Penticostalul Traditional |
10.02.2018 20:08:51 |
Citat:
În prealabil postat de catalin2
(Post 658158)
In ortodoxie nu e sigura mantuirea
|
Asta e clar. Tu o spui.
Citat:
(Post 658158)
Spre deosebire de (neo)protestanti, care se considera deja mantuiti, dupa ce au crezut.
|
Apostolul zice asa, neoprotestantilor: voi sunteti mantuiti!
Iar neoprotestantii cred.
Efeseni 2: 8. Căci în har sunteți mântuiți, prin credință, și aceasta nu e de la voi:
1 Cor. 15: 1, 2. Vă aduc aminte, fraților, Evanghelia pe care v-am binevestit-o, pe care ați și primit-o, întru care și stați, prin care și sunteți mântuiți;
Citat:
(Post 658158)
Dar ortodocsii au o sansa, pentru ca sunt in Biserica, pe cand cei aflati in afara Bisericii nu au vreo sansa.
|
Ai dreptate cand vorbesti despre cei care sunt in afara Bisericii, insa penticostalii sunt in interiorul Bisericii. Ei sunt crestinii cei mai aproape de Hristos, Capul Bisericii.
Citat:
(Post 658158)
Tu nu poti sa-ti dai seama, dar ortodocsii iti vor binele si vor sa te ajute, chiar daca nu-ti place ce spun si ti se pare ca e invers.
|
Sunt convins ca ortodocsii imi vor binele si mie imi place foarte mult ceea ce imi spun. Atunci cand ceea ce spun este corect.
Cand o dau in bara si le zic gresit si pe invers fata de invatatura apostolilor, eu le-o spun la obraz. Pentru ca ii iubesc. Nu trebuie sa te superi.
Citat:
(Post 658158)
In schimb pastorii penticostali si intemeietorii cultului penticostal si ai protestantismului nu au cum sa-ti vrea binele,
|
Ba da. Si ei imi vor tot binele din lume.
Din lumea aceasta si cea viitoare.
Citat:
(Post 658158)
pentru ca nici ei nu stiu daca e adevarul.
|
Hristos e adevarul. Pastorii penticostali stiu bine asta. Si iti pot adeveri si tie.
Citat:
(Post 658158)
Daca un om nu depune nici cel mai mic efort sa afle care e adevarul si crede orbeste ce ii zice altul nu are cum sa afle adevarul.
|
Asta e foarte adevarat si in ce te priveste.
Citat:
(Post 658158)
Te sfatuiesc sa te rogi sa afli care e adevarul, sa intrebi in rugaciune daca penticostalismul e religia adevarata sau e adevarat ce spun ortodocsii. Desigur, daca nu iti este frica sa nu primesti raspunsul pe care il astepti.
|
Si eu te sfatuiesc sa te rogi sa afli care este adevarul.
Roaga-te lui Dumnezeu sa-ti descopere daca ceea ce propovaduiesc penticostalii este adevarul curat al Sfintelor Scripturi!
Si vei vedea ca Domnul iti va spune, cu o voce ca de tunet, un raspicat: " - DA!"
|