Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5028)
-   -   de ce n-am intra in alte biserici? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3876)

osutafaraunu 08.01.2013 14:10:47

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 494068)
exista baptisti de ziua a saptea, dar voi nu aveti nicio legatura cu ei si nici ei cu dumneavoastra.

Dacă nu avem nicio legătură cu ei, de ce ați forțat-o dumneavoastră în postare? Hai?

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 494068)
incercati sa o faceti duminica viitoare, ce ziceti?

Sâmbăta fiind înainte de duminică, încercați dumneavoastră să veniți la adunare... dacă tot suntem pe topicul de ce n-am intra in alte biserici?

Cornel Urs 08.01.2013 14:14:56

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494080)
Dacă nu avem nicio legătură cu ei, de ce ați forțat-o dumneavoastră în postare? Hai?

ati spus ca Miller nu a fost adventist, ci baptist.

eu v-am explicat ca Miller a parasit baptismul pentru o alta "cale" .

acum de ce va dati coleg cu cei pe care parintele dvs. spiritual i-a parasit? e corect asa?

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494080)
Sâmbăta fiind înainte de duminică, încercați dumneavoastră să veniți la adunare... dacă tot suntem pe topicul de ce n-am intra in alte biserici?

eu chiar daca m-as duce acolo, sunt constient de modul searbad de inchinare, fara har, fara binecuvantari, fara rugaciuni, fara ....doar un fel de club.

Ciprian Mustiata 08.01.2013 14:31:23

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 494083)
(...)eu chiar daca m-as duce acolo, sunt constient de modul searbad de inchinare, fara har, fara binecuvantari, fara rugaciuni, fara ....doar un fel de club.

Deci inainte de toate, aveti idei preconcepute. Stiti o crestinatate care nu se roaga? "modul searbad de inchinare" include rugaciuni, deci va contraziceti.

Probabil de club, va referiti la clubul babelor ce le auzit ca shoshotesc pe scaunele de langa peretii bisericii. Daca la asta va ganditi, probabil ca nu o sa il gasiti... daca va ganditi "Dumnezeu fan-club", probabil ca il gasiti, daca asta veti cauta sincer!

Domnul sa va dea indrumare!

Cornel Urs 08.01.2013 14:42:16

Citat:

În prealabil postat de Ciprian Mustiata (Post 494090)
Deci inainte de toate, aveti idei preconcepute. Stiti o crestinatate care nu se roaga? "modul searbad de inchinare" include rugaciuni, deci va contraziceti.
!

acele rugaciuni sunt formale, fara putere si foarte scurte.

Citat:

În prealabil postat de Ciprian Mustiata (Post 494090)
Domnul sa va dea indrumare!

asemenea !

osutafaraunu 08.01.2013 14:42:50

Citat:

ati spus ca Miller nu a fost adventist, ci baptist.

De ce umblați cu jumătăți de adevăruri ce pot fi catalogate jumătăți de minciună? Am spus (de fapt am sugerat) că Miller nu a fost adventist de ziua a șaptea; a fost de fapt un precursor al mișcării advente (a celor ce așteaptă Revenirea lui Hristos). Iar că a fost baptist, ați spus-o chiar dvs.

Citat:

eu v-am explicat ca Miller a parasit baptismul pentru o alta "cale" .

În ce sens a părăsit baptismul și în ce sens a urmat o altă cale? Eu nu știu așa.

Citat:

acum de ce va dati coleg cu cei pe care parintele dvs. spiritual i-a parasit? e corect asa?

Eu sunt "coleg" cu orice creștin, numai dvs. îi vedeți ca dușmani.

Cornel Urs 08.01.2013 14:47:41

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494095)
Eu sunt "coleg" cu orice creștin, numai dvs. îi vedeți ca dușmani.

cu un ortodox, va vedeti ca fiind "coleg" ?

Ciprian Mustiata 08.01.2013 14:56:26

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 494098)

El a zis specific: cu un crestin. Deci foarte probabil cu un crestin, ce este cu eticheta ortodox. De asemeni, eu il vad coleg cu mine, chiar unul foarte bun!

Ce importanta are nenea Urs? Dumneavoastra pareti ca nu sunteti recunoscut ca ortodox de ortodocsi! Va intereseaza doar relatiile umane?

Cornel Urs 08.01.2013 15:00:28

Citat:

În prealabil postat de Ciprian Mustiata (Post 494102)
Ce importanta are nenea Urs?

are, pentru ca Biserica lui Hristos e una, trupul e unul, botezul e unul.

osutafaraunu 08.01.2013 15:00:47

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 494098)

Nu știu ce înțelegeți prin termenul "coleg", dar vă pot spune că-l consider frate creștin și pe un ortodox, chiar dacă nu aparținem aceleiași confesiuni. Asta ar trebui să vă lămurească.

Cornel Urs 08.01.2013 15:04:31

Citat:

În prealabil postat de osutafaraunu (Post 494104)
Nu știu ce înțelegeți prin termenul "coleg", dar vă pot spune că-l consider frate creștin și pe un ortodox, chiar dacă nu aparținem aceleiași confesiuni. Asta ar trebui să vă lămurească.

Perfect !

haideti la biserica ! duminica viitoare, aici:

http://i46.tinypic.com/2h6avl0.jpg

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:56:00.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.