![]() |
Citat:
|
Citat:
Ei, toti suntem pacatosi ai uitat? crezi ca este pe aici unul cu mai multa esenta? Nici tu , nici eu, asa suntem toti, Nu ti-am spus ca suntem oglinda celuilalt? De fapt, eu pot sa iti spun asa: nu vei reusi sa smintesti prea multi pe aici, desi incerci din rasputeri. Asta arata unde este esenta. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
si nu sunt aici sa imi explic viata unui strain care nu spune nimic despre el insusi... am plecat la culcare... stai linistita ca o sa visez cu ingerasi :)...
|
Si eu tre sa ies ca nu pot sta la nesfirsit agatat aici.
As vrea sa concluzionez. Oare crestin=om? Oare cel din tribul indepartat care nu a auzit in viata lui nici macar de civilizatie d'apai de religie,este acela crestin? Oare vei putea andrei sa scapi cumva de aceasta eticheta,de crestin? Raspuns: si cel din triburile indepartate este tot crestin,in masura in care,intilnind un om cazut in jungla,are mila de el ,si il vindeca . De crestinism nu se poate scapa,caci este insusi adevarul fiintei noastre umane. hai noapte buna, si sa fiti cuminti :P |
Citat:
de altfel asa ne si invata dragii nostrii sfinti sa cautam la fiecare nelamurire raspuns si ajutor la Sfintii Parinti. Stii cand e judecata si osanda? Cand vezi greseala si in loc sa ai respect si iubire pentru acea persoana tu il dispretuiesti si il desconsideri. (Sfantul Teofan Zavoratul - Invataturi si scrisori despre viata crestina) Chiar dadea exemplu Sfantul ca daca cazi din boala omul sare si te ajuta dar daca cazi din neglijenta te mai si cearta si te ocareste ca nu ai fost atent. e o nuanta foarte subtila, dar pana la urma trebuie sa o vedem si intelege. ca altfel nu ne vom putea corecta unii pe altii niciodata ca vom sfarsi prin a ne acuza ca ne judecam. ceea ce se si intampla deseori aici pe forum. Doamne lumineaza-ne sa intelegem tainele tale sa ajungem sa zicem: "caci adevarul ai iubit. cele nearatate si ascunse ale intelepciunii Tale mi le-ai aratat mie." Ps.50 |
Citat:
De ce nu ai fost la manastire totusi sa vezi ce simti? Daca vroiai , vroiai! |
Citat:
Ca , goi plecam din asta lume, si cu haina sufletului ne infatisam inaintea Lui. desertaciune sunt toate aici: titluri, averi , functii, bani si faima. Iar cel care se plictisea erai chiar tu, dar ai vazut ca am venit cativa sa iti alungam plictiseala. Acum doar asa pe net, normal cu nu poti stii prea bine ce e cu cineva. Desi eu cam banuiesc. dar tac ca mai bine decat sa gresesc. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:05:00. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.