![]() |
am vazut pe youtub o marturie a unui asa zis calugar ortodox care sa "pocait" trecand la penticostali Poate cineva sa-mi spuna cineva daca e adevarat s-au nu?
|
Citat:
|
Citat:
mai ganditi-va inainte de a va lansa in acuzatii stupide, deoarece pareti o persoana rupta de realitate, traind in propriul microclimat, intr-o lume a dumneavoastra personala. |
Citat:
|
MihaiG, multumesc pentru sustinere, nu sunt deloc evoluata, dar sunt obisnuita cu cornel. Si-a gasit in sfarsit pe cineva care a avut tupeul sa se ia de el si care mai e si penticostal pe deasupra si de acum e bucuros ca are o tinta pentru foc continuu. Va urma deci un delir din ce in ce mai accentuat :1: Sa fie sanatos. Nu pot promite insa ca voi citi ceea ce scrie.
Numai bine! |
Doriana, te rog, crede-ma, as dori sa scriu lucruri bune despre penticostali, dar nu prea am ce, efectiv, cu unele mici exceptii! adica sunt niste oameni ciudati, inchisi in sine, ursuzi, daca doresti sa porti o conversatie cu ei, sau macar sa-i saluti, se uita cu o respingere in priviri, parca s-ar feri de oameni, nu au deloc incredere. Am impresia ca asta se datoreaza celor care le tin predici, li se spune ca ei sunt mai "speciali" si ca altii, din afara acestei religii, ar avea ceva contra lor. Nu avem nimic contra lor, insa ne dorim sa fie si ei niste cetateni onorabili ai societatii. Atat si nimic mai mult! Nu am nimic contra modului lor de rugaciune sau contra comportamentului lor, dar respectul este ceva pe care-l datoram oricui, oriunde ne-am afla...Ei sunt niste oameni la locul lor, insa in anumite aspecte ar trebui sa-si dea seama ca fac parte dintr-o societate umana si ca nu sunt singurii cetateni! si iarasi nu-mi place aerul acela de superioritate si chiar aroganta, pe care multi penticostali il au.
|
Citat:
|
Citat:
Domnule Urs/Profet/etc...., ce vi s-a întâmplat ? De unde această veritabilă obsesie cu privire la penticostali ? |
Citat:
|
Azi am vrut sa salut un vecin penticostal si s-a uitat urat la mine, trecand pe trotuarul celalalt. Hmmm, ce chestie ciudata!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:02:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.