![]() |
Citat:
Citat:
Oricum e o discutie si cu definitiile "adaptate" de evolutionisti (care e specie ,care e subspecie,etc.) special sa se incadreze in paradigma lor. Citat:
Citat:
Eu cand am discutat exemplul de mai sus am ignorat(de dragul dialogului) faptul ca era un rationament CIRCULAR .In premiza era introdusa presupozitia ascunsa ca ADN-ul e un mecanism aparut intamplator si supus aleatorului ,desi nu s-a demonstrat niciodata acest lucru.N-ai cum demonstra viabil o concluzie avand chiar o premiza (pe care te bazezi in demonstratie) nedemonstrata . |
Citat:
|
:)))))))))))))
Deci intrega comunitate stiintifica sustine o teorie ca fiind adevarata desi ea e falsa doar ca sa nu se faca de ras ca au gresit :)))))))))))))))))))))) Spre deosebire de crestini care nu mai cred azi pasajele din bibie care au fost demonstrate ca fiind false Nu ma pot opri din ras :))) |
Citat:
Citat:
Citat:
Da, sigur, stiinta e bine cunoscuta pentru tendinta de a-si ascunde esecurile, timp de sute de ani. De-aia avem avioane care chiar zboara, si medicamente care chiar functioneaza. E un mit stiinta asta, si oamenii de stiinta niste indoctrinati. Citat:
|
Poate nu ar fi rau sa amintim ca in afara de de teoria creatiei si cea a evolutiei a lui Darwin mai sint si alte teorii.
-o teorie care ia in considerare unele descoperiri de granita cum ar fi cele ce tin de studierea microparticulelor , energiei vidului si inca citeva elemente. - o teorie care ia inconsiderare mult mai multe astfel de elemente inclusiv cercetari astronomice dar si in domeniul constiintei, medicinei alternative-teurgiei si a spiritualiatii prin care se pare s-a demonstrat indirect dar experimental exitenta divina, conform acestei teorii evolutia si aparitia vietii este opera aceluiasi Dumnezeu in care cred si i se inchima cel putin toate marile religii. - alta teorie atee, darwinista dar refacuta si adaugita ca raspuns impotriva teoriei anterioare Toate aceste teorii sint meditatizate in diferite masuri iar teoria creatiei si evolutiei divine a fost adus la cunostinta sinoadelor pentru a primi aprobarea introducerii ei si a rezultatelor tehnice atit in invatamint cit si pt raspindirea ei in media culturala insa "aprobarea" a fost "NU ESTE INCA TIMPUL" |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Daca omul se trage din maimuta, maimuta din ce se trage?
|
Teoria evolutiei nu spune ca omul se trage din maimuta. Probabil n-ai inteles-o tu bine.
|
Citat:
Sa ajungi cersetor in curtea bisericii dupa ce ai avut milioane de dolari pentru programe cercetare ce "acreditau" evolutionismul dovedit fals haha ,e o perspectiva destul de gri trebuie sa-i intelegem.Intreaga comunitate stiintifica e un termen fals caci comunitatea stiintifica nu e formata numai din pseudo-oamenii de stiinta evolutionisti ci ii contine pe adevaratii oameni de stiinta :de exemplu aia care au facut calculatorul de pe care scriu si rasnita de cafea care merge desi nu e implicata teoria evolutiei in constructia ei. . http://www.youtube.com/watch?v=d75RRvZ24Z8 Citat:
Eu: Oenothera gigas nu reprezinta un argument pentru macro-evolutie . Kildare:Ba pasajele din Biblie au fost dovedite false ,prin urmare Oenothera gigas e proba pentru macroevolutie. Ateii si logica! Citat:
Informatia e cosmarul evolutionistilor.E Bau-bau! Apropo poate ma lamuresti si pe mine ce a aparut prima data: ADN-ul care are informatia sa creeze acizii nucleici sau acizii nucleici care compun ADN-ul? Sau ce a aparut prima data enzima pentru crearea Histidinei sau Histidina ? Citat:
Vii totusi cu O PROBA care dovedeste macro-evolutia? Macar una. |
Ma pregateam sa-ti scriu un post kilometric...pierdere de vreme, esti irecuperabil. O sa ma rezum la a-ti insira domeniile (multe) in care teoria evolutiei are aplicatii practice.
Da' de fapt stii ce...ia cauta-le tu pe youtube.... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:59:24. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.