În prealabil postat de cristiboss56
(Post 499516)
Nu-i bine sa-ti marturisesti in public pacatele si nici realizarile , caci aceasta-i slava desarta , dar imi asum acum si aici acest risc , acest pacat .
Nu am invidiat in viata mea niciodata , ci totdeauna am visat si m-am rugat sa am si eu ceva din ce au altii , dar nu am pizmuit si nici nu am invidiat , iar fata de cei aroganti in bogatia lor , am avut si am un sentiment de compatimire , caci de multe ori Dumnezeu mi-a aratat cat de scurta e fericirea si calea lor . Chiar mi-e mila de multi dintre acestia , si nu mi-as dori sa fiu in pielea lor , sa am casnicia lor si mediatizarea asta excesiva . Totul este fum si ceata , atat de trecator , chiar nu merita , va spun sincer .
Problema care ma obsedeaza de la un timp , este rusinea ce ma incearca ca sunt om si nu un animal , oricare ar fi el , un pom , o floare , orice , dar nu om ! Va spun sincer ca este groznic acest sentiment , si pe deasupra si un mare pacat , dar asta-i realitatea , asta simt , asta scriu acum .
Ieri la un post tv . aratau copii parasiti de ai lor parinti prin spitale , legati de paturile lor , singuri , flamanzi , in planset continuu , iar cand reporterul s-a apropiat de ei , zambeau , parca ii asteptau . . . Groaznic ce imagine , de nedescris ! Apoi , citeam pe net de copii gasiti in ghene de gunoi , de copii maltratati , abuzati . . . Pai , cum mai "oameni buni " cateaua isi ingrijeste puii pana la sacrificiul suprem , fuge cu iei in gura , le schimba locul , doar pentru a-i salva de eventualii dusmani . Mai toate animalele sunt parinti desavarsiti , si noi ce suntem Doamne ?
Nu exista zi fara violuri , talharii , crime , cruzime peste tot , sange , durere , saracie , ura , vrajba , sadism . Apoi , stateam eu si ma gandeam la mai tot trecutul asta al omenirii , cate conflicte , razboaie , milioane de cadavre , experiente pe copii , pe mame , torturi in masa . . . Sunt momente cand nu gasesc nimic in apararea noastra ca oameni , ca finte rationale . Efectiv pe zi ce trece imi este rusine cu titulatura de om !
Uitati ce am facut si cu planeta data noua spre folosinta , am distrus tot , am incercat sa schimbam pana si legile naturii , iar in loc de carti la scolile vestite din unele tari "democratice" de traditie , se folosesc pistoale , arme albe , se macelaresc intre ei , totul a devenit o nebunie , parca suntem intr un mare spital de nebuni . De aceea spun ca mi-e rusine ca sunt om , o spun cu regret si cu mare durere .
Uitati si aici , pe acest forum , care la scara planetara e un nimic , cata vrajba , cata ura , cate vorbe grele , cate judecati aiurea , si asta intr o comunitate de crestini . Totul este alterat si viata reala si cea virtuala , si singurul care ne mai suporta este Dumnezeu , pana cand nu stiu ! Cu adevarat este o iubire aparte si o rabdare iesita din comun , care depaseste intelegerea noastra , dar va spun sincer ca pe zi ce trece nu mai am nici un motiv sa ma bucur ca sunt om , cand vad toate grozaviile prezente si citesc despre cele din trecut .
Va rog sa ma iertati , dar am simtit nevoia sa ma destainui si sa-mi usurez sufletul in fata voastra , caci cu voi ma intalnesc aici zi de zi de peste sapte ani !
Inca odata , iertare de aceasta postare !
|