![]() |
Citat:
|
Citat:
pentru ca adevarul este ca nici un homosexual nu va vrea sa se schimbe atata timp cat el continua sa creada ca e f. normal si cool (mai ales) ceea ce face. ce il poate face sa se rupa de aceasta patima? eu cred ca numai rugaciunea altora pentru el, sa ii puna Dumnezeu in minte gandul bun. |
Citat:
3. Raspuns-a Iisus si i-a zis: Adevarat, adevarat zic tie: De nu se va naste cineva de sus, nu va putea sa vada imparatia lui Dumnezeu (...) 19. Iar aceasta este judecata, ca [color=green]Lumina a venit in lume si oamenii au iubit intunericul mai mult decat Lumina. Caci faptele lor erau rele.[/color] 20. Ca oricine face rele uraste Lumina si nu vine la Lumina, pentru ca faptele lui sa nu se vadeasca. 21. Dar [color=red]cel care lucreaza adevarul vine la Lumina[/color], ca sa se arate faptele lui, ca in Dumnezeu sunt savarsite. Citat:
1 Corinteni 16 9. Nu stiti, oare, ca nedreptii nu vor mosteni imparatia lui Dumnezeu? Nu va amagiti: Nici desfranatii, nici inchinatorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, [color=red]nici sodomitii,[/color] 10. Nici furii, nici lacomii, nici betivii, nici batjocoritorii, nici rapitorii nu vor mosteni imparatia lui Dumnezeu. 11. Si asa erati unii dintre voi. Dar v-ati spalat, dar v-ati sfintit, dar v-ati indreptat in numele Domnului Iisus Hristos si in Duhul Dumnezeului nostru. 12. Toate imi sunt ingaduite, dar nu toate imi sunt de folos. Toate imi sunt ingaduite, dar nu ma voi lasa biruit de ceva. 13. Bucatele sunt pentru pantece si pantecele pentru bucate si Dumnezeu va nimici si pe unul si pe celelalte. Trupul insa nu e pentru desfranare, ci pentru Domnul, si Domnul este pentru trup. |
Citat:
|
Noi nu putem fi judecatori in locul lui Dumnezeu sa stabilim daca cei care vor arunca cu bile de rulmenti in ei vor mosteni Imparatia sau nu. Dumnezeu ne spune clar insa despre homosexuali ( fara drept de apel si fara amendament ):
1 Corinteni 16 9. Nu stiti, oare, ca nedreptii nu vor mosteni imparatia lui Dumnezeu? Nu va amagiti: Nici desfranatii, nici inchinatorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici [color=red]sodomitii,[/color] 10. Nici furii, nici lacomii, nici betivii, nici batjocoritorii, nici rapitorii [color=red]nu vor mosteni imparatia lui Dumnezeu.[/color] Iezechiel 3:18 De voi zice celui rău: Vei muri! si tu nu-l vei instiinta, nici nu-i vei grăi, pentru a abate pe cel rău de la calea lui cea rea, ca să trăiască, cel rău va pieri in nelegiuirea sa si Eu voi cere sangele lui din mana ta. |
asa este cum spui tu, si in nici un caz nu as fi vorbit de la mine ci am facut referire la exemplul dat de Mintuitorul cu femeia care a pacatuit
|
Citat:
|
Daca oamenii respectivi cred in Dumnezeu eu cred ca vor lua seama la ceea ce le spune Dumnezeu (la faptul ca El le spune ca homosexualii vor merge direct in iad):
Luca 16 27. Iar el a zis: Rogu-te, dar, parinte, sa-l trimiti in casa tatalui meu, 28. Caci am cinci frati, sa le spuna lor acestea, ca sa nu vina si ei in acest loc de chin. 29. Si i-a zis Avraam: Au pe Moise si pe prooroci; sa asculte de ei. 30. Iar el a zis: Nu, parinte Avraam, ci, daca cineva dintre morti se va duce la ei, se vor pocai. 31. Si i-a zis Avraam: [color=red]Daca nu asculta de Moise si de prooroci, nu vor crede nici daca ar invia cineva dintre morti.[/color] Psalmi 118:9. [color=green]Prin ce isi va indrepta tanarul calea sa?[/color] [color=red]Prin pazirea cuvintelor Tale.[/color] |
Citat:
|
Stefane, in credinta nu exista jumatati de masura. Asta este foarte clar. Am tot citit ce ai postat tu aici si am lasat postarea ta mai mult timp si am tot cugetat. Dar nu mi se pare corecta concluzia ta. De ce ? Pai, daca practic nu prea crede nimeni in Dumnezeu, asa cum spui, ar fi groaznic si inseamna ca nu mai este nimic de facut, suntem pierduti, terminati , traim in haos total, iar raul s-a instalat peste tot . Nu. Nu cred ca afirmatia ta are temei . Practic, Stefane cred multi in Dumnezeu si au frica si dragoste de EL. Tu probabil te referi la la caderile noastre, la pacatele si fara de legile ce s-au inmultit. Firea omeneasca este slaba , asta nu inseamna ca lupta trebuie abandonata. O astfel de atitudine este neproductiva, denota multa lasitate si pana la urma este un pact cu diavolul. Deci si teoretic si practic, foarte multi cred in Dumnezeu, numai caile ce duc spre pocainta sunt mai anevoioase pentru unii dintre noi prin nevrednicia si lenevirea noastra si prin faptul ca am lasat prea mult timp patima nemistuita, ne-am complacut a fi duplicitari .
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:33:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.