Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Homosexualitatea (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5043)
-   -   SOS! Familia crestina este amenintata si in Romania! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17863)

abaaaabbbb63 26.12.2015 17:43:24

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 608828)
Unii spun ca Al treilea razboi mondial se va derula in trei etape: criza economica, criza culturala prin care se cauta despartirea omului de Dumneazeu si abia apoi urmeaza razboiul sangeros..Din pacate, acest tazboi cultural purtat impotriva lui Hristos este hranit chiar cu patimile noastre. Se creeaza cadru legal pentru cei pătimași din interor, iar cei din exterior doar urmaresc daca totul decurge conform planului si acorda sprijin cui trebuie.

Valul de ,,refugiați" reprezinta cireasa pe tort care va desavarsi criza cultuala ce se acentueaza si in tarile ortodoxe. Nu e gluma. Ori suntem cu Hristos, ori ne alăturăm dușmanilor Lui!".

Nu prea sunt refugiati in tari ortodoxe...

Mihnea Dragomir 26.12.2015 18:28:21

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 608829)
Nu prea sunt refugiati in tari ortodoxe...

Refugiati nu prea sunt pe nicaieri. In schimb, sunt imigranti clandestini care sunt primiti ca si cand ar fi legali. Intr-un mod prea suspect de usor, daca e sa ne aducem aminte prin ce lagare aveau de patimit romanii emigranti inainte de intrarea in UE.

Oscilez intre o explicatie simpla: prostia e de vina. Potrivit regulei lui Murphy: "cand prostia ar putea explica ceva, nu mai este necesara cautarea altei explicatii". Cealalta varianta are de-a face cu o conspiratie care, daca ar fi adevarata, ar arata ca Aghiuta considera ca e coapta vremea sa-si dea jos masca de pe figura.

abaaaabbbb63 26.12.2015 18:39:01

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 608831)
Refugiati nu prea sunt pe nicaieri. In schimb, sunt imigranti clandestini care sunt primiti ca si cand ar fi legali. Intr-un mod prea suspect de usor, daca e sa ne aducem aminte prin ce lagare aveau de patimit romanii emigranti inainte de intrarea in UE.

Oscilez intre o explicatie simpla: prostia e de vina. Potrivit regulei lui Murphy: "cand prostia ar putea explica ceva, nu mai este necesara cautarea altei explicatii". Cealalta varianta are de-a face cu o conspiratie care, daca ar fi adevarata, ar arata ca Aghiuta considera ca e coapta vremea sa-si dea jos masca de pe figura.

Problema a fost ca au fost multi si deodata. E destul de greu si scump de gestionat o asemenea situatie, sa-i dai afara pe toti ilegalii. Numai in Germania au ajuns mai mult de un milion in ultimele luni.

Copacel 26.12.2015 19:25:45

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 608828)
Unii spun ca Al treilea razboi mondial se va derula in trei etape: criza economica, criza culturala prin care se cauta despartirea omului de Dumneazeu si abia apoi urmeaza razboiul sangeros..Din pacate, acest tazboi cultural purtat impotriva lui Hristos este hranit chiar cu patimile noastre. Se creeaza cadru legal pentru cei pătimași din interor, iar cei din exterior doar urmaresc daca totul decurge conform planului si acorda sprijin cui trebuie.

Valul de ,,refugiați" reprezinta cireasa pe tort care va desavarsi criza cultuala ce se acentueaza si in tarile ortodoxe. Nu e gluma. Ori suntem cu Hristos, ori ne alăturăm dușmanilor Lui!".

Si tie de ce iti este frica pana la urma ?

Copacel 26.12.2015 19:26:36

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 608832)
Problema a fost ca au fost multi si deodata. E destul de greu si scump de gestionat o asemenea situatie, sa-i dai afara pe toti ilegalii. Numai in Germania au ajuns mai mult de un milion in ultimele luni.

Ce inseamna ilegali ?

abaaaabbbb63 26.12.2015 20:03:40

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 608834)
Ce inseamna ilegali ?

Cei care sunt pe teritoriul unei tari fara sa aiba autorizarile necesare pentru acest lucru.

Copacel 26.12.2015 20:26:55

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 608836)
Cei care sunt pe teritoriul unei tari fara sa aiba autorizarile necesare pentru acest lucru.

Pai si daca eu stat le fac rost de autorizatie sau schimb legea ca asa am
interes ce mai inseamnna ilegal ?

abaaaabbbb63 26.12.2015 20:30:16

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 608837)
Pai si daca eu stat le fac rost de autorizatie sau schimb legea ca asa am
interes ce mai inseamnna ilegal ?

Atunci, prin definitie, nu mai este ilegal

Copacel 26.12.2015 20:32:43

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 608838)
Atunci, prin definitie, nu mai este ilegal

adica prin definitie , ilegal este un termen al carui sens il pot dau eu stat
in functie de interesele mele.

abaaaabbbb63 26.12.2015 20:53:04

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 608840)
adica prin definitie , ilegal este un termen al carui sens il pot dau eu stat
in functie de interesele mele.

Pai da. Asta e definitia. Dar nu cred ca Germania are vreun interes in refugiati. Mai degraba, n-au ce face altceva.

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:46:13.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.