Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Ajutor umanitar pentru 6 copiii si tatal lor... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5643)

LapetiteMoc 05.06.2009 20:51:51

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 143638)
Mă bucur darga mea Micuță că ai înțeles ce mă doare."Doamne nu uita de noi/suntem săraci plini de nevoi" ...dar ne iubim "sărăcia și nevoile și neamul..."

Scuze, dar încă nu am înțeles ce vă doare. Remarca ”NOI TRĂIM ÎN ROMÂNIA.” mi s-a părut ignorantă, de parcă unii ar trăi pe altă planetă și habar nu au ce e în țară. Nu e chiar așa...Toți am plecat din ROMÂNIA, și asta nu pentru suntem împotriva ei, ci pentru că Domnul are cu fiecare planul său.
Fiecare are calea lui în viață, iar a trăi în străinătate nu e deloc sinonim cu a trăi în paradis.
Pe de altă parte, fiecare cum își așterne așa doarme...
(Nu acesta este însă subiectul topicului!!!)

Să revenim la subiect:
Dacă vreți să ajutați, atunci ajutați! Dacă nu vreți , în cazul acesta nu le dați altora sfaturi ce ar fi bine și ce nu să facă, unde să se spele și cum. Sincer, mi se pare ridicol...

Anca-Miha 09.06.2009 23:13:05

Nutzy, te rog, daca poti sa mai pui niste imagini cu casa, asa cum arata acum, dupa ce s-au facut unele lucruri. Multumesc.

MarinaAlca 10.06.2009 03:16:58

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 143710)

Să revenim la subiect:
Dacă vreți să ajutați, atunci ajutați! Dacă nu vreți , în cazul acesta nu le dați altora sfaturi ce ar fi bine și ce nu să facă, unde să se spele și cum. Sincer, mi se pare ridicol...

Esti vadit iritata de faptul ca unii au indraznit sa dea o parere(dar n-au dat saracii cu parul:10:) despre cum ar fi bine sa se organizeze cei care in viata lor nu au vazut o baie.
Dar si tu faci parte dintre cei care au dat sfaturi exact pe acelasi subiect(vezi postarea ta nr.132)Iertare!

LapetiteMoc 10.06.2009 12:33:18

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 144575)
Esti vadit iritata de faptul ca unii au indraznit sa dea o parere(dar n-au dat saracii cu parul:10:) despre cum ar fi bine sa se organizeze cei care in viata lor nu au vazut o baie.
Dar si tu faci parte dintre cei care au dat sfaturi exact pe acelasi subiect(vezi postarea ta nr.132)Iertare!

Dumneaei anula ideea de baie, eu o întăream.

Anca-Miha 11.06.2009 20:08:23

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 144575)

Marina, ideea e ca nu prea ai cum sa te organizezi, daca sunt 7 persoane intr-o incapere, unica functionala, care e pe post de dormitor, cu doua paturi imense si nimic altceva.
Sper ca esti de acord ca acesti oameni trebuie sa se spele undeva. Fetele fiind mari, nu se pot spala de fata cu tatalsi cu fratii. Deasemeni fratii in fata surorilor.
Dorina a spus ca se pot spala in bucatarie, daca au un aragaz bun; dar nu au nici bucatarie, nici aragaz; doar un resou cu doua ochiuri.

De mult nu am mai vazut asemenea conditii proaste... Bine ca acum nu mai ploua in casa si e podea in loc de pamant gol.

De aceea tot fac apel la bunatatea celor, care citesc aceste randuri:

- va rog ajutati-ne cu ce suma puteti, ca sa rezolvam aceasta problema stringenta. Nu e vorba de o baie sofisticata; doar de o incapere speciala amenajata pentru spalat pe corp si rufele.

LapetiteMoc 29.07.2009 20:43:14

noutati

Ce fac copiii in vacanta, cum isi umplu timpul, Nutzy?
Ce noutati ne mai dai despre ei, despre starea casei, despre moralul familiei?

caminaris 30.07.2009 03:38:58

Eu am niste haine de iarna si de toamna-primavara pentru tatal copiilor. Stie cineva daca mai are nevoie?

LapetiteMoc 30.07.2009 03:51:53

Sigur ca are nevoie! Luati legatura cu doamna Nutzy care este vecina lor si initiatoarea salvarii lor!

Doamne ajuta!

caminaris 30.07.2009 12:05:23

ok merci am luat legatura:)

nutzy 30.07.2009 16:56:47

[quote=laurschepsis;129263]Doamne-ajuta!

2. Pericolul nu s-a indepartat definitiv. A primit din partea Inspectiei de la Protectia Copilului o perioada de gratie de max 3 luni in care v-a fi monitorizat si in care trebuie sa faca dovada ca situatia s-a schimbat radical.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:03:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.