masonice, nu toate au inclinatii spirituale, insa nu vad de ce ne-ar afecta pe noi asta. Organizatii religioase sunt o multime in lumea asta, nu doar acele asociatiile masonice ce au si inclinatii mistice. V-am spus ca ei merg pe principiul Ex oriente lux (spiritualitatea orientala/rasariteana), deci s-ar putea ca unii sa mearga pe ramura sufismului, alta lojie pe hinduism, altii pe un sincretism iudeo-crestin, insa majoritatea n-au preocupari spirituale si-au pierdut acel caracter initiatic, odata cu desacralizarea lumii, ci preocuparile sunt de natura politica/economica/financiara/culturala.
Eu ma retrag de la aceste discutii; probabil altii, care-s foarte la curent cu "slujitorii lui Satan" si mai putin interesati de cei ai Domnului, stiu mai bine despre ce e vorba. |
|
|
|
Excelente dovezi, ce să zic! Niște montaje video de un amatorism penibil, sperietori infantile pentru adulți în curs de maturizare!
|
[quote=Mihailc;396754]Cred că și astăzi arhitecții au mai păstrat unele "tertipuri" din perioadele "underground ". Sunt secretoși și distanți, circumspecți și temători, deși parctică una dintre cele mai riguroase meserii de pe pământ. Mă gândesc că își gândesc și viața personală ca pe un proiect desăvârșit, perfect echilibrat, rezistent la cele mai amenințătoare cataclisme. [/quot
Sunt secretosi pentru ca sunt amenintati cumplit pentru a nu divulga tainele oculte care, astazi, se refera la economie, politica si spiritualitate. Adultii in curs de maturizare, adica multimea, nu trebuie sa aiba acces la acestea! Adultii maturizati si iluminati sunt numai ei... [quote=Mihailc;396754]Excelente dovezi, ce să zic! Niște montaje video de un amatorism penibil, sperietori infantile pentru adulți în curs de maturizare! [/quot ... si... si ...si minciuni, nu-i asa? |
Citat:
Vrășmașului nu-i place publicitatea, e fericit că oamenii identifică sursa răului și-a primejdiei între semenii lor, iar el își poate face lucrarea nestigherit. Întrebare pentru Antonia: un mason mai poartă chipul lui Dumnezeu? Mai este el aproapele tău pe care ți se poruncește să-l iubești ca pe tine însuți? |
Vezi ce ai facut, Mihai ?! :) Publicul amator de filmele otv-iste senzationale de pe youtube, va crede ca arhitectii sunt o masa compacta de ocultisti, preocupati de operatiuni alchimice si treptele marii opere. Doar nigredo-albedo- rubedo viseaza oamenii astia... Va doresc o dupa-amiza placuta, eu am iesit!
p.s ma duc sa unesc sulful cu mercurul in stare pura :) |
Citat:
|
Citat:
,,Oricine se abate si nu ramane in invatatura lui Hristos nu are pe Dumnezeu; cel ce ramane in invatatura Lui, acela are si pe Tatal si pe Fiul. Daca cineva vine la voi si nu aduce invatatura aceasta, sa nu-l primiti in casa si sa nu-i ziceti: Bun venit! Caci cel ce-i zice: Bun venit! se face partas la faptele lui cele rele." |
Citat:
Ați auzit că s-a zis: "Să iubești pe aproapele tău și să urăști pe vrăjmașul tău". Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc, Ca să fiți fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele și peste cei răi și peste cei buni și trimite ploaie peste cei drepți și peste cei nedrepți. (Matei: 5; 43-45). Să fie oare o contradicție în Scripturi? |
Citat:
|
Citat:
p.s la fimul acesta m-am referit:http://www.youtube.com/watch?v=rhqtL...eature=related si ca el sunt multe, insa cu siguranta se vor gasi frati ortodocsi care sa le promoveze si pe acelea pe acest forum, asa cum au facut-o si in cazul altora. Mi se pare normal sa oferi informatii corecte si utile, nu speculatii puerile si incitari la ura. |
E ceva ce n-am înțeles totuși... e obligatoriu, mai nou, pentru un creștin ortodox, să intre în panică din cauza unor ong-uri transnaționale?
S-a introdus ceva nou în Crez așa ceva și nu ne-a anunțat nimeni? Sau e o sminteală colectivă influențată de literatura conspiraționistă ( gen Dan Brown) care mută accentul de pe trăirea liturgică, pe pălăvrăgeala isteroidă în jurul unor subiecte fantomatice? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pe un forum masonic nu m-ar deranja asemenea discutii, insa pe acest forum, da. E adevarat ca, pe fondul inmultirii pacatului se creeaza conditii pentru ca masoneria sa lucreze la vedere. Ar fi bine ca astfel de discutii sa continue pe un forum masonic. Acolo nu intru si nu ma intereseaza ce pareri ai despre cei care fac rost de unele marturii despre activitatea masonilor. |
„Apoi a venit un alt înger, care s-a oprit în fața altarului, cu o cădelniță de aur. I s-a dat tămîie multă, ca s-o aducă, împreună cu rugăciunile tuturor sfinților, pe altarul de aur, care este înaintea scaunului de domnie. Fumul de tămîie s-a ridicat din mîna îngerului înaintea lui Dumnezeu, împreună cu rugăciunile sfinților" (Apoc. 8, 3-4).
