![]() |
Citat:
Desigur, eu nu-s nici măcar cât jegul de sub unghia mică de la chișioru' lui, drept pentru care prolly aș chierde cuțitu'... |
Nu s-a pus nici un moment problema ca Isaac sa moara efectiv, daca citim cu atentie textul. In plus Dumnezeu nu a ales sa-L incerce pe Avraam inutil, intreaga scena este o prefigurare a Mantuitorului.In plus, daca cineva se va uita cu atentia la textul in ebraica biblica va avea o posibila surpriza la un anumit pasaj, din povestea lui Avraam si Isaac.
|
Daca voi crestinii Noului Testament l-ati fi aflat pe Dumnezeu, probabil l-ati vedea cu alti ochi pe Avraam.
Dar doctrina umanista, atee, e mai simplu de urmat. Calea cea larga.. |
Numai mie mi se pare ca cei doi useri eterodocsi au ajuns sa injure Divinitatea?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
O frauda sau escrocherie este diferita de o eroare sau presupunere gresita. In cazul evolutionismului am auzit de fraude, dar in creationism pana acum nu am citit. Desigur, au fost si erori, presupuneri gresite, aiureli, etc. |
Citat:
|
Salut Mihai, promit un raspuns in detaliu, diseara, pt ambele tale obs.Acum nu am cum, muncesc pt faraon :) Numai bine din partea mea, Domnul sa te calauzeasca
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:17:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.