Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Împotriva EREZIILOR NEO-PROTESTANTE - Cuvântul al II-lea - ICOANELE (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17729)

GMihai 27.07.2016 21:59:48

Citat:

În prealabil postat de Igor_Paslusnik (Post 626822)
aici, despre har și Duhul Sfânt, nu am greșit.

Deci continui să susții că Sfântul Duh intră în măgari ? Dumnezeu să te ierte, atât pentru ereziile pe cale le-ai scris, cât mai ales pentru încăpățânarea ta și pentru că, mânat de drăcească mândrie, refuzi să recunoști că ai greșit......

AlinB 27.07.2016 22:04:47

Ii tot da cu "ereziile Apusului" si sustine sus si tare ca Duhul Sfant intra in magari. asa cum dracii inttra in porci.

Ce mai, ortodox "adevarat", om care nu degeaba a facut doua faculati de teologie. Chipurile.

Igor_Paslusnik 27.07.2016 22:07:02

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 626823)
Deci continui să susții că Sfântul Duh intră în măgari ? Dumnezeu să te ierte, atât pentru ereziile pe cale le-ai scris, cât mai ales pentru încăpățânarea ta și pentru că, mânat de drăcească mândrie, refuzi să recunoști că ai greșit......

Da, când omitem omniprezența, Duhul Sfânt intră în oameni, animale și obiecte.

Da, când nu omitem, ci includem omniprezența, Duhul Sfânt se manifestă în oameni, animale și obiecte.

Nimic drăcesc, folosesc sau înmulțesc, ci mă silesc spre Dumnezeiesc. Iartă-mă.

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 626824)
Ii tot da cu "ereziile Apusului" si sustine sus si tare ca Duhul Sfant intra in magari, asa cum dracii intra in porci.

Ce mai, ortodox "adevarat", om care nu degeaba a facut doua faculati de teologie. Chipurile.

Da, așa este, cu mila Domnului. Ai mărturisit Adevărul, deși întrun mod neobișnuit... :) cu pleonasme și zeflemea, dar intenție bună... tipic ție...

Romowe 27.07.2016 22:33:05

Ce incearca igorete si nu reuseste intr-un mod coerent, este sa vrea sa spuna ca Ha-Shem (sau un Meggid al Sau) a vorbit prin magarita lui Balaam. Cred ca cu asta vrea sa argumenteze. Ceea este departe de a spune ca Ruach a intrat in animalul acela, care era si un animal necurat. Doamne iarta-ma, la ce teologumene, porti catre blasfemii, ajung unii!

iuliu46 27.07.2016 23:06:11

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 626815)
O fi pentru tine... În special după ce ți s-a demonstrat că susții erezii.

Pentru restul oamenilor de pe forum, e evident că ai dat-o întoarsă și încerci să faci jocuri de cuvinte, neavând curajul să recunoști că ai greșit.

"ĂĂĂ, da, am scris că era verde, dar pentru mine verde este sinonim cu roz"...

"Ăăăă, da, am scris că merge, dar pentru mine merge este sinonim cu zugrăvește"...
Și așa mai departe.

Cât de greu o fi pentru un creștin adevărat să recunoască că a greșit ?!!!!!!

Asta nu-i nimic, ia uite aici comoara :

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 626641)
“Today’s scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality. ”
― Nikola Tesla

Citat:

În prealabil postat de Igor_Paslusnik (Post 626656)
...Tesla spune că știița de azi a substituit matematica cu experimentele, ce să ne așteptăm? Că experimentul lui Michaelson-Morley va avea rezultat prin mai multe încercări de experimentare sau prin matematică? Tesla ne cheamă la matematică...

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 626657)

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 626658)
Nu conteaza, o sa gaseasca un discurs si pentru varianta asta :)

Citat:

În prealabil postat de Igor_Paslusnik (Post 626664)
Te oprești în detalii și te pierzi.

Da, de acord, poftim, confirm și spun și eu ce spune Tesla:
"Oamenii de știință de azi, au înlocuit experimentele cu matematica și rătăcesc din ecuație în ecuație, construind în cele din urmă o structură care nu are nicio legătură cu realitatea."

Și-acum demontez ce spune Tesla:
"Oamenii de azi au înlocuit matematica cu experimentele și rătăcesc din formulă chimică în formulă chimică, construind în cele din urmă societăți cu structuri care n-au nicio legătură cu realitatea."

Nu vezi că Tesla nu spune nimic?

:rolleyes:

AlinB 27.07.2016 23:12:27

Deci se pare ca mitomania face parte si ea din tablou.

Partea schizofrenica o mai inteleg, traume, socuri, etc. dar cea mitomana cam greu...
Un reflex de aparare? Sa mai fi ramas atat de putin din respectul de sine incat trebuie salvat cu orice pret, chiar si cand esti intr-o greseala mai mult decat evidenta?

iuliu46 27.07.2016 23:15:20

Omul predica doar ce i s-a dat, nu baga de la el nimic in plus. :)

Daca ar fi existat pe timpul primilor crestini, nu mai aveam astazi sfinti mucenici. Ar fi murit toti de plictiseala.

AlinB 27.07.2016 23:22:17

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 626839)
Omul predica doar ce i s-a dat, nu baga de la el nimic in plus. :)

Daca ar fi existat pe timpul primilor crestini, nu mai aveam astazi sfinti mucenici. Ar fi murit toti de plictiseala.

I s-a dat de cine?

iuliu46 27.07.2016 23:24:35

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 626844)
I s-a dat de cine?

Pai nu specifica dar e rezonabil sa credem ca-l plagiaza un pic pe Sf. Apostol Pavel. I-a placut chestia asta cu v-am dat si voua ce am primit. Suna intr-un fel asa. :)

iuliu46 27.07.2016 23:30:45

Va dau si voua porcilor din margaritarele pe care le-am primit si care imi prisosesc pentru ca nu mai traiesc eu ci Hristos traieste in mine. Iertati-ma si rugati-va pentru mine pacatosul. :71:

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:22:31.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.