Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   P.S.D.-ul cere grațiere si modificarea Codului Penal ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18784)

cristiboss56 08.02.2017 19:39:32

Citat:

În prealabil postat de suslik (Post 643331)
A fost cutremur pe bune? Eu și perușul meu nu sințirăm nimica. Și el, vorba unei exe de-a mea: "e mai realist decît tine".

Pe la 17:08 , confirmat apoi de Institut cu o replică imediată de 3 grade, primul find de 5 grade :)

Copacel 08.02.2017 19:53:57

Citat:

În prealabil postat de suslik (Post 643331)
A fost cutremur pe bune? Eu și perușul meu nu sințirăm nimica. Și el, vorba unei exe de-a mea: "e mai realist decît tine".

Ia-ti gaina de la magazin, o legi cu atza de lustra și gata
ti-ai făcut pendul

iuliu46 08.02.2017 19:55:13

Ii fac aia dosar pentru ca a abuzat pasarea. Mai ales ca nici nu sustine statul de drept. :)

suslik 08.02.2017 19:56:06

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 643334)
Pe la 17:08 , confirmat apoi de Institut cu o replică imediată de 3 grade, primul find de 5 grade :)

Multumesc. Ceva imi spune ca ne apropie, fereasca Dumnezeu, un alt an 1940 (sau cu caracteristici imbinate de 1989, 1990 si 1940) pentru tara noastra, daca nu cadem in genunchi la Inparatul Cerurilor si nu ne bagam mintile in cap ca indivizi si popor in cap deopotriva.
In alta idee: ce parere aveti de dl. Daniel Gheorghe? Ar fi un premier, poate si presedinte, excelent. Zic si eu.

simpllu 08.02.2017 20:03:39

Cum a fost confiscat și amplificat protestul anti ordonanțe: Hartă cu trasee către Piața Victoriei, ghid cu lozinci, scandări și mesaje pentru manifestanți. Jurnaliști, inclusiv de la Digi și Ziare.com, implicați în organizare?

http://www.activenews.ro/stiri-socia...anizare-140845

"Concluzie: Aceste piese, puse cap la cap, arată că ordonanțele privind Codul Penal au fost doar un pretext - oferit cu generozitate de PSD, pentru ca o serie de persoane să confiște și să amplifice îngrijorările legitime ale oamenilor. Cu alte cuvinte, să ne așteptăm ca aceeași rețetă să fie aplicată și în viitor, atunci când situația o va cere."

Lancelot 08.02.2017 20:06:00

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 643324)
Așa cum ai remarcat și "blasfemia"? :)) Am spus că un anumit user (și ceilalți, bineînțeles) nu merită un asemenea tratament. Tu ți le meriți, culegi ceea ce ai semănat.

pai ai spus, pur si simplu, ca credinta se masoara, ca in mintea ta exista un clasament, adica, un pic credincios, un pic mai mult credincios, credincios mediu, etc.

dar daca tot ai intervenit, macar explica de ce nu te-ai luat de celalalt becalist cand a jignit repetat un alt coleg, doar pentru ca e becalist ca si tine? vezi tu, exact asa e si becali...

oare stand pe treptele bisericii si tinand un teanc de bancnote in mana, rasfoind cu pieptul umflat si ranjind banii in timp ce cateva zeci de amarati se inghesuie cu mainile ridicate in fata ta nu este o pangarire si o defaimare a celor sfinte? nu este asta o blasfemie? indraznesti sa spui ca nu e asa?
edit.evident, individul mai si canta imnuri ortodoxe...

simpllu 08.02.2017 20:08:24

Citat:

În prealabil postat de suslik (Post 643342)
In alta idee: ce parere aveti de dl. Daniel Gheorghe? Ar fi un premier, poate si presedinte, excelent. Zic si eu.

Hai să-l lăsăm pe Grindeanu să vedem de ce este în stare. Eu am încredere în el că va face treabă și că a învățat ceva din greșeala făcută. Nici să-i tot schimbi ca țiganul calul, nu este o soluție. :)

iuliu46 08.02.2017 20:24:33

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 643343)
Cum a fost confiscat și amplificat protestul anti ordonanțe: Hartă cu trasee către Piața Victoriei, ghid cu lozinci, scandări și mesaje pentru manifestanți. Jurnaliști, inclusiv de la Digi și Ziare.com, implicați în organizare?

http://www.activenews.ro/stiri-socia...anizare-140845

"Concluzie: Aceste piese, puse cap la cap, arată că ordonanțele privind Codul Penal au fost doar un pretext - oferit cu generozitate de PSD, pentru ca o serie de persoane să confiște și să amplifice îngrijorările legitime ale oamenilor. Cu alte cuvinte, să ne așteptăm ca aceeași rețetă să fie aplicată și în viitor, atunci când situația o va cere."

Imi place de Mandruta care explica pe fb cum ii minte pesedeul pe oameni. Sincer eu nu inteleg cum ala care a supt lapte de la toti mogulii ii injura pe moguli si are succes si cum de il crede atata lume. :)
Face si cursuri de astea - cum sa devii "influencer" in online. Te doare capul.

iuliu46 08.02.2017 20:27:25

Citat:

În prealabil postat de simpllu (Post 643346)
Hai să-l lăsăm pe Grindeanu să vedem de ce este în stare. Eu am încredere în el că va face treabă și că a învățat ceva din greșeala făcută. Nici să-i tot schimbi ca țiganul calul, nu este o soluție. :)

Ala e penelist, ala despre care vorbea Adrian. Mie imi place de el dar nu o sa ma apuc eu sa cer reformarea PNL ca sa-l votez pe ala. Ca poate o sa ia tot atatea voturi cate a luat si ANR la ce instinct politic am. :)

simpllu 08.02.2017 20:42:20

Da știu că este din PNL. ANR a bătut "recordul", consoleză-te cu asta. :))

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:12:00.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.