vsovi |
08.04.2008 13:17:57 |
Citat:
În prealabil postat de MariaB
Citat:
În prealabil postat de vsovi
era un intreg popor
shi apoi au plecat cu totzii la rastignire shi totzi l-au hulit
|
asa cum gandesti tu, ar insemna ca toti roma^nii care au avut mai mult de 3 ani in 1989 ar trebui judecati si condamnati pentru represaliile comuniste
|
ce frumos mi-ai intors-o in scafarlie ca sa scotzi in evidentza ce, prin exagerarea ta? Va pricepetzi la demonstratzii aiuritoare... poi cum sa poate sa nu te faci de rushine draga MariaB cand faci astfel de combateri ce par a fi indreptaztite shi a ma scoate pe mine fie mincinos, fie absurd fie ... continua dumneata.... poi bine ca ai stat dumneata sa-i numeri shi sa-i pui in evidentza pe totzi shi sa mi-i pui mie in carca ca i-ash fi judecat deja shi i-ashi fi shi condamnat... deci tzi-am zis ca nu te astamperi shi ma judeci shi ma osandeshti mereu ca judec shi osandesc aratandu-mi mereu cum fac eu prin demonstratziile ratzionale ale dumitale... Oricum itzi multzumesc fiindca asha este mereu ma aflu in treaba ca sa observ adevaruri ce osandesc shi judeca deci itzi multzumesc ca iata ca mi-am gasit baiul baiurilor mele ca ma cred
jude mustreu ce shade pe nimic sau pe minciuna...
dar Hristos a judecat cu dreptate pentru ca El nu shi-a cautat dreptatea Lui ci a Celui Care L-a trimis... deci shi noi daca vom cauta dreptate shi voia shi lucrarea lui Hristos shi nu a noastra, atunci nu ne vom osandi ci mantui, shi nuci nu vom judeca mereu spre osanda sa ne indreptatzim pe noi inshine....
deci totzi romanii fara deosebire de varsta au fost vinovatzi shi ar trebui condamnatzi pentru represaliile comuniste... dar daca unii macar se vor pocai, asha cum s-a intamplat cu multzi, atunci pentru catziva Dumnezeu iarta shi mantuie shi vindeca pacatul nostru de foshti... ca totzi suntem de vina... inclusiv copilashii din burticile mamicilor... dar la urma fiecare va primi de la Hristos Cuvantul cel Drept shi plata pentru faptele sale...
deci totzi evreii l-au parasit shi l-au hulit pe Hristos exact asha cum totzi romanii l-au rabdat shi aclamat pe Ceaushescu shi clica lui pana azi... bineintzeles mai putzin o mana de oameni sfintzi shi curatzi shi cinstitzi shi dreptzi, shi atunci ca shi acuma...
dar mi-a placut folosirea copiilor pentru scoaterea in evidentza a exagerarii... adica a denigrarii afirmatziilor mele..... rezultatul e ca par prost sau mincinos in ochii cititorilor.... dar nu ma supar fiindca de multe ori, de foarte multe ori chiar asha sunt, dar incerc totushi sa ma corijez folosind Cuvantul lui Hristos pentru pacatoshii pacatoshi ca mine.... deci nu m-am suparat ci itzi multzumesc ca mi-ai dat atentzei... shi iarta-ma ca vad ca va doare ca nu suntetzi ortodocsi... dar nu trebuie sa ne uratzi pentru asta ca nu suntetzi voi de vina, ci inaintashii voshtrii care s-au lepadat de dreapta credintza facandu-se eretici.... nu-i judec ca s-au judecat ei inshishi atunci cand s-au despartzit... shi nici pe voi care bine ar fi sa avetzi mai multa minte de la Dumnezeu ca unii macar sa revenitzi la Hristos....:(??????
|