![]() |
lol. nu este nimic real in filme astea. dacaai fi citit cazul lui anneliese ai fi inteles ca era vorba despre o femeie din germania care ar fi crezut ca este posedata de diavol si unul dintre diavoli era hitler s.a.m.d.
este foarte greu sa iti dai seama de realitate mai ales cand datele eronate si fictiunea este impletita cu lucrurile probabile. presupun ca dupa ce mi-ai spus ca toate acestea sunt adevarate vei veni sa imi spuyi ca si "codul lui da vinci" este real. americani, hollywood-ul fac filme pentru a vinde. oamenii sunt creduli si au nevoie de miracole au nevoie de senzational. au fost facute nenumarate dracula. acum este la moda exorcizarea. |
Am omis, fara sa vreau ,ca in filmul AN AMERICAN HAUNTING movie personajul real este BELL WITCH,dar chiar daca WITCH se traduce cu vrajitoare,ea nu era nicidecum vrajitoare,frumoasa,poate,BELL=frumoasa din franceza.Si nu a venit cel rau chemat ci nechemat ,pur si simplu.Eu, dupa ce am vazut multe si am trecut prin multe ,sunt interesata de astfel de cazuri pt.ca omul patit ,dupa ce s-a ars cu ciorba sufla si in iaurt,cum se zice in popor. VIs-a-vis de faptul ca era legata la MANASTIRE,PARINTELE a zis destul de clar la OTV la DAN DIACONESCU ca a legat-o ca sa nu se raneasca si sa nu faca rau si altcuiva ;cand au crize si nu mai stiu de ele,saracele,ca actioneaza cel rau.Stiu ca la una dintre MANASTIRILE unde am vazut asa ceva nu le lega dar cazurile cele mai grave erau fetele bolnave tinute inchise cu cheia ca sa nu ia cutitul de la bucatarie sau vreo bata si sa atace, nedandu-si seama, fiind sub influenta celui rau in perioada crizelor.Dar,crede-ma trebuie sa vezi ca sa crezi?Toma...TOMO
|
Odin,exista si nebuni in libertate da,nebuni si nebune asta.dupa Hristos,nu uita
|
Romandragut,nu ma pasioneaza filmele cu dracula,uita-te tu la ele de te intereseaza si pastreaza-le in colectia ta.Cat despre filmul celalalt vad ca nu l-ai inteles,mai vizioneaza-l pana il pricepi,dar parerea mea este ca trebuie sa vezi si celelalte site-uri sau celelalte adrese RUSSIAN EXORCISM si mai documenteaza-te,cauta si lasa presupunerile tale nefondate care nu isi au rostul aici.
|
Citat:
|
Odin,cei care il iubesc foarte mult pe Hristos si pe aproapele sunt considerati de ceilalti nebuni si eu adaug ca da,sunt nebuni, dar dupa Hristos.Asa ca ai dat de una ca mine.Exista nebuni si nebune dupa Hristos.Recunoaste ca adevaratii nebuni,ma refer aici la cei bolnavi psihic in adevaratul sens al cuvantului,niciodata nu admit si nu recunosc ca sunt nebuni,dar eu da,sunt,dar dupa Hristos.Acum ai priceput?
|
Odin,cei care il iubesc foarte mult pe Hristos si pe aproapele sunt considerati de ceilalti nebuni si eu adaug ca da,sunt nebuni, dar dupa Hristos.Asa ca ai dat de una ca mine.Exista nebuni si nebune dupa Hristos.Recunoaste ca adevaratii nebuni,ma refer aici la cei bolnavi psihic in adevaratul sens al cuvantului,niciodata nu admit si nu recunosc ca sunt nebuni,dar eu da,sunt,dar dupa Hristos.Acum ai priceput?
|
Citat:
|
Citat:
|
Acel preot,in dragostea lui pentru aproapele,a vrut sa faca un bine si uite ce intorsatura au luat lucrurile.Poate ca s-o fi mandrit in sinea lui,cine stie,ca poata sa scoata demoni,asta nu mai stiu eu.Stiu ca SFINTII PARINTI care tin slujba SFANTULUI MASLU trebuie sa tina post,sa se impartaseasca,sa aiba binecuvantare de la Ierarhul locului respectiv de care apartine,sa -si ceara iertare de la toti inainte,sa fie curat cu inima,sa faca ascultare de cei mai mari,care ascultare este sfanta.Oricum ideea este ca asta este crucea lui,crucea smereniei,a suferintelor.Si de Mantuitorul s-au lepadat.O sa vii sa imi zici ce legatura are una cu alta?dar consider ca trebuia mai intai judecat de capetele bisericesti competente care se ocupa de aceste cazuri delicate si de care nu toata lumea e dispusa sa vorbeasca din n motive.Si catolicii se feresc sa vorbeasca de asta,decat practica in secret ,2sau mai multi Preoti,depinde de cat de grav este cazul.Cand este vorba de certarea celui rau nu e de gluma.Rugaciunile Sfantului Vasile cel mare,ale Sfintilor Mucenici Ciprian si Justina,ale Sfintei Mucenite Marina.Si mai stiu ca am vazut cand a intrat cel rau intr-o fata cand participam la slujba la o Manastire.Deci,poate Parintele nu a vrut sa intre si in altcineva.Trebuie sa fii tare credincios ca sa participi la asa ceva.Dar nu intra in oricine decat in cei care au practicat Yoga,spiritism,au ghicit,s-au dus la vrajitoare,au fost blestemate de mama sau altcineva,au citit Sfintele Molifte ale Sfantului Vasile cel Mare fara sa aiba dezlegare si fara sa tina post si rugaciune multa,au cazut pacatele neamurilor lor asupra lor,au fost dracuite sau au dracuit exagerat de mult.In lume nu ai cum sa stii daca o persoana este bolnava de asa ceva decat cand reactioneaza urat la tot ceea ce este sfant,inclusiv numele Mantuitorului,al Maicii Domnului,ale tuturor Sfintilor,etc,in concluzie face urat la tot ce este sfant.Poate, tot ce se poate,si Parintele o fi gresit pe undeva,nu am eu de unde sa stiu,nu am fost eu martora acolo.Am inteles ca a mai vindecat alte bolnave de boala asta, asa ca mai bine ma abtin de la alte comentarii si nu ma amestec.Cauta la adresa data de Sofiaiuga si aflii mai multe.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:09:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.