Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   Teoria Evoluționistă se desființează (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16873)

abaaaabbbb63 23.10.2014 17:36:05

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 570199)
La ce-ti foloseste ? Voi ateii oricum nu credeti in Dumnezeu si in existenta sufletului ...
Iar cine crede in Dumnezeu oricum nu are nevoie de astfel de dovezi.

Pentru ca nu prea are legatura cu credinta fiecaruia in Dumnezeu sau cu existenta sufletului. Daca cineva nu crede literal in evenimentele biblice, asta nu inseamna ca nu crede deloc in Dumnezeu.

AlbertX 23.10.2014 17:53:57

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 570201)
Daca cineva nu crede literal in evenimentele biblice, asta nu inseamna ca nu crede deloc in Dumnezeu.

Asa este, poate crede intr-un personaj ... asa cum il taie pe el capul ... Tu esti un bun exemplu. :21:

catalin2 23.10.2014 23:34:15

Citat:

În prealabil postat de t4ilgunn3r (Post 570186)
Da, cu exceptia celor care nu duc la moartea individului dintre care eu am dar ca referinta soarecii si ratonul.

Cred ca ai luat exemplul lui Albert de a nu citi referintele. Tantarii din metrou nu se mai reproduc cu cei de la suprafata si sunt foarte diferiti. Soarecii sunt 6 specii diferite acum. Soparlele sunt specii diferite, au o dieta diferita si celor noi le-a crescut un organ nou

Mai multe exemple aici.

Vad ca dialogul s-a cam terminat pentru ca tu nu stii despre ce vorbim. Desi ti-am explicat si eu de cateva ori. Mai ramane posibilitatea ca tu sa te informezi macar cateva minute. Tu ai inteles ca daca un om ramane chel inseamna ca s-a transformat in alta specie. Citeste ce sunt speciile, rasele, mutatiile, etc.
De exemplu cu soarecii aia, ca i-ai pus de cateva ori. Tu nu citesti articolele, nu mai spune asta de mine. Unde scrie acolo ca sunt specii diferite? Scrie ca sunt populatii, nu specii. Mai mult, nu au gasit pana acum diferente fizice fata de soarecii normali, singurul lucru este ca s-au unit niste cromozomi. Cum ai dat si un link, chiar si la un om se poate intampla asta, fara vreo consecinta.
Da, am citit ca tantarii sunt diferiti pentru ca musca si oamenii, in timp ce cei de deasupra musca doar pasari. Ciudat, tantarii de la mine ma musca si pe mine, desi nu stau in metrou. Mai ai exemple din astea multe?
Daca esti sigur pe tine te poti duce sa primesti premiul Nobel, astia e chinuie de zeci de ani sa obtina o specie noua si tu ai descoperit deja. Si mai interesant, noua specie nu e cu nimic diferita de cea veche, dar putem sa ne inchiupuim cum ar fi daca ar fi diferita. Pentru ca si teoria evolutionista tot doar pe imaginatie se bazeaza.

t4ilgunn3r 24.10.2014 09:41:34

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 570226)
Vad ca dialogul s-a cam terminat pentru ca tu nu stii despre ce vorbim. Desi ti-am explicat si eu de cateva ori. Mai ramane posibilitatea ca tu sa te informezi macar cateva minute. Tu ai inteles ca daca un om ramane chel inseamna ca s-a transformat in alta specie. Citeste ce sunt speciile, rasele, mutatiile, etc.
De exemplu cu soarecii aia, ca i-ai pus de cateva ori. Tu nu citesti articolele, nu mai spune asta de mine. Unde scrie acolo ca sunt specii diferite? Scrie ca sunt populatii, nu specii. Mai mult, nu au gasit pana acum diferente fizice fata de soarecii normali, singurul lucru este ca s-au unit niste cromozomi. Cum ai dat si un link, chiar si la un om se poate intampla asta, fara vreo consecinta.
Da, am citit ca tantarii sunt diferiti pentru ca musca si oamenii, in timp ce cei de deasupra musca doar pasari. Ciudat, tantarii de la mine ma musca si pe mine, desi nu stau in metrou. Mai ai exemple din astea multe?
Daca esti sigur pe tine te poti duce sa primesti premiul Nobel, astia e chinuie de zeci de ani sa obtina o specie noua si tu ai descoperit deja. Si mai interesant, noua specie nu e cu nimic diferita de cea veche, dar putem sa ne inchiupuim cum ar fi daca ar fi diferita. Pentru ca si teoria evolutionista tot doar pe imaginatie se bazeaza.

Nu stiu ce intelegi tu prin "specii diferite", in materialele citate de mine inseamna specii apartinand de populatii care nu se incruciseaza. In acest citat al meu sunt 8 (opt) exemple.

AlbertX 24.10.2014 10:49:52

t4ilgunn3r, doar tu, Remus Cernea, abaaaabbbb63 si inca cativa care faceti cca 4% din populatia Romaniei si maxim 15% din cea a Europei mai credeti in doctrina materialist-atee evolutionista ...

abaaaabbbb63 24.10.2014 14:41:48

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 570248)
t4ilgunn3r, doar tu, Remus Cernea, abaaaabbbb63 si inca cativa care faceti cca 4% din populatia Romaniei si maxim 15% din cea a Europei mai credeti in doctrina materialist-atee evolutionista ...

16% din populatia lumii.
Dar aproximativ 28% din populatia lumii crede in creationism (din diferite religii) fara evolutie , in timp ce 68% constientizeaza evolutia (impreuna cu creationismul sau nu). Restul de 4% nu stiu ce sa creada.

Oricum, nu vad cum e asta relevant.

AlbertX 24.10.2014 15:22:49

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 570278)
Oricum, nu vad cum e asta relevant.

abaaaabbbb63, pentru cei ca tine nimic nu e relevant, semnificativ si cu sens. Ce sa-i faci, nu exista padure fara uscaturi.

abaaaabbbb63 24.10.2014 15:47:43

Citat:

În prealabil postat de AlbertX (Post 570285)
abaaaabbbb63, pentru cei ca tine nimic nu e relevant, semnificativ si cu sens. Ce sa-i faci, nu exista padure fara uscaturi.

Si pe ce se bazeaza afirmatia asta?

Consider multe lucruri relevante, poate inclusiv procentele, dar in alt context decat cel prezent.

AlbertX 24.10.2014 16:19:08

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 570293)
Consider multe lucruri relevante, poate inclusiv procentele, dar in alt context decat cel prezent.

Ce sa-i faci, asa patesti cand nu te raportezi corect la forumul ortodox pe care te afli: esti mereu "in alt context decat cel prezent".

AlbertX 24.10.2014 16:39:40

Istoria gândirii evolutioniste - http://ro.wikipedia.org/wiki/Istoria...u%C8%9Bioniste

Poate ajuta la ceva si istoria asta ...

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:45:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.