![]() |
Interesant ce spune si aici:
http://vodpod.com/watch/425031-dan-p...decembrie-2007 |
Citat:
asta e buna de postat si pe topicul deschis de Costel la Generalitati/ "Cuvinte memorabile". curaj! |
Citat:
|
Citat:
Ce bine graieste acest omulet. Astfel de oameni sunt adevaratele valori ale acestui popor, dar multi dintre romanii care se considera culti nu au ochi pentru ele. |
Citat:
Mi-am adus aminte azi dimineata 2 lucruri. Intr-o vreme, putin inainte sau dupa 1989, nu mai stau sa-mi aduc precis aminte, lucram in Teatrul National din Bucuresti. Intr-o zi, trecand prin foyer-ul Salii Mari vad un tanar si o tanara, imbracati cu costume negre, mulate, subtiri, dintr-o bucata, cu palarie care repetau pasi de step. De ce am tinut minte aceasta imagine? Pentru ca tanarul in timp ce batea pasi de step tinea o carte in mana si citea. Sus citea, jos dansa. Era Dan Puric. Acum 2 ani, cand l-am descoperit Dan Puric ca orator, l-am intrebat pe tata, o enciclopedie intr-un om, ce stie despre el (si tata lucrase multi ani in Teatrul National). "Dan Puric?! Un baiat care a citit foarte mult." Si, iata, acum ca incep sa caut pe rafturile memoriei mai imi aduc aminte ca in perioada in care am lucrat in acolo am vazut cum isi pregateau unii actori rolurile. Dintre toti, doi actori m-au impresionat in mod deosebit prin rigoarea cu care munceau: Claudiu Bleont si Dan Puric. Doamne-ajuta! |
In prealabil postat de Laurschepsis :Inteleg ce a vrut sa spuna Ion Velican, dar contextual nu se potriveste aici.Sensul corect al expresiei lui Dan Puric este relevat minunat de Parintele Iustin Parvu.
[COLOR=blue]Ai dreptate, Laur.Eu,citandu-l pe Ion Velican, ma refeream la ce s-ar intampla cu domnul Dan Puric, daca s-ar implica in politica si ar accepta sa candideze la presedintie.Ma gandeam ca nu ar fi o cinste pentru domnia sa, data fiind definitia politicii(nu o mai numesc aici, au spus-o altii inaintea mea , chiar pe acest forum)Il iubesc, il admir pe acest OM si as suferi pentru tot ce, eventual, is-ar intampla.Doamne ajuta ![/COLOR] |
Continuare la cele de mai sus:Nu ar reusi "sa mature"la Cotroceni cu "verbul ORTODOXIEI"E mult, prea mult pentru sufletul lui curat !
|
Citat:
|
[quote=silverstar;108874][COLOR=green]La Cotroceni este si va fi si-n următorii 5 ani, pana in 2014, un presedinte de care Romania are nevoie. Propuneti-i lui Dan Puric, daca va este asa de drag si pe plac, sa se faca preot si sa mearga la biserica si veti avea ocazia sa-l vedeti si sa-l auziti dumunica si-n zilele de sarbatoare. [/COLOR][COLOR=blue]Numai asta n-a avut Romania...[/[/COLOR]quote]
Doamne-ajuta! Cand am citit am crezut ca a intrat BOC pe forum. In ultimii 60 de ani nu am avut parte de un conducator care sa priveasca destinul Romaniei dintr-o perspectiva crestin-ortodoxa. Basescu ar fi putut fi o varianta daca ar fi avut si realizari. Cand si-a vazut "pohta ce a pohtit" implinita (PD alaturi de PSD) la guvernare si-a pierdut o buna parte din sustinatori si, ceea ce a fost o vreme doar o banuiala, a devenit atunci o certitudine. Marinarul nostru pescuieste in ape tulburi. Silverstar, tu nu ai inteles ca avem la "carma" tarii o masa compacta de indivizi fara nici un Dumnezeu? Inclusiv domnul presedinte. Nu ai inteles ca nu exista partide? Pai, hai sa fim putini logici. Daca Basescu e presedintele PD-L, o fractie din aceasta minciuna, deci, DACA E CHIAR PRESEDINTELE unei parti a MARII MINCIUNI NATIONALE nu crezi ca ar fi cazul sa sari din barca lor si sa-i lasi se duca? Doamne-ajuta! |
Citat:
Totusi, cineva trebuie sa inceapa. Dan Puric a si inceput. Trebuie doar sa-si asume drumul. Toti marii martiri ai neamului nu au dat inapoi cand au trebuit sa treaca prin iad. Si nici armatele lor. Aceasta e calea. Singura. E, vom vedea. Doamne-ajuta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:33:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.