![]() |
" Dar de aici pana la a face o vina din asta, cum face Emanuel si a numi acele zile in care stai mai deoparte "afurisenie", e o cale cam lunga. "
habar nu ai ce inseamna afurisenia ; afurisenia inseamna despartire temporara de biserica si de sf taine ... deci a recunoaste ca femeia e 7 zile despartita de sf taine e tot una cu a spune ca e afurisita 7 zile ... nu ai nici notiuni elementare ... |
Gandindu-ma la chestii "supranaturale" :10: La felul in care pana si haina lui Hristos era impregnata de Sfintenia Lui, si cred ca si sfintii influenteaza obiectele din jur, m-am gandit ca, avand in vedere ca la menstruatie femeile elimina ce e toxic din corpul lor, poate acest lucru se "simte" si in piele, haine. De aici "necuratia", dar nu una spirituala, ci pur si simplu fizica, ca un om bolnav, care poate contamina. De aici sa nu te atingi de icoane si altele asemenea. Oricum stim ca in aceasta perioada unele femei sunt indispuse, iritabile, suparate, deci e o stare care se rasfrange si asupra sufletului, dar nu pentru ca ar fi pacat, ci ca e un moment mai sensibil. Ciudata treaba, nu-i nici pacat da nici bine nu-i:29:
|
Sincer, tare mi'ar place sa deschidem si un topic cu "Necuratia barbatului." Ce ziceti?
Cred ca ar fi cu mult mai multe de scris si enumerat acolo. |
Citat:
|
Citat:
Săraca fată sau femeie, așa a fost plămădită, cu o perioadă fixă de necurăție , o perioadă ce nu-i atât de lungă și înspăimântătoare cum unii tot se străduie să scrie. Femeilor fiți fericite de necurăție, e semn de sănătate și normalitate , dar atenție mare la necurăția bărbatului ce are la bază, Gândul, informația nefolositoare acumulată în minte , ce în aste timpuri "explozive", a devenit o reală problemă. Deci la bărbat, să-mi fie scuzată expresia, e altă mâncare de pește. Și chiar mă întreb câți recunosc așa ceva ? |
Exact de asta am si spus asa, aproape ca vedem diavoli in ceva ce tine de fire, iar nu de vointa, pe cand in cele ce tin de vointa, iar nu de fire (ale barbatului) vedem simple neputinte, foarte usor ingaduite. Este trist.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Io oricum m-as simti mai bine sa fie curati barbatii si sa arate cu degetu la femei decat sa fie toleranti si necurati. Da no, e preferinta personala.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:25:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.