arkash |
02.11.2008 23:07:25 |
Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca
(Post 98794)
Pai draga Radu, noi de la oameni asteptam adevarata iubire????:confused: suntem noi, ca oameni, capabili de iubirea adevarata????. azi facem juruinte si legaminte ca cel de langa noi reprezinta soarele de pe cer si maine din capriciu sau plcitiseala , gata, il inlocuim ca si cum ar fi un obiect de mobilier... singura iubire adevarata si care niciodata nu se va altera este cea pe care Dumnezeu o are ptr noi.. restul e desertaciune...praf, cenusa... iti scriu toate astea dintr-o inima plina de durere, ptr ca si eu trec prin clipe grele ca si tine... dar, cu Dumnezeu inainte!!! Solutie exista ptr orice problema si daca ne rugam si ne dorim cu adevarat si daca CREDEM ca se va limpezi situatia, chiar asa va fi.. chiar daca ptr moment vom suferi.. vom suferi o zi, o luna ,un an dar nu cativa zeci de ani!!! :67:
Capul sus, poate ca "ai tai" nu te iubesc dar pentru Dumnezeu tu esti o persoana f. importanta!!!!!!! :53:
El a vegheat asupra ta de pe vremea cand erai doar o mogaldeata in pantecele mamei tale, el stie fiecare fir de par din capul tau, asadar sa nu te simti singur sau fara iubire!!!... durerea ce o ai in clipa de fata te orbeste si nu poti vedea cat de iubit esti de EL... te imbratisez cu drag, Marina
|
Multumesc pentru incurajari!
Mi-e tare urata singuratatea si mi-e dor mai ales de copilul meu!
Dumnezeu ne iubeste pe toti, nu e nicio indoiala!
Nici nu stiu daca ceea ce-mi doresc eu este si vointa Domnului!
Probabil ma tem de necunoscut, dar simt totusi nevoia sa vorbesc cu cineva.Si-mi aduc aminte ca Bunul Dumnezeu nu ne-a lasat singuri pe pamant.Eu as vrea sincer sa discut macar cu cei pe care-i iubesc (respectiv cu sotia si copilul meu).Mi-e dor de ei dar vad ca asta nu e suficient!
Sincer, as vrea sa vad o raza de soare, sau imi trebuie un "sut" ca sa ma trezesc.
Doamne-ajuta!
|