ovidiu b. |
23.09.2012 21:35:21 |
Citat:
În prealabil postat de stefan florin
(Post 471996)
nu amice, eu nu imi creez propria lege. Exista UNA si e divina, adusa de insusi Hristos
|
Hristos nu spus niciodată căutați plăcerea.
Citat:
(Post 471996)
conform psihologiei nevoia de sex este nevoie fiziologica.
|
Nevoia aceasta este un instinct sădit în firea noastră, fără de care noi nu ne-am mai fi înmulțit, dacă nu aveam acest instinct însoțit de plăcere. Noi prin decăderea noastră am deformat acest instinct în plăcere, evitând rostul pentru care a fost lăsat, acela de a procrea, de a da naștere, de a zămisli și nu de a alege tot felul de metode antiprocreere, contraceptive, care nu sunt altceva decât metode anti viață, antihriste. Chiar Hristos spune ”Lăsați pruncii să vină la Mine”.
Citat:
(Post 471996)
Asa am invatat in facultate si eu sunt de acord cu asta in sensul ca Sigmund Freud are dreptate cand a spus asa ceva. E lucru dovedit stiintific.
|
Știința de cele mai multe ori Îl exclude pe Dumnezeu, deci demonstrația dacă nu are bază teologică petru mine e falsă.
Citat:
(Post 471996)
Care e rostul prezervativului? Protejeaza femeia de o sarcina nedorita.
|
Și atunci de se ce împreunează soții? Doar pentru plăcere? Nu e păcat? Nu e păcat să arunci lichidul seminal așa la voia întâmplării?
Dă-mi exemplul unui duhovnic care susține așa ceva și cum se încadrează această treabă în învățătura Bisericii Ortodoxe.
|