Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Inceputul credintei... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13729)

DragosP 09.09.2011 13:24:49

Pen'că nu erau pregătite. D'aia.

maria40 09.09.2011 13:29:52

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 398408)
Dar n-ați răspuns la întrebarea de bază, la întrebarea nr.1 :

De ce nu mai aveau cele 5 fecioare nebune ulei la candelele lor? Ce s-a întâmplat cu uleiul lor?.. și de ce anume le era lor defapt atât de frică?.. Și de ce atunci când au sosit cu ulei proaspăt cumpărat și aveau și candelele împodobite, ușa li s-a închis în nas? De ce oare?

N-ați răspuns...

Vă dau un indiciu.

Atunci se va arata in cer semnul Fiului Omului. Toate semintiile pamantului se vor boci si vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare slava.” Matei 24, 30
“Atunci , din doi barbati care vor fi la camp, unul va fi luat si altul va fi lasat. Din doua femei care vor macina la moara, una va fi luata si alta va fi lasata.” Matei 24, 40-42

richard_d 09.09.2011 14:19:40

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 398414)
Atunci se va arata in cer semnul Fiului Omului. Toate semintiile pamantului se vor boci si vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare slava.” Matei 24, 30
“Atunci , din doi barbati care vor fi la camp, unul va fi luat si altul va fi lasat. Din doua femei care vor macina la moara, una va fi luata si alta va fi lasata.” Matei 24, 40-42

Au zburat sus de tot, peste păduri și lacuri, peste mări și peste țări, iar dedesubtul lor bateau vanturi reci, lupii urlau, zapada sticlea. Deasupra lor, croncănind, zburau stoluri mari de ciori, dar sus, mai sus, era luna mare, clara și strălucitoare. Hans Christian Andersen, Craiasa Zapezilor

vsovivi 09.09.2011 15:11:44

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 398411)
Pen'că nu erau pregătite. D'aia.

Nu erau pregătite? Păi gata erau abea la sfârșit înainte de a intra cele înțelepte și a li se închide ușa celor nebune.

Deci la început niciunele nu erau gata, nu erau pregătite și nu-L mai aștepta niciunele căci ațipiseră toate.

Întrebarea era: de ce nu mai aveau ulei în candelă cele 5 fecioare nebune? Și e vorba de fecioare... nu de expirementaliști... fecioare care cinci erau înțelepte și 5 nebune.

Astfel 5 dintre ele mai aveau ulei destul în candelă ca să se pregătească doar că ațipiseră și 5 din ele nu mai aveau ulei destul în candelă și ațipiseră și ele. Și s-a dat strigare în noapte: Iată Mirele vine...

Deci de ce aveau cele nebune ulei mai puțin?

Vă mai dau un mic indiciu.

laviniu 09.09.2011 17:29:30

Aceea e directia din ultimul cadru?Hehehe...ce uscata mai era padurea.....

Mihailc 09.09.2011 21:24:04

Fac aici precizarea că n-am nicio legătură cu banarea userului Man Teo. Spun asta deoarece am primit cam multe mp-uri de fan-clubul lui (chiar și de la unele persoane de la care nu mă așteptam) prin care eram acuzat că eu aș fi cerut înlăturarea lui de pe forum. N-am cerut nimic nimănui, iar dacă am intrat într-un joc textualist cu el aseară, s-a întâmplat doar ca să vadă și el cum e să discuți tot timpul pe diagonală cu cineva.

GLAdoS 10.09.2011 07:17:36

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 398545)
Spun asta deoarece am primit cam multe mp-uri de fan-clubul lui (chiar și de la unele persoane de la care nu mă așteptam) prin care eram acuzat că eu aș fi cerut înlăturarea lui de pe forum.

are fan-club?

Mihailc 10.09.2011 07:23:51

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 398622)
are fan-club?

O, da și încă unul select!

LaPetiteMoc 10.09.2011 08:57:48

Citat:

În prealabil postat de Mihailc (Post 398624)
O, da și încă unul select!

Si toti te-au crezut pe tine leader?

Si, pana la urma, de ce a fost banat?

Mihailc 10.09.2011 09:14:59

Citat:

Si toti te-au crezut pe tine leader?
Nu-mi dau seama de ce ești răutăciasă la faza asta!

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:21:57.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.