Eugen7 |
06.09.2010 12:26:23 |
Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
(Post 285940)
Nici nu iti imaginezi cat as putea sa vorbesc eu despre "experientele" mele cu Dumnezeu.
Nu vreau sa para ca lauda, dar as putea sa vorbesc zile in sir.
Si nici nu imi pare rau pentru anii petrecuti in Biserica. Mi-a placut.
Dar a fost doar ... un vis frumos ... care s-a risipit dimineata ...
Nu poti asa crezi intr-un vis, oricat de frumos si dorit ar fi.
Am mai spus asta ... nu sunt un ateu convins ... sunt un necredincios, ce considera ca a facut tot ce i-a stat in putere pentru al descoperi pe Dumnezeu.
Sunt eu de vina ca nu l-am descoperit?
Si daca exista, de ce se ascunde atat de bine?
|
va rog sa nu luati discutia in sens subiectiv. eu nu va acuz pe dumneavoastra personal pentru ca nu ati cautat bine. incercam sa discutam obiectiv, argumentele mele se doresc a fi strict obiective.
m-am simtit dator sa fac aceasta explicatie, penru a nu fi inteles sau interpretat gresit.
privitor la ascus si la vizibilite, stim foarte bine ca noi vedem cu ochiul liber doar undele electromagnetice in spectrul vizibil... care este extrem de mic, realitatea fiind mult mai complexa si nu se vede in totalitate cu ochii fizici ci doar cu cel al mintii unite cu inima (adevarul unit cu iubirea).
spre exepmpli noi nu vedem undele infrarosii la telecomezile pe care le utilizam zilnic la tv, dvd player etc. ... dar ele exista. daca incercam sa ii explicam unui om cum functioneaza aceste telecomenzi cu unde electromagnetice iar acel om spune ca nu crede pentru ca nu vede undele... atunci ce vom face?
nu putem sa il invinovatim pe bietul om ca nu intelege, petnru ca orice om are capacitatea mentala de a invata... poate noi nu am explicat bine... poate ar fi mai indicat sa trimitem omul la un proifesor mai bun... dar in nici un caz nu se poate spune ceva gresit despre principiul de functionare al telecomenzii. ar fi o nebunie din partea omului sa spuna ca nu functioneaza telecomanda pentru ca el nu "vede cum".
|