Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Noi atentate (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18199)

AlinB 26.03.2016 03:25:57

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618234)
Nu stiu, nu am auzit de astea, dar daca ar fi fost prezenti la aeroport poate ca ar fi incercat sa faca ceva.
La fel si in Franta, in sala de concert, in loc sa stea la pamant si sa astepte sa moara, timp de 2 ore au stat si si-au asteptat moartea, trebuiau sa incerce sa ii opreasca, fiind multi, oricum nu aveau nimic de pierdut, tot mureau, dar mai salvau niste vieti.

Cu certitudine tu asa ai fi facut, te-ai fi aruncat in fata gloantelor incercand sa le opresti cu pipetul!

SuperWoman, ce sa mai!

AlinB 26.03.2016 03:27:09

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618212)
A avut grija de oameni, batrani si caini

Trei categorii de cinste: oamenii, batranii si cainii.
Cu batranii undeva intre oameni si caini.

aubergine 26.03.2016 10:06:17

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 618298)
Cu certitudine tu asa ai fi facut, te-ai fi aruncat in fata gloantelor incercand sa le opresti cu pipetul!

SuperWoman, ce sa mai!

Nu cred că aș fi rezistat psihic să stau să îmi aștept moartea timp de 2 ore, nu e vorba de super woman, să stai și să aștepți să îți vină rândul să mori, cred că o luăm razna și reacționăm fără să gândesc, și fără instinct de supraviețuire.

aubergine 26.03.2016 10:09:27

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 618299)

Tare răutăcios trebuie să fiți ca să vă legați așa de orice greșeală de scris.

aubergine 26.03.2016 10:13:13

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 618297)
Ce daca mai impuscau cate un politician sau macelareau cu topoare un ziarist, erau oricum destui!

Eu așa am auzit de la alții, nu ca vreau sa ii scuz, nu am fost acolo să știu, dacă au fost unii acolo debili mintali care au comis crime, nu înseamnă că toți au fost criminali.

AlinB 26.03.2016 11:43:37

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618310)
Tare răutăcios trebuie să fiți ca să vă legați așa de orice greșeală de scris.

Gresita era toata postarea, asta era doar partea hilara, sa ne mai amuzam si noi putin.

AlinB 26.03.2016 11:44:56

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618311)
Eu aČ™a am auzit de la alČ›ii, nu ca vreau sa ii scuz, nu am fost acolo să Č™tiu, dacă au fost unii acolo debili mintali care au comis crime, nu înseamnă că toČ›i au fost criminali.

Eu asa am auzit, care e adevarul nu ma mai intereseaza.

Pai debilii aia erau legionari cu acte in regula iar faptele lor au fost nu doar aprobate ci glorificate de intreaga Legiune cu CZC in frunte.

Mai recent chiar, unii le-au facut acatist in care ii numestc pe asasini "mucenici" si "marturisitori".

Doar ca sa fie siguri ca ingroapa definitiv in penibil M.L.

AlinB 26.03.2016 11:46:42

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 618309)
Nu cred că aș fi rezistat psihic să stau să îmi aștept moartea timp de 2 ore, nu e vorba de super woman, să stai și să aștepți să îți vină rândul să mori, cred că o luăm razna și reacționăm fără să gândesc, și fără instinct de supraviețuire.

Daca ai gandi limpede, ai realiza ca ai mai multe sanse sa supravietuiesti ascunzandu-te decat aruncandu-te in fata unor gloante.

Dar ma rog, nu toti sunt suficienti de inzestrati sa supravietuiasca, faptul ca sunt inca in viata e doar o coincidenta, n-au fost inca nevoiti sa-si folosesca "inteligenta" in situatii limita.

Copacel 26.03.2016 14:06:58

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 618299)

Pentru ca in ziua de azi cainii sunt mai omenosi decat oamenii.

AlinB 26.03.2016 14:17:10

Citat:

În prealabil postat de Copacel (Post 618333)
Pentru ca in ziua de azi cainii sunt mai omenosi decat oamenii.

Da, doar in Bucuresti au capsat cateva mii de oameni, cel mai probabil in spatiul public.

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:05:07.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.