![]() |
ba sunt recunoscute frate,dar nu stiu ce intelegi tu prin sfintii parinti si pe care nu cred ca i-ai citit(ca o parere personala)
|
Citat:
"Acesti Sfinti si Părinti ai Bisericii au formulat uneori păreri personale care nu au coincis cu învătătura Bisericii, însă nu au făcut din ele dogme si nici nu le-au răspândit ca fiind neapărat adevărate. Există unele învătături gresite formulate de unii Părinti ai Bisericii, însă Biserica le-a trecut cu vederea întrucât autorii lor le-au prezentat doar ca păreri personale." Verificati aici: http://www.odaiadesus.ro/dezacorduri.html |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Toti cei pe care-i poti tu repezi iti sunt inferiori, asa-i? |
mai lasati o sa vedem la Judecata,dar pana atunci noi crestinii ortodocsi suntem cu Biserica Lui Iisus si tainele Sale,iar neoprotestantii cu dogmele lor,si o sa vedem ce si cum nu mai are rost sa ne certam ca nu ajungem nicaieri.O sa vedem pe ce linie stam asta e.
|
Mai frate Postas,ar fi bine sa citezi autorul ortodox si sa spui ca de fapt sursa care o citezi condamna acel autor,care numeste sfinti parinti niste eretici.Asa ca sa nu dezinformam,ca e pacat!
|
Citat:
Am citat exact din autorul ortodox (adica din comentariile si afirmatiile sale). Vedeti al 5-lea comentariu al autorului ortodox. Veti gasi fragmentul postat de mine. P.S. Dvs. chiar nu aveti cunostinta de nerecunoasterea, de catre ortodoxie, a unor invataturi ale Sfintilor Parinti? |
Citat:
Am citat exact din autorul ortodox (adica din comentariile si afirmatiile sale). Vedeti al 5-lea comentariu al autorului ortodox. Veti gasi fragmentul postat de mine. P.S. Dvs. chiar nu aveti cunostinta de nerecunoasterea, de catre ortodoxie, a unor invataturi ale Sfintilor Parinti? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:11:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.