ancah |
04.01.2008 00:28:31 |
Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de ancah
Stii, calator , nu toate intrebarile au raspuns imediat. De aceea noi am invatat sa-i iertam pe cei, care nu ne raspund la intrebarile noastre; si au fost destule... La ce bun o atitudine agresiva? La ce bun?
|
Cine sunteti "voi"? Noia suntem BOR, voi? Dar ascultare de cine faceti?
|
Mirean : "noi" suntem noi, crestin-ortodocsii, adica si tu, si calator si altii de aceeasi credinta. Ma intreb de ce nu te incluzi si tu in acest "noi", caci nu este vorba despre un club exclusivist, ci include pe oricine, care crede in Iisus Hristos. Doar constiinta noastra ne poate include sau exclude din acest "noi", in rest nimeni nu are dreptul.
Vad ca ai o obsesie cu aceasta ascultare, de aceea iti voi raspunde: eu fac ascultare de duhovnicul meu, care mi-a dat de data asta un canon foarte greu, dar care canon este si dorinta mea cea mai adanca. Ma voi stradui din rasputeri sa duc la bun sfarsit cele ce duhovnicul asteapta de la mine. Duhovnicul meu este duhovnicul unei manastiri din Oltenia, si este evident membru BOR, ca si mine dealtfel. Tine minte acest raspuns, caci a treia oara nu-ti mai raspund, avand in vedere ca eu nu ma joc cu apartenenta mea la BOR.
|