![]() |
Citat:
Fiecare are calea lui în viață, iar a trăi în străinătate nu e deloc sinonim cu a trăi în paradis. Pe de altă parte, fiecare cum își așterne așa doarme... (Nu acesta este însă subiectul topicului!!!) Să revenim la subiect: Dacă vreți să ajutați, atunci ajutați! Dacă nu vreți , în cazul acesta nu le dați altora sfaturi ce ar fi bine și ce nu să facă, unde să se spele și cum. Sincer, mi se pare ridicol... |
Nutzy, te rog, daca poti sa mai pui niste imagini cu casa, asa cum arata acum, dupa ce s-au facut unele lucruri. Multumesc.
|
Citat:
Dar si tu faci parte dintre cei care au dat sfaturi exact pe acelasi subiect(vezi postarea ta nr.132)Iertare! |
Citat:
|
Citat:
Sper ca esti de acord ca acesti oameni trebuie sa se spele undeva. Fetele fiind mari, nu se pot spala de fata cu tatalsi cu fratii. Deasemeni fratii in fata surorilor. Dorina a spus ca se pot spala in bucatarie, daca au un aragaz bun; dar nu au nici bucatarie, nici aragaz; doar un resou cu doua ochiuri. De mult nu am mai vazut asemenea conditii proaste... Bine ca acum nu mai ploua in casa si e podea in loc de pamant gol. De aceea tot fac apel la bunatatea celor, care citesc aceste randuri: - va rog ajutati-ne cu ce suma puteti, ca sa rezolvam aceasta problema stringenta. Nu e vorba de o baie sofisticata; doar de o incapere speciala amenajata pentru spalat pe corp si rufele. |
noutati
Ce fac copiii in vacanta, cum isi umplu timpul, Nutzy?
Ce noutati ne mai dai despre ei, despre starea casei, despre moralul familiei? |
Eu am niste haine de iarna si de toamna-primavara pentru tatal copiilor. Stie cineva daca mai are nevoie?
|
Sigur ca are nevoie! Luati legatura cu doamna Nutzy care este vecina lor si initiatoarea salvarii lor!
Doamne ajuta! |
ok merci am luat legatura:)
|
[quote=laurschepsis;129263]Doamne-ajuta!
2. Pericolul nu s-a indepartat definitiv. A primit din partea Inspectiei de la Protectia Copilului o perioada de gratie de max 3 luni in care v-a fi monitorizat si in care trebuie sa faca dovada ca situatia s-a schimbat radical. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:03:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.