Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   Stiinta nu este in opozitie cu religia. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12307)

blackswan 29.04.2011 18:58:21

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 357231)
scuza-ma, dar asta este gaselnita a religiosilor.

Ba niște atei au confirmat-o, pe un blog. Au zis că dacă s-ar întâmpla, ar zice că au halucinații. Și tu confirmi fără să vrei, la orice minune, găsești tu ceva să zici că nu-i reală.;)

blackswan 29.04.2011 18:59:48

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 357232)
care evreu?!

Ghidul nostru din Israel, evreu venit din România, ne-a zis că se întâmplă asta.

Dumitru73 29.04.2011 19:11:45

Citat:

În prealabil postat de blackswan (Post 357230)
Dacă nu crezi că-s adevărate înregistrările, de ce nu mergi să vezi cu ochii tăi?

mi-am promis, asa ca ultima tentativa, sa ma duc la Ierusalim de Paste, in Tabor de Inaltare,la Iordan de Boboteaza si nu in ultimul rand, sa ma duc in Athos.
dupa aceea voi trage concluziile ...

Dumitru73 29.04.2011 19:14:10

Citat:

În prealabil postat de blackswan (Post 357233)
Ba niște atei au confirmat-o, pe un blog. Au zis că dacă s-ar întâmpla, ar zice că au halucinații. Și tu confirmi fără să vrei, la orice minune, găsești tu ceva să zici că nu-i reală.;)

am scris deja ce mi-am propus sa fac.
dar pana atunci cred ce vad.

Dumitru73 29.04.2011 19:15:38

Citat:

În prealabil postat de blackswan (Post 357234)
Ghidul nostru din Israel, evreu venit din România, ne-a zis că se întâmplă asta.

aaaaaaa ...
nu stii ce se spune, ca evreii o vand si pe masa pentru bani?

blackswan 29.04.2011 19:22:16

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 357237)
mi-am promis, asa ca ultima tentativa, sa ma duc la Ierusalim de Paste, in Tabor de Inaltare,la Iordan de Boboteaza si nu in ultimul rand, sa ma duc in Athos.

Îți urez succes! ;) :1:Și să fii deschis tuturor posibilităților, că dacă din start îți programezi că nu există Dumnezeu, poți să vezi și îngeri, că tot degeaba.

blackswan 29.04.2011 19:23:42

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 357241)
aaaaaaa ...
nu stii ce se spune, ca evreii o vand si pe masa pentru bani?

Ei au o vorbă: Moise e Moise și business e business.

catalin2 29.04.2011 19:24:32

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 357237)

Fain, tot o sa ramai cu ceva chiar daca n-o sa crezi.

O p e t h 29.04.2011 19:28:57

@Dumitru
Totul a deviat aici pentru ca ,asta ,credinta nu este facuta prin minunile de la nu stiu care,astea-s povesti pentru babutzele de duminica.
De asemenea credinta nu se face prin citirea Bibliei
Pe Dumnezeu il gasesti in tine ,prin esenta fiintei tale,prin descoperirea sinelui pas cu pas.
Credinta este tocmai faptul ca prin iubire ajungi sa crezi orice,pana si povestile din Biblie,sa iubesti orice,cu cat incerci sa iubesti mai mult acceptand ceea ce ti se da cu atentie,cu atat iubesti si mai mult,ceea ce face din iubire omeneasca iubire creatoare ,perfectiunea fiind prin gnoza autentica ,iubire cosmica.Dand iubire trecuta prin dorinta pura de a te transpune in Divinitate primesti har,observand harul te alegi cu acea credinta.

blackswan 29.04.2011 19:30:41

Citat:

În prealabil postat de O p e t h (Post 357253)
@Dumitru
Totul a deviat aici pentru ca ,asta ,credinta nu este facuta prin minunile de la nu stiu care,astea-s povesti pentru babutzele de duminica.
De asemenea credinta nu se face prin citirea Bibliei
Pe Dumnezeu il gasesti in tine ,prin esenta fiintei tale,prin descoperirea sinelui pas cu pas.
Credinta este tocmai faptul ca prin iubire ajungi sa crezi orice,pana si povestile din Biblie,sa iubesti orice,cu cat incerci sa iubesti mai mult acceptand ceea ce ti se da cu atentie,cu atat iubesti si mai mult,ceea ce face din iubire omeneasca iubire creatoare ,perfectiunea fiind prin gnoza autentica ,iubire cosmica.Dand iubire trecuta prin dorinta pura de a te transpune in Divinitate primesti har,observand harul te alegi cu acea credinta.

Ești (neo)protestant?

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:44:21.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.