Ar trebui sa ne ingrijim mai mult ca sa fim o hrana placuta Domnului, caci tot ce ni se cere e sa nu fim urat mirositori, amari, acri si nesarati, sa nu punem in “mana” mesagerilor ceresti o mireasma dezgustatoare. Personal resimt un dezgust fata de orice incercare de a transforma mireasma acestui forum intr-una a adevarului rabatabil intre ura si dispret, intre anti-semitism si xenofobie. Nu aceasta e mireasma unui forum crestin-ortodox, nu prin mizerii urat mirositoare culese de pe internet il slavesti pe Domnului, nu prin articole si filme demne de presa de tabloid, speculatii deplasate, care n-au fost nici macar trecute prin filtrul ratiunii. Asta nu e lupta duhovniceasca, pentru constientizarea crestinului, ci una luciferica. A prezenta mereu, din pozitia de victima , ca “infernul sunt ceilalti” e un act de lasitate. Nu am nimic personal cu tine, insa nu inteleg cum de te poti preta la jocul pseudo-camasilor verzi, culegand filmele lor, tratate la modul superficial, iar apoi le promovezi pe acest forum crestin ortodox. Se rasucesc legionarii in mormant, stiind cu ce se ocupa generatia actuala, ce-si aroga pe nedrept titulatura de neo-legionari. Doamne ajuta! later edit: voi da report la toate filmele care sunt pure incitari la ura , capodopere ale prostiei umane, acestea nu au ce cauta pe un forum crestin-ortodx. Chiar daca administratorul le tolereaza, macar eu stiu ca mi-am facut datoria de crestin, atat cat am putut. |
Citat:
|
Citat:
Atenție Antonia că ești cu un picior în afara Bisericii. Niciodată iubirea față de Domnul nu va putea servi ca pretext pentru ura față de oameni! Ori de câte ori Biserica a fost progonită ea a produs mucenici , nu luptători de querilă ! |
Citat:
Antonia a zis bine, dar s-a inteles mai putin bine, din pacate. |
Invitatul emisiunii "Nasul" de aseara a fost un mason, care explica printre altele, ca masonii se roaga aceluias Dumnezeu ca si crestinii, musulmanii sau budistii...
|
Citat:
Nu-i treaba ta, a mea sau a oricui altcuiva să stabilim care sunt faptele rele ale aproapelui. Creștinismul nu operează cu categorii maniheiste și nici nu dă certificate de bună purtare nimănui. Creștinului i se poruncește să facă bine, dacă nu poate să facă bine să stea măcar în banca lui și nu să-i găsească lui Dumnezeu dușmani imaginari! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Domnule Stefan, m-ati inteles gresit. Eu spun ca exista un unic Dumnezeu. Ceilalti, cred la randul lor intr-o unica zeitate superioara, insa asta nu inseamna ca exista mai multi "zei" (un Dumnezeu pentru crestini, unul pentru musulmani, unul pentru hindusi etc), ci exista Unul singur- Dumnezeu, pe care ei Il definesc in mod diferit. Brahma, Vishnu, Shiva sunt atributele Lui Dumnezeu in viziunea hindusa. Nu spun ca sunt reale, caci caracterul Lui Dumnezeu e cel reflectat in Crestinism, insa asa il percep ei, asta spuneam in postul anterior.
|
Citat:
Atunci imi cer eu scuze ca nu te-am inteles cum trebuia. Doamne ajuta! |
Citat:
Citat:
In rest nu stiu despre ce vorbesti... Citat:
Intr-un fel fiecare recunoaste existenta lui Dumnezeu, chiar daca nu ajung niciodata sa Il cunoasca cu adevarat. |
Citat:
|
Citat:
Si pe ce te bazezi cand spui toate astea? Ai fost cumva mason de grad 33 si ti s-a spus "Hai sa distrugem biserica ?". Si mai nou am observat ca Biserica ataca tot mai mult Masoneria... care nu am auzit vreodata sa raspunda (pe principiul hai sa intoarcem si celalalt obraz). MASONERIA NU ESTE O RELIGIE/CREDINTA! nu inteleg de ce ai deschis subiectul la "Alte Religii" prin asta demonstrezi ca stii totul despre masonerie. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:44:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.