catalin2 |
13.02.2018 20:10:42 |
Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
(Post 658265)
Cel care vorbeste cu Dumnezeu, se roaga, Catalin.
Tu recunosti ca un om vorbeste cu Dumnezeu dar pretinzi ca nu e rugaciune.
Daca nu este rugaciune ce este atunci?
|
Cel care vorbea in limbi vorbea intr-o limba a unui popor. Daca tu spui ca "afara ploua" in engleza nu inseamna ca te rogi. Acolo spune ca acel credincios vorbea in limbi, dar pentru ca nimeni nu intelegea ce spune, nici macar el, spune ca doar Domnul il intelege ce spune, vorbeste cu Domnul. Scrie chiar in acel capitol ce spuneau cei ce vorbesc in limbi: "6. Iar acum, fraților, dacă aș veni la voi, grăind în limbi, de ce folos v-aș fi, dacă nu v-aș vorbi - sau în descoperire, sau în cunoștință, sau în proorocie, sau în învățătură?" De aceea se si cere sa se talmaceaca, altfel n-ar avea niciun rost sa se talmaceasca ce se roaga un credincios.
Citat:
(Post 658265)
Teologii Penticostali au o teologie deplina. Completa.
Au raspunzurile la toate intrebarile.
Nu am evitat sa iti raspund. Insa hai sa le lamurim pe rand!
|
Orice credinta si religie cauta sa aiba un set de invataturi, cu explicatii. problema e ca cele ce nu sunt adevarate au contradictii in invatatura lor. Pentur ca sunt facute de oameni, pe cand invatatura dreapta e revelata, fara contradictii.
Citat:
(Post 658265)
Cel care vorbeste in limbi, comunica cu Dumnezeu. Asa zici tu.
Comunicarea cu Dumnezeu se numeste rugaciune sau nu?
Si daca nu e rugaciune, ce este?
|
Nu, ti-am spus de fiecare data, cel ce vorbeste in limbi vorbeste intr-o limba straina, a unui popor. Am dat mai sus pasajul in care scrie ce spune cel ce vorbeste in limbi. Poate sa spun o proorocie, o invatatura, o cunostinta sau o descoperire. Asa cum au vorbit si Sfintii Apostoli, la Cincizecime. Asta auzeau prozelitii, nu rugaciuni.
|